Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gti16v

    őstag

    sziasztok,most értesültem,egy másik fórumban,hogy minden simán és jól működik a gyári emil kliensben.(külön posta fiók beállítások,pl szinkronizálás letöltés gyakoriság stb stb)

    úgy hogy pl a mobil port cikk írója ,inkább addig ne írna cikket míg nem győződik meg minden kétséget kizáróan,hogy nem e maga alkalmatlan az emil fiok beállitásra,és nem az N8 ellen kampányolna... (emlékeztetőül)

    akkor idéznék egy fórum társ "megvilágosodásából": ja és müxik,ki próbáltam...

    "EMBEREK korszakalkotó FELFEDEZÉSre tettem szert tegnap hajnalba.
    Azoknak érdekes AKIK MAIL-eznek a telón rendszeresen!

    Tán' van ki emlékszik decemberbe mennyire sírt a szám a rosszul beállítható mailezéssel kapcsolatban. Többször írtam ide elégedettlenségemet kifejezvén (letöltési korlát hiányára,lassuságra,több emailt egymástól függetlenül beállíthatóság hiányára!!)

    Pár oldallal ezelőtt egy kolléga mutatta h kell beállítani a letöltés gyakoriságot 5percre is akár. (nekem 15 volt a legkisebb ill. amikor szükséges alapból) Ez ihlette a dolgot..

    Menü\lakalmazás\eszközök\email beállítás\indít...\használati feltételek elfogadása! Nos, ha én ugyanezt a menü\mail\új létrehoz\ -val tettem használati feltételeket nem tudtam elfogadni\elutasítani!! Mivel nem volt ilyen opció! Több postafiókot is próbáltam tehát nem az volt a gond. 1xűen nem volt ilyen opció.
    Nos ott mindenki utasísa el a feltételeket!!!! És akkor minden megoldódik!!
    (ha elfoadtam a feltételeket) :

    Ha nem fogadjuk el megváltozik a dolog.. :

    1;Lehetőség nyílik pl: üzleti mailünket h-péntekig letöltetni 5percenként, úgy h mellette a magán 15perc a hét minden napján. Egymástól függetlenül!

    2; Sokan írták hogy szinkronizál, dolgozik,letölti a mailt de a 4-5 Kb-os szöveg 3g alatt is 1percbe v több időbe is beletelik mire megjelenik! Nos, mennyivel egyszerűbb beállítani egy ésszerű Kb korlátot. azóta nem kell várnom, volt mikor a körmömet lerágtam míg bejött...ez is kipipálva

    3; Beszéltük, hogy ha kitörlök v áthelyezem egy mappába valamit a postafiókomból sz.géppel, utána hiába szinkronizál a teló nem tűnteti el, benne marad!! És ha ezek után azt próbáljuk letölteni kommunikációs\kapcsolat beállításos üzivel kidob.. Routher mellett eddig mindig újra konfiguráltam majd letöltöttem a maileket mert idegesített h mindenféle szar bennemaradt.
    Megoldva! ha elutasítjuk az elején a feltételt akkor ez is teszi a dolgát! Törlődik!!!!

    Hihetetlen hogy milyen nyakatekert egy dolog, de legalább működik. Érdekes az smtp szervereket magától szépen konfigurálja, nekem nem pont ezek voltak az n82nél de megy az a lényeg..

    4; A szinkronizáció jelecske így nem forog körbe körbe mindig mikor belépek az 'email' ikonnal a postafiókba, úgy látom egy zöld karika van csak fent ami nem kékes nyillal forog körbe-körbe.
    Vélhetően kisebb lesz az ad.forgalmam is, mert sokszor csak beléptem elolvasni újra1mailt és szinkronizált pedig még messze volt a következő autómatikus szink.tól.

    Nyakaterkert dolog szerintem ez a nokiától,érdekes h eddig senki nem vette észre, v nem írt nekem erről,de a lényeg a lényeg.. kicsit közelebb van most a szívemhez a teló. Olyasmit tud az mailezés amit elvártam tőle Szomorkodtam h az új frissítésben nem volt erről hír, de így már meg is oldódott!!! "

    [ Szerkesztve ]

    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg

Új hozzászólás Aktív témák