- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én búcsúztam a mai napon a telefontól. Habár hardveresen szerencsére nem volt hibás, de bőven van bug és hiba a szoftverben (használatot befolyásoló). A support pedig egy kalap szar (bejelentett 3 bug és az a válasz hogy ezzel a szolgáltatómat zaklassam. WTF!? Konkrétan hülyének nézik az embert) A hype-os újításokon kívül nem hiszem, hogy foglalkoznának a valós hibákkal
S21 FE 5G váltotta.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Igen, az konkrétan nagyon durván jó.
Lasy: ez valójában semennyire nem függ össze, hogy ez egy Nothing, sebességben ugyanott van bármely high-end teló. Ez attól függ milyen gyors a mobilneted.
Srácok, nagyon rápörögtetek az amúgy ez jó teló témára. De nagyon feleslegesen. Adott két hiba, ami nekem zavaró, ezzel vagy együtt tudok élni vagy nem. Ez mindenkinek egyéni döntése. Baromira felesleges, amit csináltok, tényleg. Egy szakmai fórumon nem arról szól a beszélgetés hogy most akkor csomagoljunk mindent pónivarázsos csillámmasszába, mert valaki csúnyát mondott a dlágaszágla, hanem ha vannak gondok akkor arról érdemes beszámolni, megosztani azt (ha user error, akkor akár egy segítség reményében is). Nincs tökéletes telefon, minden telónak vannak hibái, ez sem kivétel. És ez valószinüleg mindig is így lesz. Ami viszont tény, hogy a Nothing supportja egy kalap szart sem ér, mert jeleztem egy bugot és elküldtek melegebb éghajlatra. Ilyet egyetlen gyártó sem csinál - az a minimum hogy felvesznek egy ticketet a bugról, és tájékoztatnak hogy alakul a dolog. És ez nekem bőven elég ahhoz, hogy a gyártót leírjam. De ettől még a telefon kurva jó. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Újabb hiba (de van ám még...), 1.1.6 fw alatt: videózás közben (FHD) ha fotózok a videófájlban abban a másodpercben átugrik néhány framet. Nothing elhajt minden, de abszolút minden hibajelentéssel, és ahhoz irányítanak, akitől vettem a telefont. Ez egy röhej. Support 0. Már csak SIM nélkül használom, másodtelefonnak, de pár nap és reset, megy eladósorba.
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz KonzolKartel #302 üzenetére
1.1.6 van rajta. Próbáltam napon, szobában, sok fénnyel, kevés fénnyel, normális fénnyel, fehér háttérrel, normál háttérrel. Próbáltam közelről, messziről, jobbról, balról, mindenhogy. Hidd el, legalább 100 alkalommal próbálkoztam.
Az előző Xiaomi 12 Pro-m 2 azaz kettő másodperc alatt felismer, és tűpontosan működik utána. Még nem adtam el, de azt hiszem nem is fogom, és rövidesen véget ér a Nothingos pályafutásom.
gyalu 1: igen fogja zavarni ha telibe letakarod.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Napfénysüti #298 üzenetére
Igen nekik. Most a legutóbbira már nem érkezett válasz, az előzőkre perceken belül. Erre már gondolom Gipsz Jakab nem írhatja hogy so sorry De érted, azonnal lepattintanak, pedig csak annyit kértem hogy nézzenek utána mert ez így nem jó...
kutga: nekem is konkrétan számtalanszor jól jön ez a funkció. Samsung, Xiaomi, OnePlus röhögve működött a szakállas arcommal, itt odáig se jutok el hogy regisztrálja az arcom. Ráadásul semmi extra szakállam nincs, nem egy télapó vagyok, kb. 5-6mm.... A szivem szakad meg, de ha ez így marad (márpedig telibe lesajnálják a gondom) akkor el kell adnom.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Update: elhajtottak a jó francba hogy ez amúgysem az ő felelősségük hanem a Telekomé mert ott vettem. Na hogyne.. Válaszolnak egyébként perceken belül.
No, engem meg nem olyan fából faragtak hogy lerázzanak: részemről már előkerült a politically correctness kérdése a hátrányos megkülönböztetéssel kapcsolatban, most átvette a dolgot az utolsó ticket update szerint egy komolyabb ipse a cégnél. Meglátjuk.SZAKÁLL HATALOM!!!
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Srácok, belefutottam egy epic bugba
Arcfelismerés: szakállam van, és minden alkalommal azt írja mikor regisztrálni akarom: arc fedve van, vagy nem észlelhető arc. Asszonyka, gyerek arcát egy pillanat alatt gond nélkül regisztrálja. Hát ez nem túl jó. Hol tudom ezt jelezni ennek a Carl gyereknek, hogy nem csak simaképű kínaiak a vevőik? Mert ha épp kesztyűben dolgozok, akkor azért poén lenne ha nem kellene mindig levennem vagy a PIN-el szórakoznom... Soha, egyetlen telefonnál sem volt ilyen problémám.
BTW ha ezt nem oldják, lesz egy eladó fekete Nothing Phone, nekem ez munkámból kifolyólag egy fontos feature
szerk: igen ez egy bug...
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Napfénysüti #282 üzenetére
Nekem semmi baj a kijelzővel. Se halott pixel, se zöldülés.
Tokot Alzáról rendeltem, sima AlzaGuard, nagyon vékony átlátszó szilikontok.Apropó, ma frissült 1.1.6-ra
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
1.1.4-en egy elég idegesítő hiba fordul elő nálam egyre többször: nem jelenik meg a billentyűzet. Ma ez odáig fajult hogy csak a restart segített. Másnál van ilyen probléma?
-
blueMerle
veterán
Szia,
2 napos tapasztalatok:Fényerő teljesen rendben van, napon is jól látható (már amennyire most van erős napsütés...) A változáshoz ugye nem tudok hozzászólni, én azonnal frissítettem.
Appok: nem találtam ilyen opciót
Kommunikáció: semmivel sem halkabb/jobb/rosszabb/hangosabb mint egy Xiaomi 12 Pro, MI 11 Lite 5G NE vagy egy Samsung A 52s. Ugyanolyan mint bármely más közép-felsőkategóriás telefonon.
Melegedés: első nap nyomtam a telót mint süket a csengőt és nem vettem észre ilyet (full fényerő mellett, fényérzékelő kikapcsolva kikapcsolva)
Ami nekem a Xiaomi Mi11 Lite 5g NE után fura, hogy brutális féltégla ahhoz képest. Jó persze tudom, az volt egy leheletvékony cucc.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz gretzky77 #257 üzenetére
Én is Magenta 1-es vagyok, jóval kevesebbet fizetek még ennél is (szerintem ne akard tudni mennyit ) , de ezt nem vehetem alapul mindenkinél, így a feltüntetett, kedvezménymentes csomagokat vettem alapul. De ez már nagyon OFF. Hidd el, nálunk mindig is sokkal olcsóbbak voltak a telekommunikációs szolgáltatások (pláne az euró bevezetése óta), 18 éve követem figyelemmel ezt a piacot. Persze, most Magyarországról nézve ez "sok", mert gyenge a forint, de hidd el, itt ez nem sok. Csak ha azt veszem alapul (aktuáltéma), hogy a tanárnő feleségem pontosan 2,5x annyit keres, mint nálatok egy általános iskolai tanárnő 10 év gyakorlattal, akkor világos lesz minden. Itt sincs kolbászból a kerítés, de sokkal nagyobbak az átlagbérek, és az Euró miatt sokkal stabilabbak a piaci árak.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Na igen, de jelen esetben kevesebb az azonos szolgáltatás PLUSZ a készülék ára /hó, mint MO-n csak a havidíj összege bármilyen készülék nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nem tudom mit számoltál, de valahol valami mellé ment.
33 euró a full korlátlan csomag + 11 euró a telefon. Ennyi, semmi több.
Ez havonta 44 Euró.Ezt a csomagot összeraktam a Magyar Telekom oldalán és 19690Ft jött ki ami 47 euró. És ez csak az előfizetés díja, bármilyen készülék nélkül.
A telefonra 24x11 eurót fizetek, ami a két év alatt 264 euró ami 109 ezer Ft. Ennyiért sehol nem veszel ilyen telefont, a díjcsomagra pedig ugye szükség van hogy az ember tudjon létezni a készülékkel.
Szóval ott tartunk, hogy én kevesebbet fizetek havonta a havidíj+ telefon kombóért (3 euróval), mint amennyibe nálatok CSAK a havidíj kerül. Akkor mi az iszonyú sok?
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Napfénysüti #243 üzenetére
Én is örülök
Nálunk a Telekomnál (és minden szolgáltatónál) függetlenek a telefonok, modemek. Szerencsére ez itt már nagyon régóta nem divat (ha jól tudom nálunk törvény is van rá)
Az én 30 eurós előfizummal havi 11 euróval fizetem. Szóval a telefonért a két év alatt 264 eurót fizetek, ami szerintem bomba ajánlat. -
blueMerle
veterán
válasz Napfénysüti #241 üzenetére
Nálunk (SK) ma jelent meg a Telekom kínálatában, brutálisan röhejes áron, szóval azonnal rendeltem egyet, azóta már el is fogyott a webshopon Egyelőre csak fekete van. Szóval, feltételezem hogy napok kérdése és a magyarországi Telekom kínálatában is felbukkan (régiós értékesítés)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- További aktív témák...