- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Kolondrum #30576 üzenetére
Igen. Én turkálgattam benne, de meguntam, hogy minden apróság kinyírja a telefont. Viszont a népszerűbb telefonokra sok minden hack könnyen elérhető, és sok a customrom. Aki szeret benne turkálni és talán komolyabban ért hozzá annak jó lehet az android ilyen szempontból. Az akkuidő valóban nem acélos, főleg ha folyamatosan szinkronizál. Meg ugye az a szempont mostanában, hogy minél vékonyabb, könnyebb telefonok legyenek. Ebből lesz az, hogy az akksin spórolnak, meg belerakják a szar optikákat, de ráírják a sok megapixelt mert úgyis csak azt nézi a paraszt, hogy minél több legyen, videónak meg jó a 720p 16fpssel
De android van rajta az a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest