- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
Mondjuk azért, mert a gyártó nem írja bele a szoftverbe a megfelelő rész(eke)t.
Attól, hogy itthon hivatalosan forgalmazott a készülék (nekem) nem egyértelmű a két funkció támogatottsága. Amíg követtem Redmi/Xiaomi és Realme készülékek topikjait nagyon sokáig téma volt a nem vagy csak részben megvalósuló támogatottság, pedig azok is hivatalosan forgalmazott készülékek voltak. -
Shyciii
veterán
kutga
Nekem igen. Ez a kinézet semmi másra nem jó, mint hogy minél kevesebb információ férjen ki a kijelzőre, és felesleges plusz mozdulatokat végezzek annak érdekében, amit előtte 1-2-vel megoldható volt.Amúgy a Samsung mindennel telepakolt felület nem feltétlenül hátrány. Nekem most Note 10-es van, és amit telepakolt felületnek nevezel (gondolom a kiterjedt menü rendszerére gondolsz, mert a notification panel, a kapcsológombok pont ugyanazok mint máshol Android 12-esen) az igen sok plusz funkciót ad hozzá. És nem olyan haszontalan funkciókat, mint hogy csillámpóni módjára villogjon hátul, hanem olyan funkciókat, amiket a mindennapos használatban fontosak lehetnek
-
mrThomi
addikt
Egy uj markanal szerintem de. Nyilvan mas idoket elunk, par eve csucs szettet kaptal ennyiert flagship killer neven. Ezt irtam följebb, hogy egy sima közep szintü telefon. Vegye akinek erre all a czerka, en is kiprobaltam nem arrol van szo, de en nem ereztem semmi kesztetest arra hogy megtartsam. Most akcioba nemetbe S21 FE 479€, igaz 6/128gb, de összesegeben jobb ajanlat a samu ahogy feljebb is irtak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest