- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz
blueMerle #350 üzenetére
Elhiszem, de én csak olvasom, hogy kinek milyen gondjai vannak, én meg vidám elvagyok vele.
Sőt pl voltam Pesten az egyik boltban, és mondták, ja csinálok egy regisztrációt akkor 15% kedvezmény lesz a csizma árából. Mondom miért ne. 2000 forint az 2000 forint.
Kb 3 perc alatt megvolt mobilnettel a pénztáros, csak nézett, és mondta, hogy ilyen gyorsan meg senki nem csinálta meg -
mistar
tag
válasz
blueMerle #304 üzenetére
Sajnos maradtak hibák a javítás után is, sőt lettek újak is.
- A fényképezéskor kiválasztható színsémákat hiába mutatja, nem menti továbbra sem.
- Hívás bontásakor gyakran full fényerőn felvillan a kijelző 1.1.6 óta..
- Az alkalmazásválasztó használatakor sem villogott ennyire.
- A "váltás Glyph-re" funkció használata közben a frissítés óta hiába teszem le (az új effektel jelzi is) a bejövő hívásokat villogással/rezgéssel jelzi.
A menüben a betŰk nem zavaróak, és ezekért a hibákért nem adom el, de várom, hogy javítsák ... -
Foo
tag
válasz
blueMerle #254 üzenetére
Hi! Az általad küldött linket néztem. Lehet, hogy valami félre ment.
[kép]
A 44 eurós összeg pedig a mai árfolyamon 18.000.-Ft , persze lehet, hogy majd itthon is ennyibe, vagy többe fog kerülni.
2 év hűséggel szerintem ez irdatlan összeg. Havi 18k-t fizetni arra, hogy netezzek, meg korlátlanul hívjak, szerintem nem jó üzlet, bár ez teljesen egyéni preferencia. Az előfizetés + telefon részletei együtt 24 hónap alatt: 432.000.-Ft azaz, bőven kifizeted a készülék teljes árát.
Az a helyzet, hogy egy krva jó flottában vagyok és mindenem korlátlan 1.800.-Ft-ért. Ezért nem nagyon vagyok tisztában azzal, hogy a fogyasztói előfizukkal mi a helyzet mostanában.
Amikor nem ez volt, akkor pedig csak DOMINO-m volt, mert egyszerűen felháborítónak tartom ezeket a túlárazott szolgáltatásokat. Telefonokat pedig egy összegben vásárolok, hogy ne kelljen elköteleződnöm. Egyébként még egy 0% THM-es hitelt is korrektebbnek tartok, mint amit ezek a g*ci mobilszolgáltatók csinálnak. -
gretzky77
veterán
válasz
blueMerle #254 üzenetére
Ilyenkor általában úgy számolnak az emberek, hogy összesen havi X ezer ami tartalmazza az előfizetést is és hajlamosak úgy kiszorozni a készülék árát és az milyen drága! Amit nem is értek, mert azt a szolgáltatásért fizeted, ami ugye más tészta! Ennyi pénzért sztem ez egy kihagyhatatlan készülék!
-
Foo
tag
válasz
blueMerle #247 üzenetére
De ha jól értem, előfizetés mellé ennyi, és az pedig havonta (legalábbis a legnagyobb csomag) a készülékkel együtt 52,58 euro. A legkisebb csomaggal is 39 euro. Az iszonyú sok, legalábbis tőlünk nézve, az ócska forintunkkal.
A kétkártyás mobilok nálunk is függetlenek, sőt a Telekom azt mondja magáról, hogy minden mobilja kártyafüggetlenül kerül forgalomba, erre tessék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest