- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
gzbotii #24441 üzenetére
A facebook chatnek van külön app is,de az fmobi alapból tudja használni és nem tudom mit néztél,de semmivel nem gagyibb az fmobi mint az androidra fellelhető kliensek.
A skype-ra nem jó hír,de nem tudja használni még az első kamerát.Állítólag dolgoznak rajta,de előrelépésről nem tudok. Az fring-el megy..
Ne csak a store-ban nézegess app-okat. A Yahoo messengerhez se csak a gyárit nézd,hanem olyanokat,amik több IM-re is fel tudnak menni.Régen használtam a Fring-et,de szerintem az is tud yahoo-t,msn-t ,,,,,,,,,,
-
CS_D
senior tag
válasz
gzbotii #24436 üzenetére
- Hivatalos (és immáron végre működő) Skype van.
- Több különböző 3rd party FB kliens is van, ezek között biztosan találsz megfelelőt. (a gyári Nokia app nem annyira jó)
- Hivatalos Yahoo messenger is van (de sosem próbáltam) -
janek69
senior tag
válasz
gzbotii #24433 üzenetére
Itt találsz pár fotót,1-2 napig itt lesznek utána törlöm. [link]
A zoom valóban hiányzik,de egy 3x-os zoomal sem sokra mész,pedig egy alap kompakt gépben ennyi van. A 12Mpx elég arra,hogy ennyit nagyíts rajta képernyőn és még szép a kép. A PW 808 a 41 Mpx-es kamerájával ezt megoldja teljesen. -
CS_D
senior tag
válasz
gzbotii #24433 üzenetére
Fotózásban szerintem kellőképpen megállja a helyét, de egy nyaralásra talán nem elég. Azért mondom, hogy nem elég, mert sokszor jól jönne az optikai zoom.
Egy olcsó gépet a képminőségben képes odaverni (főleg félhomályban, vaku nélkül), de a zoom azért hiányzik.
A zoomtól eltekintve, még a mai napig az egyik legjobb fotós mobil (a PureView után).
A WP7-hez képest a Symbian kinézetben visszalépés, feature-ökben szerintem előrelépés (nagyobb a szabadság: mass storage, fájl küldtés, stb).
Viszont szerintem ami hátrány, hogy az alkalmazások minősége elég gyenge. Egy Android-hoz képest sehol nincs. Hiába van tele a Nokia Store alkalmazásokkal, 80%-a használhatatlan. Míg az Google Play (Market) tele van jobbnál jobb cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest