Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jockas

    senior tag

    válasz ricsip #21009 üzenetére

    Amennyire én tudom, a 8-asban driver szinten csak a videodriver modellt változtatták meg, ahhoz kellett új drivert írni, minden más esetben működik a 7-es driver is (pl. a Tunerem Win7 x64-es drivere probléma nélkül felmegy 8-ra, pedig közben nem jött ki új driver).
    A Win10 esetében nem láttam még olyan változást, ami a driverek újraírását igényli.

    Az is elég sajnálatos, hogy Surface-t nem lehet kapni nálunk. A 1 bekezdéses bullshit között azért ott van az az 1 pár szavas értelmes válasz is, hogy valamikor meg fog jelenni (már ha akkor még létezni fog a Surface). De van egy tippem, hogy a MS Band sem lesz még egy ideig kapható az országunkban...eléggé US only a gondolkodásuk.

    Engem sem a reklám szövegek felolvasása érdekel, csak az a tény, hogy dolgoznak-e rajta...az azért talán nem kamu, hogy dolgoznak rajta. Én biztos, hogy nem fogok US területi beállításra áttérni csak azért, hogy legyen Cortana. Vagyis nekem nincs Cortana, nincs Quiet Hours és ezáltal nem is fogom dicsérni a Cortanat... Vagyis ilyen szempontból nincs semmi extra a WP-ban (Quiet Hours extraként említeni sem semmi... :D Egy egyszerű profilozást nem lehet megoldani US területen kívül a digitális r... nélkül, az azért nem kicsit égő).

    Pár év és utolérik az évekkel ezelőtt is elavultnak csúfolt Symbiant... (ehhez majd gratuláljak nekik vagy inkább sírjak?)

Új hozzászólás Aktív témák