- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Objektivitás a válasz
Én szeretem a Nokiákat, ezért nehéz objektívnek maradnom, ahogyan az Apple fanoknak is, de említhetnék bármilyen brand-et.majom2: Igazad van, erről az oldalról nézve tényleg egyszerűbb egy iPad mint egy netbook. Egyébként pont most gondolkoztam azon, hogy nagymamámnak is kéne szerválni valamit, neki se lenne rossz ez.
De megint az árnál lyukadok ki, mert akárhogy nézzük, hogy képet nézzek, emailezgessek és netezzek szerintem elég sok
Egyébként a netbookok is win7-el jönnek már, ami jóval stabilabb az xp-nél. Barátnőm gépén is az van, egyáltalán nem vészes, ő például szereti. Mennyit csuklik most szegény, mindig vele példálózok
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest