- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android szakmai topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SsPL711
őstag
A Pixel Launcher az nem azt jelenti, hogy nem stock android. Az csak a felhasználói felület kezelő, attól még stock.
Ha felteszek egy stock androidra egy másik nem gyári launchert attól az még stock android.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Lasy
veterán
-
DrDoktor
senior tag
-
Cranberries
aktív tag
Mondjuk azért, mert a gyártó nem írja bele a szoftverbe a megfelelő rész(eke)t.
Attól, hogy itthon hivatalosan forgalmazott a készülék (nekem) nem egyértelmű a két funkció támogatottsága. Amíg követtem Redmi/Xiaomi és Realme készülékek topikjait nagyon sokáig téma volt a nem vagy csak részben megvalósuló támogatottság, pedig azok is hivatalosan forgalmazott készülékek voltak. -
-
Shyciii
veterán
kutga
Nekem igen. Ez a kinézet semmi másra nem jó, mint hogy minél kevesebb információ férjen ki a kijelzőre, és felesleges plusz mozdulatokat végezzek annak érdekében, amit előtte 1-2-vel megoldható volt.Amúgy a Samsung mindennel telepakolt felület nem feltétlenül hátrány. Nekem most Note 10-es van, és amit telepakolt felületnek nevezel (gondolom a kiterjedt menü rendszerére gondolsz, mert a notification panel, a kapcsológombok pont ugyanazok mint máshol Android 12-esen) az igen sok plusz funkciót ad hozzá. És nem olyan haszontalan funkciókat, mint hogy csillámpóni módjára villogjon hátul, hanem olyan funkciókat, amiket a mindennapos használatban fontosak lehetnek
-
mrThomi
addikt
Egy uj markanal szerintem de. Nyilvan mas idoket elunk, par eve csucs szettet kaptal ennyiert flagship killer neven. Ezt irtam följebb, hogy egy sima közep szintü telefon. Vegye akinek erre all a czerka, en is kiprobaltam nem arrol van szo, de en nem ereztem semmi kesztetest arra hogy megtartsam. Most akcioba nemetbe S21 FE 479€, igaz 6/128gb, de összesegeben jobb ajanlat a samu ahogy feljebb is irtak
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...