- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Objektivitás a válasz
Én szeretem a Nokiákat, ezért nehéz objektívnek maradnom, ahogyan az Apple fanoknak is, de említhetnék bármilyen brand-et.majom2: Igazad van, erről az oldalról nézve tényleg egyszerűbb egy iPad mint egy netbook. Egyébként pont most gondolkoztam azon, hogy nagymamámnak is kéne szerválni valamit, neki se lenne rossz ez.
De megint az árnál lyukadok ki, mert akárhogy nézzük, hogy képet nézzek, emailezgessek és netezzek szerintem elég sok
Egyébként a netbookok is win7-el jönnek már, ami jóval stabilabb az xp-nél. Barátnőm gépén is az van, egyáltalán nem vészes, ő például szereti. Mennyit csuklik most szegény, mindig vele példálózok
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest