Hirdetés

Már a CES-en bemutatkozhat a Mi Mix 4

Egyelőre csak feltételezés és a dátumot tartalmazó meghívó eredete sem igazolt, de a Xiaomi koncepciómodellje már januárban bemutatkozhat.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy a SlashLeaks honnan szedte az infót, egyébként ők sem tudják, de ha minden igaz, úgy néz ki, a Xiaomi a 2020-as CES-en mutatja be a Mi Mix 4-et, konkrétan január 10-én. A nem igazolt eredetű meghívón az áll, hogy a különleges eseményre, ami egy bemutató lesz, kizárólag meghívásos alapon lehet bejutni. Minden más csak utalgatás.

[+]

A képen egyértelműen egy keskeny kávákkal és ránézésre gombokkal (legalábbis azon a felén, ami látszik) nem rendelkező mobil fél kontúrja látszik, valószínűleg egy kérdőjellel a közepén, tehát jó eséllyel egy Xiaomi telefon áll az esemény központjában. A második képen viszont egy nagyon halvány, MIX felirat is kivehető a szöveg fölött. Ez így marketinganyagként vagy előzetesként azért elég gyenge, a minőség sem a megszokott, de legalábbis érdekes, hogy ha mégsem a Xiaomi műve, ki és miért pont ezt az egyébként reálisnak tűnő dátumot választotta ki. Az viszont biztos, hogy a Huami új Amazfit modelleket ígért, amiket természetesen személyesen is szemügyre veszünk Las Vegasban.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés