- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin Spéci
tag
válasz
jolti05 #14589 üzenetére
Ezzel a telefonnal még nem volt rá szükségem, de más típusokkal már volt elég bajom. Az lett a végkövetkeztetés hogy én ragasztott eszközt nem szedek szét többet. Nem a kézügyességen múlik, hanem azokon az eszközökön amikkel egy szervizes pillanatok alatt rutinból összerakja. Pl. tudja mihez milyen ragasztót használjon, milyen erővel szorítózza.
Biztos meg lehet csinálni házilag is, ha játszani akar valaki ez se rosszabb elfoglaltság mint bármi más, de gazdaságilag nem éri meg, mert sok helyen lehet elbukni. Rossz minőségű kijelzőt rendelsz, nem lesz egyenletes a ragasztás, túl sok lesz a ragasztó és párásodni fog a telefon, lesérül valami menet közben, stb -
-
grafnet
Topikgazda
válasz
jolti05 #11665 üzenetére
1) Nyugodtan törölheted.
2) Passz
3) Passz. Megszokás kérdése, de én SwiftKey-t használok.
4) Fölösleges használni. Személyes adatokat nem fog törölni, csak képeket, ha talál két "egyformát".
5) Sajnos ez ilyen. Én, úgy szoktam, hogy beírok vmit (0 vagy 2 vagy a hiányzó elejét) és azt kijelölve/kiegészítve illesztem be a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest