-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
Ha valaki esetleg még nem tapasztalata, nem ismerte:
Az alkalmazás váltónál alul megjelenő X-et ha nyomva tartod az alkalmazás kezelő jön elő!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #10343 üzenetére
Vótmán!
A PH-n is megjelent ma a hír ebben a témában.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
páfrany #10336 üzenetére
Szerintem már szeptember óta nincs nekik. (Fehér lehet volt tovább is, de fekete biztosan nem volt már októberben.)
ÁK: ~100-110e a 6/64 GB-os modell, ~144e a 6/128 GB-os.
HA: >100e (túlárazott - sztem).Mi8 Pro: az ilyen készüléket használóknál érdeklődj szerintem, hogy milyen nyavalyái vannak.
ÁK: ~160e a 6/128 GB-os. (eustock: 165e a 8/128!)Nem sok az árkülönbözet.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
fap333 #10316 üzenetére
Én, az első ilyen "probléma" után csak úgy mentek névjegyet, hogy a vezetéknév mezőben van a teljes név.
Nekem mindkét helyen vezeték név szerinti rendezés van beállítva:
Lista rendezési elve és
Névjegyek neveinek megjelenítése mint[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
bokarcsi71 #10313 üzenetére
Ha, a telefon akkujára vagy kíváncsi: szerintem kiváló!
Ilyen vasat hajtani bőségesen elegendő!
24 óra alatt még nem sikerült lemerítenem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Nekem ma hozta a futár a Roidmi 3S-t.
Egyszerű dupla kimenetes töltőfej, semmi extra, csak az FM transmitter funkciója az. Alapból zajos a freki, amire dolgozik, de ha fut a zene app, akkor szépen szól az átvitt hang.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #10263 üzenetére
"Ne szivass már, jól emlékeztem hogy valaki írta, pont te":
Amit akkor írtam, az nem erre a kérdésedre a válasz! Arra a kérdésedre itt a válasz,
Akkor a dev vs stable-t kérdezted. Most meg a FR-et!A Stable az egy korábban kiadott fejlesztői verzió átnevezve stabilra! Az nem Dev, hanem Stable; csak az alapja a Dev!
A FR nem vált a Dev/Stable között! Ha most Dev-et használsz, akkor azt reseteli, maradsz Dev-en![ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #10243 üzenetére
Azért ez komoly dilemma!
Hangerő: amikor anyukáddal beszélsz, akkor nem "lazázod" el? Ne érts félre! A kisujjaddal be tudod fogni/el tudod takarni a mikrofont...
U.i.: Azért a szolgáltatói P20 árral nehéz versenyezni! Ha veszel ott P20-at, s ezt eladod, akkor még pénzed is marad!
(#10245) Gabesz87: A P 20 árát nem egyben fizeted ki. Vagy igen? Ha részletre veszed, akkor a 2S eladott ára a zsebedben marad. Ha egyben fizeted ki, akkor nyilván nem marad "így" a zsebedben.
Szerintem a részletfizetésen kívül nincs értelme a szolgáltatói vásárlásnak: ÁK ár: ~180-190e[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #10241 üzenetére
A Factory Reset sosem vált a rendszerek között! Amid fut, azt reseteli!
(#10238) YamatoVTEC: A belakott Stabilra tetted fel a Dev-et? Javasolt a FR! Ezek a hibák nem a Dev hibái, ezek telepítési hibák - zömmel.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
DroiDMester #10197 üzenetére
Azért annyira nem kedves Tőled, hogy le idiótázol! De sajnos a Te modorod ilyen: Pocsék!
Leírtam: személyes tapasztalat!
Örülj neki, hogy neked nem kellett e miatt sok ezer forintot pluszba kifizetned az új akkuk árába!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Félre értitek!
Itt is leáll a töltés 100 %-nál!
Nekem, ami meghalt akku az mind bekapcsolt készüléknél és töltőn volt hagyva.
Saját tapasztalat - sajnos! Noti, telefon, GPS, morzsa porszívó, csavarhúzó mindre van saját tapasztalás.
A töltést figyelő elektronika valamiért megdöglik ilyenkor.A Li-xxx akkuknak (a gyártók, forgalmazók szerint) a legjobb, ha 80 és 100 % között vannak. Ilyenkor bírják a leghosszabb ideig. Csak, ember legyen, aki ezt figyeli...
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #10191 üzenetére
A mai Li-xxx akkuk többnyire akkor adják fel, amikor bekapcsolt állapotban feltöltöd 100 %-ra és ott hagyod. Valamiért ezt nem szeretik.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #10148 üzenetére
és (#10155) retesz147: Működik.
Joke: működik vagy FC-zik?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
#18001664 #10136 üzenetére
Már miért ne lenne ütés álló?
Nekem a kocsiban ülve, kiszállva, az ölemből esett totál pofára a parkolós, felhordott, koszos aszfaltra.
A toknak, a hydrogel-nek mindenhol baja lett, a kijelzőnek, a háznak semmi! A hydrogel meg másnapra "regenerálódott". A tok meg úgysem számít.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
EU ROM: ha az Üzenetek app-ban az üzenetre vagy vele egy sorban 2x böksz: kinagyítja teljesképernyősre. Ezáltal akár soronként is másolhatóvá válik.
Nekem újdonság.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
#18001664 #10086 üzenetére
ROM: te döntésed!
De...
A stabil egy korábbi dev...
A dev minden héten kap frissítést, de nem kell feltenni.
Szóval: mindenki a fejlesztőit javasolja.
Link: DroiDMester linkelte a mai kiadást a nap elején...
De, az összefoglalóban mindent megtalálsz.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
#18001664 #10081 üzenetére
Xiaomi-nál nem jár garancia vesztéssel a ROM csere (BL nyitás)!
Root a Global ROM-on: BL nyitás, majd TWRP, Magisk telepítés. Ennyi.
Az XA modellnél más a probléma, de az a probléma csak a 8/256-os XA-kat érinti![ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
#18001664 #10073 üzenetére
1. Sztem: igen.
2. Korábbi verziókban (6-7-8) volt jelentősége. A 10-es MIUI és a Mix 2S esetében csak gondot okozott annak kikapcsolása! Ha ki van kapcsolva, akkor az android mag végzi pl.: a memória kezelést, nem a MIUI.[ Szerkesztve ]
-
-
grafnet
Topikgazda
-
grafnet
Topikgazda
Dev/stabil: a stabil egy korábbi fejlesztői... (1-2-3 hónap lemaradással van a stabil)
A fejlesztői 90 %-ban heti frissítésű, de nem kell mindig frissíteni.
Van OTA szerver is, úgyhogy sikít - ráböksz - install - restart - használod...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Üdv a csapatban!
Üveg: passz, kintről rendeltem.
Tok: már írtuk (szerintem neked is) DroiDMester és Retesz147 kollégák hsz-eire keress rá, elég sok tapasztalat van másoktól is.
Téma app: Joke megelőzött.
Kérdések: tedd fel őket nyugodtan, de előtte azért az Összefoglalót olvasd el.Javaslat: a BL nyitás és EU ROM telepítése. Sok problémát sikerült a fejlesztőknek már kiküszöbölni, megoldani (
)! (Amik a Globalban még bőven benne vannak.)
[ Szerkesztve ]
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #9802 üzenetére
Legyél béta tesztelő. (Szerintem válaszoltak rá...)
Play áruház: saját alkalmazások: paly szolgáltatások. Lejjebb görgeted, ott béta tesztelő... Pár percet vársz, s aktív lesz. Frissítesz és kész.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
EU ROM-ot használók:
- nektek is visszaállt a gyors elérés 4x3-ra?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Joke: még egy hajlítgatós készülék.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
Kaptál választ...
Ilyen hibát még nem jelzett senki - legalábbis nem rémlik.
A másik készülékben is uezt csinálta, de a csere SIM-mel a te készüléked nem? Cseréltess SIM-et.
Bármit, mindent érdemes kipróbálni! Sőt, mielőtt szervizbe küldöd ki is kell mindent próbálni!
FR-et te is csinálhatsz, de első szervizmenüben az át állítás, majd a SIM-ek cseréje legyen.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
Szépen kérek mindenkit, hogy maradjunk a Topik készülékénél és a hozzá kapcsolódó dolgoknál.
Az egymás piszkálását meg mellőzzük!
Joke: Tibcsi írását is lehetne törölni... de ott van olyan is, amit szeretnék meghagyni a jövő nemzedéknek.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #9587 üzenetére
Procedure:
1/ Install latest substratum engine from playstore.
2/ Root or use andromeda
...Mi az az "andromeda"?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
1-2-3 hónap a "lemaradás". Ennyi idő kell is a módosítások teszteléséhez.
Aki egy kicsit is "többet" szeretne kihozni a vasból, mind átálltunk EU-ra...
Mikor mi kerül bele: ezt csak Karavik kolléga tudja, mert Ő benne van a sűrűjében!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Olvasgass vissza... nemrégen homályosítottak fel engem is: a stabil egy korábbi dev verzió!
Régen (2-3-4 éve) még nekem is ezt tanították: a dev: jó is rossz is, a stabil: csak jó (a rossz nem kerül bele).
Itt magyarázták el a srácok, hogy csak dev verzió van gyakorlatilag, amiből az egyiket (kevés hibát tartalmazót) nevezik át stabilnak. A 12.27-es lehet stabil lesz, de az 1.03-as biztosan nem.
Most pénteken kijön ez az újabb komoly frissítés, ha ez beválik a nagyközönségnek, akkor lehet ez lesz a következő stabil.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Karavik #9546 üzenetére
Ez érdekes és hasznos!
Az RN3SE kapcsán már ezt csináltuk, csak ott mindíg, kézzel... Bár, ott még nem értettük miért, de sok embernek segített a hívás gondoknál, térerő problémáknál.
Köszönjük!
(Gondolom majd a többi készülékek is megkapják ezt a moddot?!)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
b_alazs #9431 üzenetére
Hát éppen lehetne így is értelmezni ezt a 6/64-et...
de nem így van!
Az XA modell nem bizonyított annak idején, hogy kínai vagy global. Eleinte nem vásárolt senki 64-es verziót, mert nem érte meg.
B20 mindegyik verzióban van.
Negatívum: a UH-os közelség szenzor nem mindíg működik megfelelően.
A garancia kérdést nem értem.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #9426 üzenetére
Az utolsó mondat második kérdését nem értem.
Milyen káva?
Kinyitott állapotban van káva csak, hajtott állapotban nincs - kvázi edge.
A vastagságot továbbra is tartom. Annyival kiegészítve, hogy a szélei lehetnek vékonyabbak (3-4-5 mm), a közepe vastagabb (7-8) az akku miatt. Összesen: 13-14-16 mm, ami egy régebbi tab mérete... Azt is el tudtuk cipelni.retesz147: gondoltam, csak kocsi+mobil = nem kompatibilis a teljes nézettel.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #9405 üzenetére
Már az index is átvette a hírt.
Némi érdekes kiegészítéssel![ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #9414 üzenetére
Azért a 10-20 év elég erős!
10-20 éve még a lapos TV is hiú ábrándnak tűnt!
Rendkívül gyorsan változik a világ.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
INGJOKE #9407 üzenetére
Ebben a formájában nagyon tetszetős!
A kérdés:
- Mennyire lesz strapabíró a hajlításnak kitett rész?
- Mi történik azzal a résszel, amit lehajlítasz: kikapcsol?
Stb...Méret: a kép (videó) alapján: nem túl vastag, de ha a 3 réteget össze adjuk, akkor azért 3 × 8 mm = 2,5 cm, az azért elég vastag!
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #9405 üzenetére
Nem baj az, ha nem ide linkeled elsőnek, ide is eljut...
Joke kollégának mániája a hajlítható készülék, elkésett vele! Kézzel fogható!
Valóban: a végén, az utolsó képen MIUI van írva...
Elég titokzatos a videó ezzel a full sötét helyszínnel. Bár a GPS adatokkak meg lehetne találni, hol is készült...Köszönjük az infót!
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
norbert1998 #9402 üzenetére
1. kérdésedre a válasz:
Más a fejlesztői csapat.
2. Megy. Mindegyiken működik, mert a c2a aktív a Globalban is.
3. Ami nem kérdés: igen.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
Nekem a Chrome x@rik be néha (mostanában): ha azt használom és a képernyő zár aktiválódik, akkor ujjlenyomatos ébresztéskor csak a szürke háttér van néhány mp-re. Utána betölt rendesen.
-
grafnet
Topikgazda
Szia!
Én most is a Mix-et venném! Nekem csak a Mix van.
Üzemidő: változó 2.5-8 óra SOT / 4-2 nap készenlét mellett. Nekem 2 SIM-mel, 0-24 ON/BT/WI-FI/mobilnet, 5 gmail, céges e-mail, 8-10-12 app a memóriában zárolva: 3.5 óra SOT 30-40% marad estére.
Kamera: a Mix hamarabb kapja a javításokat (ez igaz mindenre, nem csak a kamerára).
Tárhely: 6/128 van. 2.8-3.2 GB RAM szabad. ~110 GB szabad a rendszeren túl.
Ha, amúgy is zavar a notch, akkor nem kérdés.
A kijelző kicsit kényes, nekem napszemüvegben is bőven elég a fényerő nyáron - van, akinek kevés. Strapabírás szempontjából a leggyengébb a készülékben a kijelző, van néhány törött. A kerámia hátlap jót tesz a hűtésnek, nem melegszik, nem sérülékeny viszont nehéz.
Jobb a méret elosztása, mint a Mi8-nak.
Jó döntést![ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak!
-
grafnet
Topikgazda
Joke: lassan teljesülnek a kívánságaid!
[link]Zsoleszhun: nem rémlik, hogy itt láttam volna...
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #9150 üzenetére
Elvileg 2-3 havonta jön ki a stabil frissítése.
Ha jól néztem, akkor már a 10-es MIUI-ból a 6-os verziónál tartunk. Május - júniusban érkeztek az első készülékek: nem is olyan rossz!
(Volt 9-es is...)A "baj": nem tudsz jó mentést csinálni a Global ROM-ról.
TWRP-t érdemes feltenni, s azzal menteni frissítés előtt. De, ha jól emlékszem, akkor ennek a mentésnek a visszaállítása nem mindig működik Global ROM-nál.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #9146 üzenetére
Vissza lehet térni: Factory Resettel.
A stabil = egy korábbi dev.
Szóval nincs értelme visszatérni.
Mi nem működik?
Várd meg, amig lesz egy jobb verzió, s addig ne frissítsd újabbra, amíg a visszajelzések nem 100% pozitívak.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #9132 üzenetére
Melyik, mivel szedted le?
Nekem nem engedi deaktiválni a play-szolg beta-t.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
HUTCHDB #9061 üzenetére
Összefoglaló:
Global dev ROM: az még az első verziók közül van.
Az elején nem volt még meg a letöltő szervere a MIUI-nak, átstruktúrálták. Nem volt egyszerű a letöltés...
A héten már nem cserélem a linket, jövő héten majd ránézek.
Az első verziós pite ROM-ok eléggé nehezen kezelhetőek voltak. Azért van ott a figyelmeztetés.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #8979 üzenetére
Az EU ROM-ban kapcsolóval tudod váltani a feliratot.vagy LTE vagy 4G. De, ezt csak Te tudod, magától nem válogat (elvileg).
Billentyűzet: szokni kell, s módosítani egy picit a kezed beállításain. Jobb ötlet egyelőre nincs.
Nekem, már csak napi 1x-2x lép ki, az eddigi 4-5x/perc után.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Kevin Spéci #8975 üzenetére
Lap tetején... Összefoglaló... GY.I.K. ... Proximity...: tadáám
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #8962 üzenetére
Ilyesmi van nekem is, csak király kékben.
Arra figyelj, hogy 2-3-4 naponta szét szedd és kitakarítsd. Eléggé gyűjti a port, ami által karcolódhat.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Adamyno #8912 üzenetére
15 nap van a dispute-ra. Sajnos!
Viszont egy bazi nagy 1*-os feedbacket tudsz adni!
Típus: 5 variáns van a Mix 2S-ből! S mint fentebb írta Jonnyjoker01 kolléga van GG-s is.
Van a gyári szerviz: Wayteq. Van még vagy 3-4 kisebb, magán szerelő, szervizes arc akik cserélnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest