- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hukocsat #19607 üzenetére
Nálam is gyorsabban indulnak/záródnak a programok, jó lett az IE is. Az előző verzió sokszor bajlódott flashplayeres dolgokkal. Olyan érzésem van, mintha főverziót ugrottunk volna. Mondjuk a képernyővibrálás megmaradt. Ez akkor jelentkezik, amikor világos körülmények között felveszi a fényerőt. Már egy éve ilyen, se rosszabb, sem jobb, bár egyesek szerint szoftveres a dolog. Voltak akik az LCD sajátosságának tartották.
-
válasz
hukocsat #11820 üzenetére
Mostanáig nem tudom eldönteni, hogy volt-e értelme a cikknek, vagy nem. Egyrészről hiánypótló, másrészről pedig az említett hibák bármely más készüléknél is előjöhettek volna, ami nem jelent egyet azzal, hogy a Nokia+WP együtt és külön-külön is alkalmatlan dolgok.
Én elégedett vagyok a telefonommal, kevésszer szívatott még meg említésre méltó módon, azaz egyszer kapcsolt ki, még jóval a GDR2 előtt. A kamerája sem egy csoda, és persze jó lenne mobillal kiváló minőségű fényleírásokat készíteni, de erre ott lesz az 1020, és talán az update-ek tovább finomítják majd a vasat ebből a szempontból is.
-
azigazimoris
aktív tag
-
Khan13
senior tag
válasz
hukocsat #11058 üzenetére
Simán előfodulhat. Anno még Androidos felhasználóként a Spica fejlesztését követtem és ott is előjött sokaknál, amikor frissített valamit a srác, hogy az akku nem úgy viselkedett, ahogy kéne. Persze hogy egyszerű legyen, nem mindenkinél. Mert ugye az egyforma készülékek is csak papíron egyformák. Szóval a tünetek alapján nagy eséllyel ilyen a probléma.
-
golya87
őstag
válasz
hukocsat #10278 üzenetére
hukocsat, azigazimoris: Sajnos egyik megoldás sem működik.
Folyamatosan pörögnek a fogaskerekek. Kikapcsolni nem tudom a telefont, csak a hangerő le + a lezárás gombbal indul újra. Nokia Care Suite programmal product support tool for store résznél újraindításkor felbukkan, hogy flash mód, de utána el is tűnik, amikor megjelennek a fogaskerekek.
Valakinek nincs más ötlete? -
talamasca
senior tag
-
ricsip
addikt
válasz
hukocsat #9302 üzenetére
(Szokás szerint) szemétg*nyó módon oldották meg ezt a garancia ellenőrzős baromságot, mert a sima Támogatás oldal alatt nem látszik, csak ha kiválasztom a modelt, akkor van az oldal LEGALJÁN eldugva. Holott a bejövő oldal megintcsak a Támogatás oldal group-jába látszik tartozódónak. A site designernek 2 hetes non-stop hasmenést kívánok Egyiptomban.
-
HuTi.HUN
tag
válasz
hukocsat #7169 üzenetére
Szerintem senkinek nem az volt a célja, hogy tönkretegye a telefon hírnevét.
Nehéz elmenni a tény mellett, hogy ennyi pénzért ilyen minőséget kapsz és még szervizbe is csak félve adhatod le, hátha rosszabb lesz, mint volt. Pár éve fel sem tűnt volna, de az iPhone mellett elszoktam ettől. Ott is voltak hasonló hibák (a 3GS-em már a dobozból kivéve repedezett volt, az i4 kijelzőjében pedig por volt), de a support feledtette azokat.
Ugyanakkor!
Nem lehet minden hozzászólásnál megjegyezni, de alapvetően a L920 egy nagyon jó telefon, csak valamiért igen magas selejt aránnyal rendelkezik. Ha sikerül kifogni egy hibátlan darabot (ami az újak közül nem nehéz), akkor biztos, hogy jó ideig nem vágyik más platformra/modellre a felhasználó. A WP8 is életképes alternatíva az iOS és az Android mellett és ez szerintem nagy szó. Vannak idegesítő hibák, kicsit szegényes az áruház és még mindig nincs itthon hivatalosan Xbox Music, de szerintem szerethető a rendszer és 1-2 év múlva igazán jó is lehet.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
hukocsat #7169 üzenetére
Gondoltam veszek egy készüléket kéztől, innen a fórum apróból... de miután találtam néhány szimpatikus L920 hirdetést, sajnos mindíg csalódnom kellett...
Hogy míért? Mert néhány igentisztelt Fórumtárs mindenféle sz*rnak elhorja a készülékét, leírja szervízes kálváriáját, majd Boldogan hirdeti meg eladásra a Sz*rt
Akinek nem inge...
-
nikilauda
senior tag
válasz
hukocsat #6483 üzenetére
Akkor ezen atsiklottam.
Meg mindig ott tartok, hogy gyozkodom magam,hogy jo a Lumia 920. Remelem a frissitesekkel mar hibatlan lesz. Bar mar egyre elegedettebb vagyok. Foleg miiota van Viber is. Ez legalabbb tokeletes.
Fizikai hiba nalam csak az oldal recsegese van, de nagyon nem zavaro. Majd raszanom magam es megcsinalom.
-
-
ricsip
addikt
válasz
hukocsat #5572 üzenetére
Ezeket a store app-nak magától kellene feldobnia mint figyelmeztetés, v. nekem kell minden héten végignyálazni a teljes app listámat miből gyütt ki kevésbbé gányolt változat? Jó lehet ebben a rapid telefonfejlesztős bizniszben fejlesztőnek lenni: 0 quality assurance, 0 tesztelés, 0 felelősség (hisz a Gugli a hibás, MS a hibás, Apple a hibás, sz*r bugos az API, MODolt a telefon, stb stb stb), hozzászokatjuk a népet hogy hetente kell javítani azt a hulladékot amit kiadunk a kezünk közül. Teljesen az az érzésem, az elmúlt 30 év szoftverfejlesztésben elért vívmányai mind mentek a kukába a mobilplatformra történő fejlesztés közben. Remélem az atomerőművek, repülőgépek, kórházi eszközök nem hasonló színvonalra jutnak néhány éven belül (vagy már most is ott vannak?)
-
StLui
veterán
válasz
hukocsat #5118 üzenetére
Mondjuk számomra meglepő, hogy 920-hoz valaki nem vesz egy minimális mobilnetet sem. Ezt azért fontosnak érezném legalább valami minicsomag a szolgáltatások miatt.
Viszont én meg ráadásul még sosem akartam mms-t küldeni senkinek, és életemben kétszer kaptam, arra nem is jöttem rá mire jó, de ez nem kritika felétek, nyilván mások a szokások! -
Babajim
csendes tag
-
petfoto
tag
válasz
hukocsat #3873 üzenetére
Jaja, a cc-1043-as szilo tok nagyon oké, bár nem igazán "gumiszerű", de jó a fogása, viszont nehezen megy bele a teló. Bár azt ecccer kell csak :-) ...már ha nem a szervizben landol időnként...
Még a másodmikrofon helyét is kivágták a tetején :-) És csak 2000 péz, az Árkádban a T-nél vettem tegnap. -
polonic
félisten
válasz
hukocsat #3844 üzenetére
Érdekes. Bár a sebességgel nincs gond. Speedtest szerint 4-5 mbit meg van. Az meg jóval gyorsabb a sima 3g-nél.
A kapcsolatoknál neked mire van beállítva? LTE engedélyezve van? Én azt kilőttem. Lévén nem olyan a csomagom, amivel tudnám használni, meg egyébként sincs itt, ahol vagyok.
A tarifacsomagod milyen?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
hukocsat #3609 üzenetére
Hogy mi a szebb ?
Ez nagyon szubjektív dolog. Én a 4:3 képeket preferálom. Lehet, hogy csak megszokásból, de nekem olyan fénykép szerűbb. Bár néha a 16:9 kép látványosabb...És akkor még ott van a Nokia Panorama, amit érdemes kipróbálni. Nagyon hatásos panorámaképeket lehet összehozni vele, ha arra van szükség.
Fene tudja.
Elvileg a 16:9-es kép alkotásában több pixel vesz részt, de ugye a "felülete" is nagyobb egy ilyen képnek.
4:3 kép 7.1 Mpx, 16:9 kép 8 Mpx. Nem számottevő különbség.
Szerintem a képaránytól nem lesz jobb vagy rosszabb egy kép, csak más.Majdnem összebeszéltünk Sarlonnal
-
válasz
hukocsat #3466 üzenetére
Én mindig töltőre vágom, ahogy hazaérek, illetve hát a gépre van kötve ugye az usb, nem a hálózati töltőre, a gép meg 24/7 megy, szóval ha hazaérek csak rávágom a gépre, aztán kész. Ugye szinkronizál, meg tölt, de inkább a töltés a fontos..
Azt hittem, hogy mindenkinek alap, hogy ahogy hazaér, töltőre rakja a telót.. -
lasarus1988
tag
válasz
hukocsat #3321 üzenetére
NaviFirm-mel leszedtem a friss verziót, de amikor a recovery-re kattintok, akkor elkezd letölteni egy firmware-t. Gyanítom így sem fog működni.
A firm kódja: 059R484
Egyébként akinek sikerült így frissítenie, annak piros Lumia 920-at tett be a bal felső sarokba? Vagy a készülék színnek megfelelőt?
-
zsitvayb
tag
-
HuTi.HUN
tag
válasz
hukocsat #3168 üzenetére
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon hasonló a tapintása, mint a telefonnak és könnyen becsúszik a zsebbe. Nem akad el, mint a szilikon tokok.
Ez elég kemény, szinte már műanyag keménységű és mindenhol tizedmilliméter pontossággal illeszkedik a telefonra.
Itt vettem:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest