Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Set-Comment™ #7456 üzenetére
Látszik nem nagyon érted. A processzorom hibátlan és bőven elég arra amihez kell. Még nem volt szervízben. Tökéletes anyagminőség. És úgy komplett az egész teló felhasználásilag még verhetetlen nálam, vagyis nincs gyenge pont. Csak egy telefon, ahol nálam a processzor sebessége számít a legkevésbé. Ugyanakkor az utolsó symbian rendszerű is egyben, így ez szerintem nem megalkuvás. Kötelező volt megvennem. És akkor mikor rendeltem, mint ahogy most sem, nem volt információm arról, mennyiért és meddig lesz még kapható, beszerezhető egyáltalán egy háttérben tartott demótelefon egy kifuttatásra váró rendszeren.
Más platformokon van választási lehetőség és elegendő információ, meg támogatás.
És ne feledd azóta sem jött ilyen kamera az utódaiba, pedig már régen ígérik, vagyis megérte az árát, mert egyedi és kiszolgál.
A funkciók összes tárházát nem mindannyian használjuk ki teljesen. Ki ezt, ki azt használja jobban és számít inkább.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz
Nightfury91 #7448 üzenetére
És nem te vagy az első ilyen és hasonló kérdésekkel. Szerintem ha egy telefonnál, legyen bármilyen fajta és típus, lennének egyetemes(hardver) problémák az biztos hogy én arra egy büdös fillért sem adnék. Megalkuvás?
Amiket példaként felvetettél nálam hiba ketegória, mint pl. egy általános porosodás egy bizonyos részen. Nem semmi hova jutottunk.
Ezt nem a topik telefon típusának címeztem, inkább a közgondolkodásnak.
-
-
MR007RM
addikt
1. Nem neked címeztem.
2. Nem konkrétan csak az i5-re gondoltam. Csak mint egy választási lehetőséget vetettem fel a fórumozónak, aki most új telefont és velejáró rendszert keres magának. Volt egy előzmény, amit valszeg nem olvastál, vagy követtél.(#4659) Assdak: Talán inkább a L920 -al szemben voltam elfogult akkor. A 808 -at nem fényeztem. Recseg meg ropog? Nemár
Kilóméterekt ver? Szerinted, ted hozzá, na meg hol. Szerintem meg a kamerán kívül is vannak szép számmal előnyei olyan dolgok, ami miatt jobban bejön nekem és a többi 808 vásárlónak. Rajtam kívül az utóbbi időben nem nagyon nyomták a fotókat a tulajok csak hébe-hóba. Talán mert a teló más funkciói miatt szerettek bele.
Egy egészen más világ a symbi és ez a kevés vagy halott jelző ami gyakran jön hidd el nagyon szubjektív dolog. Rengeteg mindenre jó, használható még mindig. 2016 után lesz majd valami, ami nagyban kihatással lesz, lehet a mostani megítélésében, de semmi nem él örökké.
Komolyan nem értem miért kell a topikotokat szétoffolni?
Ezzel a tema lezárva.
-
MR007RM
addikt
válasz
königarjen #4632 üzenetére
Hagyd az i5-öt, inkább gyere hozzánk.
(mondá az Ördög) Jézus megkisértése
-
MR007RM
addikt
Leszedtem egy új kamera progit, a neve: BurstCamera. Még emésztem a dolgot. Nagyon automatának tűnik, és egyszerre sokat lő, ami közül választhatsz igazit. A szerző a szokásos faszi, Camera Pro meg a többiek....
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
(Troll on). Ahogy követem a fórumot nem biztos hogy csak abban. Én szegényesnek találom a WP-os telókat. Kell még nekik idő felzárkózni az elvárásokhoz. Nincs benne számomra semmi vonzó szépség és egyediség, csábító......csak ígéret van dugival, meg jövőkép felvázolás.(Troll off)
-
MR007RM
addikt
"Ois-hez nem kell álvány..."
Na igen, csak a fentebb kitárgyalt vitatkozáshoz fűzve, én is úgy vélem sok az elmosódott fotó a rajta lévő rákent mesterségesnek tűnő festékkel, amitől nem kicsit zajos. Olyan mintha az összes Leonardo da Vinci keze munkáját viselné.(Mehet a múzeumba) Namost az elmosódott nem annyira sikerültre céloztam, hogy én azért kíváncsiságból megnézném egy tesztben úgy milyet csinálna, vagy mennyivel jobbat, másabbat. Valahogy mintha nagyon érvényesülne a bemozdulás ha kézből van. Aztán vannak azok ahol csak a zaj zavar, amit vhogy ki kéne kapcsolni. Az ois-t ki kéne kikapcsolni, amíg nem írnak hozzá rendes szoftvert?
(#958) lorinser: Pedig szerintem is jobbakat. Nézz át a fotós topikba. Nyilván ez lehet szubjektív, mert mindig ki lehet ragadni tetsző és nemtetsző dolgokat, de nálam is mindent egybevetve SGS3, iPhone jobban bejön a természetesség kapcsán, csak a szememre hagyatkozva. Legközelebb az iPhone-t érzem a 808-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Már vártalak. A kamerából indult ki az egész. Olvasgatva külfüldi fórumokat még korábban sok vélemény volt hogy majd megvárják a WP-s PV-t, mert az is lesz olyan jó. Így ha tudták volna végül milyen lesz talán máshogy döntenek és ruháznak be. Ehhez jön hozzá az akkor is lassú és kevés darabszámú nameg drága kihozatal. Mintha vissza lenne tartva. Kicsit hasonló helyzet mint az N9 esetén, azért túl sok ne fogyjon abból amit nem szeretnénk. Vagyis van egy felállított jövőkép és ha azt veszélyezteti valami az ellen dolgozni kell. Nem mindegy mire költöd a pénzed dolog, majd mi segítünk dönteni. Szerintem ez is ott van. Remélem érthető voltam.
-
MR007RM
addikt
válasz
Remus389 #920 üzenetére
Most komolyan mi változott a Nokia előző vezetéséhez képest? Még rosszabb, mert még úgy se tesznek mintha érdekelné őket a vásárlók kívánságai. Egyszerűen nem félnek attól hogy elfogy a pénz, mozgástér bármi ami a piacon tarthatná őket. És ez marha idegesítő.
Persze az ilyen meg olyan felfújt reklámnak kettős célja is volt, de azt nem részletezem mindenki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz
stewe780 #917 üzenetére
Erről regéltem korábban. Egy 808 után szerintem nagyon gáz. Dehát csődbe akarnak menni. Persze nem a kamera miatt, mert az csak egy dolog, hanem a szavahihetőség miatt. Beharangozták hogy milyen szuper lesz aztán ez van. Ez is szükséges mint önlejáratás a felvásárlás előtt ha jósóshatnék. De majd meglátjuk.
-
MR007RM
addikt
válasz
Remus389 #806 üzenetére
"nem sértésből, de nem ez az év telefonja"
Most épp a fejemet verem a falba
(25-nél járok), a csöpnyi irónia miatt mit belevittem. Ez a szivatás mit ellenem bevetettél igen hatásos eddig még senki sem merte használni. Még az is lehet hogy kilépek a topikból mindenki örömére.
30.
-
MR007RM
addikt
Ha 5 percig fogdosnál egy mostani symbian telót egy kicsit azért átfogalmaznád a kijelentésed. Az elavult hardver elemeket simán lehetett volna cserélni jobbra, csak lemondtak róla, mert a WP-t jobb lehetőségnek tartották és innentől másra már nem is figyeltek. A hátország felégetése pedig hatalmas odafigyelést és elszántságot kovácsolt (a visszaút hiányában), és sikeresen megalkották az év telefonját a Lumia 920-at. Azért is olyan drága a drága.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz
Remus389 #789 üzenetére
Látom rajtam kívül neked is furcsa ez az egész. Egyébként hiába mondod nekik úgy sem értik. Állítólag az itteni hozzáértő fórumtársak szerint a rendszeresen kapott negyedévi 250 milla miatt kellett kiírtania a saját házatáját és tenni azt mit mondanak. Lényegében eladta magát erről van szó. És az okos végignézi hogyan süllyed a víz alá. Mert ügye ennek így semmi értelme.
-
MR007RM
addikt
Ha vkinek fontos a kamera része objektívebben lásson és ne legyen becsapva vásárlásilag hogy a 920 a legjobb alternatíva. Ennyi. Tudom a symbi halott és nem hivatalos, de akkor is ott van még. Csak a tiszta látásmód végett tettem be a fotókat pár korábbi állításra.
(#741) Misály: Te csak platformot veszel és telót is, mert használni is akarom vmire.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Összehasonlításként egy korábbi hoszra válaszolva. Teljesen automatán mindenféle állítgatás nélkül. Tegnap gyorsan lőttem párat hazafelémenet. Ja ez 808PV.
1,2,3,4,5,6,7És 3 éjszakai automata vaku nélkül. Hiába lő világosabbat ezeknél a 920 ha szar elmosott, életlen, zajos kiszinezett mesekönyv, vagyis értelmetlen. Szerintem
8,9,10
Ezekkel persze nem dicsekedni akarok, mert úgyszintén gyengus mind csak összehasonlításként ez is tud olyant lőni alapon.[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Akkor hasonlítsd a 808-hoz. A felhasználói élményt pedig ezek az extrák igen csak meghatározzák. Nyilván most kapásból a böngészés élményét hoznád fel hogy milyen szar használhatatlan. Csak előre mondom rendben van az is, mint a kijelző minősége. És az összes létező funkciója ami együtt számomra üt minden más alternatívát jelenleg.
-
MR007RM
addikt
"Nem éppen, a wp egy űrtávcsövet is meghajt, ha megírják hozzá a drivert."
De csak ha! Azzal a "ha" dologgal komoly gondok vannak. Szerintem azért nem írtam túl nagy hülyeséget a mostani helyzet még mindig engem igazol. Gondolkozni meg következtetni azért tudok, mert nem értek úgy hozzá mint te.
-
MR007RM
addikt
Na akkor én is vmit. Először is csalódásomnak szeretnék hangot adni. Végig olvastam a topikot és mikor gyakran azt hittem végre írhatnék még több olvasni való lett. Na de hogy mostmár mindenki lefeküdt és elfogytak a hozzászólók végre én is megmondhatom.
Én is Nokia fannak tartom magam és pont ezért örülök a lehúzós de egyben korrekt tesztnek. Egyszerűen szóhoz sem jutok hogy ezért a szarért dobták a symbit, de én ezt már Elop mint beépített vírus, trójai, felszámolóbiztos vagy nevezzük ahogy akarjuk megjelenésénél tudtam. Nem is szól másról a történet mint tönkretenni, lejáratni, leépíteni, kirugni mindenkit aztán szépen átpasszolni a lényeget a Microsoftnak. De én ezt már annyiszór leírtam. Talán lassacskán felébredtek mindnyájan, mert nem csak a Nokia alszik, hanem az előttem lévő összes hozzászóló. Meg úgy egyébként is más értelemben.
A kamerához annyit az összes 808-as összevetett fotó a 920-al lejáratós, mert nem igaz manipulált, elba..ott a 808 sokkal jobbakat lő este autómatán is, mert legalább éles, tiszta és nem olyan mint a mosott szar. Majd teszek be pár fotót ha csináltam holnap. A 920-as meg olyan mint azt korábban egy fórumtárs berakta. Ez van. Remélem van a Nokiának egy C-terve mondjuk vissza a Symbiant, mert már csak az segíthet rajta, illetve csak az segített volna. Ha 2 éve nem dobja az MS bérenc most újra a csúcson lenne, amire az elsőnek a N8 aztán most a 808-as a bizonyíték. A symbivel kellett volna foglalkozni elvinni az android irányába és onnan hódítani, nem pedig nekimenni az ios-nak. Hiba volt, mert más a vevőtábor, mások az igények, de ebből is látszik nem a Nokia gondolkodott hanem az MS, mert őket zavarhatta egy felállított jövőképben a Nokiát nem. Az android okozta a bukását. Az azt kedvelő vásárlók megnyerése hozhat csak jövőt. Szerintem elég sokan vannak és egyre többen, észre kellene venni, de én ellentétben mindenkivel
úgy gondolom nem android, hanem symbian androidból merítve. Így megmarad az egyéniség a hype, önbecsülés, másoktól való függetlenség és sorolhatnám. Akár milyen rossz is volt a vezér csere előtt a helyzet tapasztalata csak a symbihez van a Nokiának hisz az volt már a kezdetektől. Ja a programnyelv mindegy lenne? Szerintem nem. Ja majd jönnek új alkalmazottak a régiek helyett? Csak milyenek. Gyorstalpaló symbiről másra? hát nemtom mindegy hagyjuk. Nem értek hozzá, de már olvastam pár hozzászólást miért is lenne jó a Symbian. Remélem Mr Elop megtanul repülni a Lumiákkal egyetemben. Emlékszem N8-nál egy kritika volt a kezelőfelület. És lám annál hallgattak a szép szóra váltottak, habár megmondták miért hagyták a régiben. De legalább volt törekvés, hogy a vásárlók igényeinek, kívánságainak is eleget tegyenek. Az MS WP-nál más a helyzet majd ők megmondják nekünk mi a jó erőből. Fogadd el mert mást nem kapsz.
Na mindegy, pár legutóbbi fotóim ha vki kíváncsi a 808PV esetében mi a valós helyzet.
[link]
[link]
[link]
[link]Kamera pedig azért nem lett átültetve a WP-be, mert nem tudták megoldani. Szar a rendszer és kész. De a Nokia tudta már évekre hogy mit hozhatna ki a symbian-ból, ha akarna csak nem akart vmi miatt. PV 2 symbivel. Az újítások már az N8-cal, mass storage 2 éve. A Windows-t is helyettesíthetné bármelyik oda felnőtt oprendszer akár az android mint kihívó. És talán fogja is hamarosan. Oda a feeling minden, mert csak rombolás folyik és a hűséges régi szimpatizánsok sárbatiprása. Az ilyen cég megérett a bukásra, csak kár hogy már régen nem ők irányítják a kormánykereket, mert akkor most nem ez lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.