- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android szakmai topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz blueMerle #350 üzenetére
Elhiszem, de én csak olvasom, hogy kinek milyen gondjai vannak, én meg vidám elvagyok vele.
Sőt pl voltam Pesten az egyik boltban, és mondták, ja csinálok egy regisztrációt akkor 15% kedvezmény lesz a csizma árából. Mondom miért ne. 2000 forint az 2000 forint.
Kb 3 perc alatt megvolt mobilnettel a pénztáros, csak nézett, és mondta, hogy ilyen gyorsan meg senki nem csinálta meg+36702778032
-
mistar
tag
válasz blueMerle #304 üzenetére
Sajnos maradtak hibák a javítás után is, sőt lettek újak is.
- A fényképezéskor kiválasztható színsémákat hiába mutatja, nem menti továbbra sem.
- Hívás bontásakor gyakran full fényerőn felvillan a kijelző 1.1.6 óta..
- Az alkalmazásválasztó használatakor sem villogott ennyire.
- A "váltás Glyph-re" funkció használata közben a frissítés óta hiába teszem le (az új effektel jelzi is) a bejövő hívásokat villogással/rezgéssel jelzi.
A menüben a betŰk nem zavaróak, és ezekért a hibákért nem adom el, de várom, hogy javítsák ... -
-
Foo
tag
válasz blueMerle #254 üzenetére
Hi! Az általad küldött linket néztem. Lehet, hogy valami félre ment. [kép]
A 44 eurós összeg pedig a mai árfolyamon 18.000.-Ft , persze lehet, hogy majd itthon is ennyibe, vagy többe fog kerülni.
2 év hűséggel szerintem ez irdatlan összeg. Havi 18k-t fizetni arra, hogy netezzek, meg korlátlanul hívjak, szerintem nem jó üzlet, bár ez teljesen egyéni preferencia. Az előfizetés + telefon részletei együtt 24 hónap alatt: 432.000.-Ft azaz, bőven kifizeted a készülék teljes árát.
Az a helyzet, hogy egy krva jó flottában vagyok és mindenem korlátlan 1.800.-Ft-ért. Ezért nem nagyon vagyok tisztában azzal, hogy a fogyasztói előfizukkal mi a helyzet mostanában.
Amikor nem ez volt, akkor pedig csak DOMINO-m volt, mert egyszerűen felháborítónak tartom ezeket a túlárazott szolgáltatásokat. Telefonokat pedig egy összegben vásárolok, hogy ne kelljen elköteleződnöm. Egyébként még egy 0% THM-es hitelt is korrektebbnek tartok, mint amit ezek a g*ci mobilszolgáltatók csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz blueMerle #254 üzenetére
Ilyenkor általában úgy számolnak az emberek, hogy összesen havi X ezer ami tartalmazza az előfizetést is és hajlamosak úgy kiszorozni a készülék árát és az milyen drága! Amit nem is értek, mert azt a szolgáltatásért fizeted, ami ugye más tészta! Ennyi pénzért sztem ez egy kihagyhatatlan készülék!
Google Pixel 9 Pro & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Foo
tag
válasz blueMerle #247 üzenetére
De ha jól értem, előfizetés mellé ennyi, és az pedig havonta (legalábbis a legnagyobb csomag) a készülékkel együtt 52,58 euro. A legkisebb csomaggal is 39 euro. Az iszonyú sok, legalábbis tőlünk nézve, az ócska forintunkkal.
A kétkártyás mobilok nálunk is függetlenek, sőt a Telekom azt mondja magáról, hogy minden mobilja kártyafüggetlenül kerül forgalomba, erre tessék: [link][ Szerkesztve ]