Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Kolondrum #30576 üzenetére
Igen. Én turkálgattam benne, de meguntam, hogy minden apróság kinyírja a telefont. Viszont a népszerűbb telefonokra sok minden hack könnyen elérhető, és sok a customrom. Aki szeret benne turkálni és talán komolyabban ért hozzá annak jó lehet az android ilyen szempontból. Az akkuidő valóban nem acélos, főleg ha folyamatosan szinkronizál. Meg ugye az a szempont mostanában, hogy minél vékonyabb, könnyebb telefonok legyenek. Ebből lesz az, hogy az akksin spórolnak, meg belerakják a szar optikákat, de ráírják a sok megapixelt mert úgyis csak azt nézi a paraszt, hogy minél több legyen, videónak meg jó a 720p 16fpssel
De android van rajta az a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Computex 2025: G.Skill memóriák 10 GHz környékén
- Linux kezdőknek
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest