- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Aha, így már értem. Amúgy még egy olyat vettem észre, hogy mintha a telefon aljában lévő hangszóró hangosabb lenne. Pl. ennél a videónál is: [link]
A zenénél még sztereonak tűnik, inkább csak a beszédnél végén észre, hogy mintha, csak a usb aljzat felőli oldalról jönne hang. Persze, jön a másik oldalról is csak halkabban. Viszont, lehet javult a helyzet miután engedélyeztem a telefonnak, hogy frissítse a rendszert. -
mistar
tag
"Akciós a fehér 12-es az Alzán (fehér)"
A fekete 128GB is nagyon jó áron van
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Én búcsúztam a mai napon a telefontól. Habár hardveresen szerencsére nem volt hibás, de bőven van bug és hiba a szoftverben (használatot befolyásoló). A support pedig egy kalap szar (bejelentett 3 bug és az a válasz hogy ezzel a szolgáltatómat zaklassam. WTF!? Konkrétan hülyének nézik az embert) A hype-os újításokon kívül nem hiszem, hogy foglalkoznának a valós hibákkal
S21 FE 5G váltotta.
[ Szerkesztve ]
-
Foo
tag
Igen én írtam. Green tint nincs, de egy pici black smearing megfigyelhető mégis, ha totál sötétben, a panel majdnem minimum fényerőn van, és a night light is be van kapcsolva. Nem vészes, vagy engem nem zavar. Ez egyéni preferencia. A mi 9t pro-m amoled panelje ócskább volt. 🤷
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Az más szerintem, az panel sajátosság, olyan amilyen azzal nem tudsz mit kezdeni, de amikor este lefekvésnél sötétmódban belépsz, play store, choreme stb és a panel fölső része zöld az alsó szürke a közepe meg zöldes szürke na ott el tudnám hányni magam a rossz gyártási minőség miatt.
-
Foo
tag
Az már a Xiaomi Mi 9T Pro-mon is megfigyelhető volt. Ki tudok békülni vele, csak a Nothingnak ne legyen zöld a panelje, meg ne legyen rajta döglött pixel, a smearingel elvagyok.
@Lasy: sötétben, dark téma mellett figyelhető meg az oled panelen a smearing jelenség. Főleg a feketéknél figyelhető meg jól.
[ Szerkesztve ]
-
Foo
tag
Az oled kijelzőt sajnálom. Akkor ez egy kompromisszum lesz. Egy Mi 9T Pro-ról váltok, mert sajnos beázott. Lehet, hogy az enyémben már valami újabb panel kerül, tekintettel arra, hogy korábban sok probléma volt ezzel a részegységgel. Fehéret rendeltem, de akkor majd ügyelek a tok alá szorult porra.
Kösz mindenkinek a válaszokat! 🙏
-
DrDoktor
senior tag
Persze roszabb lett majd javítják gondolom.
De egyébként ennyiért még mindig jó ha új készülék kell.Ezt most lőttem Gcamals zar időben bőven jó ez
Eléggé összehozta a srác a színprofil különbséget a UW és a sima kamera közt
[link][ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976