Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuleon
tag
Sziasztok !
Szerintem részigazság van abban, hogy a notchot a kényszer szülte, mert ha akarják akkor az egész felső sávot kitolják és egymástól távolabb helyezik el a szenzorokat. Lett volna egy vastagabb felső káva, és vékony alsó, amilyen a mostani. De akkor semmi egyedi nem lett volna. Emlékszem hogy mentek a találgatások, hogy az egész sávot elfeketítik szoftveresen és csak bizonyos tartalmak lesznek láthatók fekete alapon fehérrel, vagy pedig a mostani elrendezésben használják. Nekem pedig igen bejött ez az egyedi dizájn....mostanáig. Az apple meg akarta reformálni a monoton, ugyanúgy kinéző telefonokat, és lett volna egy dizájn amit 10 ezer másik közül is azonnal felismersz hogy ez egy iphone. Ez nem jött be nekik sajnos..... szerintem nem gondoltak arra hogy sokak pofátlanul másolni kezdik. Mondjuk ez részben az ő hibájuk az X 380 ezer Ft os árával. Azért ennyit sokan nem tudnak kiadni egy telefonért, és ez jó nagy piaci rést ütött aztán szépen elkezdik másolgatni hogy a sok birka vegye meg, hogy elmondhassa hogy nekem is van egy félig iphone X-em. Technológiailag meg ahogyan olvasom az androidos másolatoknál belelógnak a tartalmak a szigetbe. Az X-nél csak a videós tartalmak, képek, teljes kijelzőn, és azok is akkor ha ránagyítasz. Érdekes módon az alsó sávot senki sem tudta eltüntetni. Pedig a samsung megcsinálta az applenek. Vicc hogy saját magának nem tudta, vagy nem akarta. Az x nél úgy sikerült, hogy a kijelző alsó része valamivel túlnyúlik, és ezt a részt visszahajtották a kijelző hátára, ahol a csatlakozók vannak. Szóval hajlított oled panel van benne lényegében. Az a legszomorúbb, hogy az Asus, és a Huawei is majmolja a dizájnt. Az apple kitalált egy ötletet, a többi gyártó is kitalálhatott volna egy másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest