- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Objektivitás a válasz
Én szeretem a Nokiákat, ezért nehéz objektívnek maradnom, ahogyan az Apple fanoknak is, de említhetnék bármilyen brand-et.majom2: Igazad van, erről az oldalról nézve tényleg egyszerűbb egy iPad mint egy netbook. Egyébként pont most gondolkoztam azon, hogy nagymamámnak is kéne szerválni valamit, neki se lenne rossz ez.
De megint az árnál lyukadok ki, mert akárhogy nézzük, hogy képet nézzek, emailezgessek és netezzek szerintem elég sok
Egyébként a netbookok is win7-el jönnek már, ami jóval stabilabb az xp-nél. Barátnőm gépén is az van, egyáltalán nem vészes, ő például szereti. Mennyit csuklik most szegény, mindig vele példálózok -
Nem rossz, csak nem a legjobb. Használható és kényelmes, de mindenki többet várt tőle és kicsit kisebb Apple-arcot mellé.
Nem (csak) magamról beszéltem és nem is a fórumról, hanem a világról. Mindegy, kár volt hozzászólni, látom.(semmilyen személyes preferenciát nem írtam... szándékosan, de még erre is harapnak errefelé)Itt vagy Apple-imádás megy vagy semmi. Kár.
-
Vagy én írok oroszul vagy te olvasol fordítóval.
(csak vicc volt)
az újabb modellek alatt iPad modelleket értettem (ezt valóban odaírhattam volna). És nem garantálja semmi, hogy többet vesznek majd, de pont ezt írom, hogy nem kell ilyen értelemben összefüggést keresni minden áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest