- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
beböfögtél valami jól hangzó ms hater marhaságot aminek nem volt sok köze a valósághoz... kijavítottam, szerintem inkább fogadd el az egyszerűség kedvéért...
"hint: nem azt írtam, hogy leírtak 1 milliárd veszteséget" vs "most írtak le egy milliárdot veszteségként az ms-nél"
magyarázhatod nekem a ragozást, de attól még hülyeséget írtál... pont...
ha valamit leírsz veszteségként, akkor az bizony veszteség, bárhogy is csűröd csavarod a ragozást, itt pedig nem erről volt szó... nincs az az univerzum, ahol a profitcsökkenés szinonímája lenne a veszteségnek... mellesleg ugye, hogy teljes legyen a kép, a Windows divíziónak csökkent a profitja, aminek csak egy része a Surface és annak is csak egy része konkrétan az RT... gondolom a csökkenő PC eladások sem segítettek, de egy gyártósor kibérlése sem filléres tétel, és igen, valóban nem hozta vissza mondjuk a Surface ezeket a költségeket, de valószínűleg ez nem is volt cél az első félévben...
nah, téma túltárgyalva, ne offoljuk szét a topikot, csak légyszi ne akarj ilyen nagyzó hülyeségeket beszúrni, vagy akkor legalább legyen igazságalapja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest