- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
cassius.clay #9629 üzenetére
Pedig én most megtettem.6 hónap Galaxy S használat után visszaültem,az"öreg,megbízható Opelba"
Kezd a vérnyomásom lemászni a plafonról,lehet hogy öreg jószág a Symbian,de megbízhato!
A csoda android még nagyon küzdős,tény hogy látványos,de birkózni kell vele hogy jó legyen
-
kpal
nagyúr
válasz
Akármilyen op lesz a Nokiákon a jövőben én csak is Nokia telot veszek eddig csak ezt használtam és bevált .Sokan megjárták akik valami újat akart kipróbálni és befürödtek vele .
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
En meg, Galaxy S-rol ugy valtottam N8-ra, hogy Symbiant elotte vagy 5-6 evig nem is lattam. Galaxy S-et 4 honapig hasznaltam, N8-at december ota nyuzom, szoval mindket oldalon megvan a tobb honap.
Nem mondom, hogy az Android annyival rosszabb lenne, mert nem lenne igaz, biztos jo oprendszer lesz belole valamikor, de hogy jelenleg eszembe se jutna valtani, az tuti.
Az meg, hogy mennyi eselye van, hogy fagyjon barmelyik is, nem tudom, ami biztos, a Galaxy S tobbszor kifagyott, amig nalam volt, az N8 eddig egyszer sem.
Szoval ilyen nagy "igazsagokat" nem kellene tenykent eloadni, mert az en tapasztalataim alapjan nemhogy nem tulzol egy cseppet sem, hanem egesz egyszeruen nem igaz, amit allitasz -
zool1
őstag
válasz
Üdv!
Én pedig most készülök galaxy s ről váltani n8ra. A mindennapi életben szerintem az n8 a jobb!!! NEKEM!!!
-
tibike8
őstag
válasz
Hát én is régóta használok symbiant és tetszett volna az Android és bevallom hogy nagyon azt akartam, de egyszerűen nem tudtak semmit felmutatni amivel meggyőztek volna azon kívül, hogy gyors (sokkal gyengébb kamera és a google map meg külföldön nem nyerő és ezek elrontották a kedvem). A melóhelyen az emberek felének szifonja, a másik felének meg valamelyik droidosa van és próbálgattam eleget és maradtam az N8-nál és a megfontoltabb sebességénél. De idővel biztos a droid is tud majd tisztességes telót csinálni - figyelemmel kísérem a helyzetet, ha már úgyis olyan helyen dolgozom.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Tökmindegy, mert úgyis hamarosan WP7-es nokiák lesznek. Elhiszem hogy jobb az android, de mivel nem a telefon nyomkodása körül forog az életem, és nincs olyan minőségileg összerakott és jó kamerával szerelt androidos készülék a piacon mint az N8, így teljesen hidegen hagy az egész.
---Lasali---: A HD555 sokkal kisebb érzékenységű fejes, mint a cx-95-ös füles. Valószínűleg ezért nem hallod a kattogást. Érdekes ha zene közben lezárom a készüléket, akkor alábbhagy, mondjuk háttérzaj így is marad. De amúgy a hangminősége sem túl jó, az ipodom is jobb ennél.
-
Ufff
senior tag
válasz
cassius.clay #9626 üzenetére
Tudod, én meg maradnék a Nokiánál. Mert nekem meg a használhatóság és a megbízhatóság számít. Nem temetném a symbian-t, szerintem nagyon jó rendszer!
-
Ijk
nagyúr
válasz
cassius.clay #9626 üzenetére
Nézd nekem nincs szükségem felhasználói élményre. Egy masszív készüléket akartam, amiben van zenelejátszó, a lehető legjobb fényképező, használható GPS, és wifi kapcsolattal le tudja szedni a leveleket. Internetezni nem fogok mobilon, esetleg ha néha nagyon kell valami és van a közelben wlan. Másfelől pedig nem tagadom, hogy a külső is számít, márpedig nekem a jelenleg piacon lévő mobilok közül az N8 a legelegánsabb, legjobban összerakott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest