- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
grafnet #15596 üzenetére
Nekem Android 10 frissítés óta nincs VoLTE ikon az értesítési sávon (Telekom), de a funkció ettől függetlenül működik, így engem nem zavar. Telekomnál egyébként Huawei telókon sincs VoLTE ikon az értesítési sávon annak ellenére, hogy VoLTE aktiválva van és működik.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
-
Karavik
veterán
válasz
grafnet #15581 üzenetére
Itt van leírva: [link]
...és az updater changelog-ban is szerepel (+xiaomi.eu fórum changelog posztban is le van írva);
Ez nem bug, hanem az email app frissítés velejárója, ami tudvalevő volt már a rom frissítés előtt, hogy ez lesz a teendő vele...
...bár a közzétett infók a write-only usereken nem segít, ez tény
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
SztiviVander
őstag
válasz
grafnet #15512 üzenetére
Modul (widget) hozzaadas valamelyik kezdokepernyo oldalra, az elso widget sor a novae es ott balrol a masodik az. 6.2.4 prime beta, de szerintem a regebbiekbe/ingyenesbe is benne van/volt ez, bar soha nem hasznaltam. utana a vilagos fogaskerekes ikonu "beallitasok" alatt van ez a tartalomatkuldes nevu ize.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kevin Spéci
tag
válasz
grafnet #15326 üzenetére
Ez EU rommal van. És a Beállítások - Mi fiók - Készülékeknél mit ír nálad a Mix2s-hez, aktiválva van?
Hogy lehet kikapcsolni ezt?
Én mindig túlléptem a fix havidíjat mással is, és nem néztem utána hogy mikkel. De most egyértelmű, zsirúj kártyán 5 perc alatt 3000 után 2 újraindítás és 2933Ft. Azt még nem tudom hogy jött ki páratlanra 2db sms.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
grafnet #15327 üzenetére
Hát, próbáltam kisebbet is (pár kB), illetve a letöltött ROM-ot is, de ugyanaz a hiba.
A filekezelőben hosszú "click" a file-ra, aztán "Send", és itt a "Share files with devices nearby":
Ez a Xiaomi saját megosztása, automatikusan bekapcsolja hozzá a wifit és a bt-t (ha nincsenek bekapcsolva). A másik (fogadó) készüléken előtte be kell kapcsolni a "Settings/Connection & sharing/Mi Share" menüpontban. Így a küldő telefonon megjelenik a fogadó teló, el lehet indítani a küldést, de aztán jön a fent említett hibaüzenet. -
Karavik
veterán
válasz
grafnet #15209 üzenetére
Nem akarom védeni a Telekom-ot, de a családban mindenkinek én intéztem VoWiFi-t telefonos ügyfélszolgálaton keresztül különböző időben, különböző ügyintézőknél és mind egyből vágta miről van szó értetlenkedés nélkül. Lényeg, hogy úgy kell megnevezni szolgáltatást, hogy: "WiFi hanghívás" és ebből biztosan tudják, hogy mit szeretne az ügyfél...
-
Karavik
veterán
válasz
grafnet #15204 üzenetére
Inkább az érdekes amit írtál 😜
Ott van a lakossági szolgáltatások között, plusz emailben, SMS-ben értesítést küldtek az elérhető VoWiFi szolgáltatásról augusztus végén. Felhívod 1414-et és bakapcsolják kérésedre minden további nélkül.
Párom telóján működik VoWiFi simán, nálam nem, valószínűleg készülék függő...
[ Szerkesztve ]
-
alex.3
tag
-
Karavik
veterán
válasz
grafnet #15119 üzenetére
Nálam is feldobta PC- n reklámblokkoló használata miatt, de mióta kikapcsoltam a reklámblokkolót a Mobilarena lapcsaládhoz, azóta nem dob fel semmit. Telón pedig egyáltalán nem használok reklámblokkolót, így telón sose dobja fel nálam azt az ablakot. Ez így evidens és logikus...
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
grafnet #15030 üzenetére
Hát azért ki nem dobom, "eldobható" telefonnak jó lesz túrázáshoz pl. (bármennyire is fáj ezt kimondani). Mivel a statikusságát elveszti egy idő után, ha csak időszakosan használom akkor tökéletes. Ha olyan dolgot csinálok/olyan helyre megyek ahol nagyobb az esélye a balesetnek, akkor a mix 2s-t fogom magammal vinni.
Üdv. Johnny
-
válasz
grafnet #15009 üzenetére
csak el halasztani engedi max néhány órát, de ez a többi értesítéssel is így van, ha meg végleg letiltod akkor semmiről nem fogsz értesítést kapni!
amúgy pedig egyszerűen megoldható el kell távolítani előbb a régi appot, és újból telepíteni nálam a Chrome DEV szokta ezt el játszani!
-
PeRobesz
csendes tag
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
grafnet #14874 üzenetére
Retesz kolléga megnyugtatására
A Mi Fit manuálisan korlátozásmentes. Egyelőre.
A lentiek automata indulása is blokkolva
Az akkukímélésre manuálsian kapcsolt alkalmazások:
Drive, ES File kezelő, fordító, Telekom, bank appokA korlátozott alkalmazások:
AmazFaces, AutoDoc,Coub, játékok mind, utólagos kamera alkalmazások, Office appok, Torque, az összes hírszolgáltatással kapcsolatos appAutomatikusan indulhat, amitől értesítést várok (email, ali, ebay, fb, messenger, stb), a magisk, Simple, Xiaomi Home. Ennyi. Egyelőre nem találkoztam buggal.
GCam működik már tizes drojidon ?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
grafnet #14848 üzenetére
Szoftver téren minden lehetséges lépést megtettem, reggel óta ezzel szórakozok, volt ma már rajta 9.0 és 10.0 gyári, 3 féle custom rom és 4 féle custom kernel. Twrp-ben se érzékeli a kijelző legalját, de kicsit magasabb ott a navbar, ezért tudtam rendesen használni.
Biztos hardveres hiba lesz sajnos, csak azt nem tudom a ráfekvés vagy a töltő miatt.
El tudod magyarázni nálad hogy jelentkezett ez a probléma töltéskor? Csak töltés közben szarakodott?
Ps. 25 ezer lenne a csere. Ha ez nem oldódik meg akkor Mi 9T Pro lesz ebből
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
grafnet #14845 üzenetére
Most ezzel lehet mondasz valamit.
Bugos a kernelem jelenleg ezért befagyott a telefon az ébresztőkor, reggel arra keltem, hogy a befagyott ébresztő képe világít mellettem. Újraindítás után 4%-on voltam, de még gyorsan meg akartam nézni a prohardvert, ekkor még rendesen működött.
Azután komment írás közben lemerült csonkra a telefon, utána felraktam töltőre és akkor kezdett el hülyéskedni. Viszont nekem csak gyári töltőm van és azóta már leszedtem töltőről. Sőt azóta már szoftvert is cseréltem és 100%-ra töltöttem.
Bár az is lehet, hogy az éjszaka közben hülyült meg, emlékszem felkeltem éjjel mert a telefonon feküdtem és kiraktam magam mellé. (Sleep as android alvás követés miatt mindig a matracon van mellettem a telefon esténként). Bár nem hinném hogy ennyitől konkrétan tönkremenne az érintőpanel.
Üdv. Johnny
-
Kevin Spéci
tag
válasz
grafnet #14736 üzenetére
Szerintem valami nemjó az ali fiókbeállításotokban. Egy időben nekem is próbálta euróban (bár akkor az árakat is abban mutatta), aztán át kellett valamit állítani. $-ban mutat, $-ban okézom le, nincs olyan hogy euroban vonna, nem létezik. Vagy a bankotok sz@rakodik... Akkor meg irány a revolut.
-
Karavik
veterán
-
válasz
grafnet #14484 üzenetére
Aki annyira bele veti magát a mókolásba hogy KERNEL.t cserél annak kell hogy legyen annyi tapasztalata hogy, ha feltesz egy új kernelt és utána valami nem oké a rendszerrel akkor tudnia kell hogy a kernel végett nem oké valami, és kipróbál egy másikat!
Aki ezekkel nincs tisztába az inkább maradjon a gyári bugos kernelen, és ne akarjon mókolni!amúgy nálam megoldódott a chrome BUG is már nem fagy le ha felhozom a billentyűzetet és írok egy hosszabb szöveget! gondolom erre is kíváncsiak vagytok 3.dolog kell hozzá!
1, Google Play services 19.5.29
2, Chrome Dev 79.0.3940.0
3, Google Keyboard 8.8.5.275331500-beta (arm64-v8a)mióta ezt a triót használom nem fagyott 1x sem le!, előtte naponta vagy 20X
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz
grafnet #14405 üzenetére
+ (#14406) SztiviVander
Köszi az információkat.
Videofelvételnél olvastam korábban, hogy valami gigsz volt. De akkor ezek szerint megoldódott.
Tudom, hogy nekem kell dönteni csak gondoltam ha van valami hiba így 1-1,5 év szolgálati idő után ami anno a tesztekben nem jött elő azt jó lenne tudni. De akkor minden a papírforma szerint alakult és a Xiaomi minőségi darabod csinált a mix 2s nél is.
Mind a kettőt kintről rendelném a 9T ben jelenleg nincs 6/64 a 128 as meg már többe jönne ki mint a mix 6/64.
-
válasz
grafnet #14349 üzenetére
Tiszta telepítésre vonatkozik! Ha már egy előzőleg használt rendszernél csináltál FORMAT DATA opciót, akkor már törölted a DATA partíción a gyári fájlrendszer titkosítását, így fel fog menni TWRP alól a 11.es EU rom.
De ha egy érintetlen telóra(Mi Flash progival telepítesz egy tiszta telepítést droid 11 es rendszerrel) akarnád feltenni nem tudnád a régi TWRP vel csatolni a data partíciót, emlékezz vissza tavaly ilyenkor is droid 9 megjelenése után gond volt sok kollégának ezzel hogy nem látszódott TWRP alatt a DATA partíciója így SEMMIT nem tudott kezdeni TWRP alatt! Amég nem látszódik TWRP.ben a DATA addig formatálni sem tudod vele, így nem tudod leszedni a DATA partícióról a gyári fájlrendszer titkosítást sem, úgy pedig telepíteni se tudsz semmit!
amúgy a legfrissebb OrangeFox TWRP már kezeli a DROID10.et szóval nincs para!
De egyenlőre úgysem lesz gond, mivel még egy darabig nem lesz GLOBAL fastboot rom amit feltehetnél és titkosítaná a DATA partíciódat.TWRP-s EU romok, meg nem nyúlnak ilyesmibe!
"A TWRP oldalán nincsen újabb verzió" ott még nem is lesz vagy 3.hónapig semmi, de miért kell az ELAVULT STOCK TWRP.t használni? Nem is értem mi értelme azt a buta szart használni!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
grafnet #14341 üzenetére
akkor nagyon rosszul tudod!
Nagyon is OS függő azon belül is a fájlrendszer titkosításhoz van köze! Ha nincs Droid 10 kompatibilis TWRP akkor kb nem fogsz semmit tudni kezdeni a telóval, mivel a DATA partíció láthatatlan lesz TWRP alatt így meg telepíteni se tudsz semmit rá!
-
slezakimi
senior tag
válasz
grafnet #14277 üzenetére
Igen. A sok telepítgetés közben ugye mindig vissza kellett aq twrp-t.
Nem nyomtam format datát, így gondolom így encryption maradt a data.
Felraktam megint a miui.hu-t, és azok az appok amik miatt rebootol a telefon, angolra állítva simán be tudok jelentkezni, majd visszaállítani magyarra.
Nem tudom ez esetleg fordítási hiba lehet, vagy ilyesmi, ennyire nem értek hozzá.
Most tesztelem a miui.hu romot.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- World of Tanks - MMO
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest