- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Aha, így már értem. Amúgy még egy olyat vettem észre, hogy mintha a telefon aljában lévő hangszóró hangosabb lenne. Pl. ennél a videónál is: [link]
A zenénél még sztereonak tűnik, inkább csak a beszédnél végén észre, hogy mintha, csak a usb aljzat felőli oldalról jönne hang. Persze, jön a másik oldalról is csak halkabban. Viszont, lehet javult a helyzet miután engedélyeztem a telefonnak, hogy frissítse a rendszert. -
mistar
tag
"Akciós a fehér 12-es az Alzán (fehér)"
A fekete 128GB is nagyon jó áron van
-
blueMerle
veterán
Én búcsúztam a mai napon a telefontól. Habár hardveresen szerencsére nem volt hibás, de bőven van bug és hiba a szoftverben (használatot befolyásoló). A support pedig egy kalap szar (bejelentett 3 bug és az a válasz hogy ezzel a szolgáltatómat zaklassam. WTF!? Konkrétan hülyének nézik az embert) A hype-os újításokon kívül nem hiszem, hogy foglalkoznának a valós hibákkal
S21 FE 5G váltotta.
-
Foo
tag
Igen én írtam. Green tint nincs, de egy pici black smearing megfigyelhető mégis, ha totál sötétben, a panel majdnem minimum fényerőn van, és a night light is be van kapcsolva. Nem vészes, vagy engem nem zavar. Ez egyéni preferencia. A mi 9t pro-m amoled panelje ócskább volt. 🤷
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Az más szerintem, az panel sajátosság, olyan amilyen azzal nem tudsz mit kezdeni, de amikor este lefekvésnél sötétmódban belépsz, play store, choreme stb és a panel fölső része zöld az alsó szürke a közepe meg zöldes szürke na ott el tudnám hányni magam a rossz gyártási minőség miatt.
-
Foo
tag
Az már a Xiaomi Mi 9T Pro-mon is megfigyelhető volt. Ki tudok békülni vele, csak a Nothingnak ne legyen zöld a panelje, meg ne legyen rajta döglött pixel, a smearingel elvagyok.
@Lasy: sötétben, dark téma mellett figyelhető meg az oled panelen a smearing jelenség. Főleg a feketéknél figyelhető meg jól.
-
Foo
tag
Az oled kijelzőt sajnálom. Akkor ez egy kompromisszum lesz. Egy Mi 9T Pro-ról váltok, mert sajnos beázott. Lehet, hogy az enyémben már valami újabb panel kerül, tekintettel arra, hogy korábban sok probléma volt ezzel a részegységgel. Fehéret rendeltem, de akkor majd ügyelek a tok alá szorult porra.
Kösz mindenkinek a válaszokat! 🙏
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Disney+
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest