Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
válasz
icezozo #4447 üzenetére
A WP8.1 -et a nyárig kinyírják, lassan nem lesz rá semmilyen értelmes app. Winfos 10-re frissíteni meg teljesen felesleges, mivel nem kapja meg a creator fuckdatét.
Szóval nem marad más mint tiszta erőből falhoz vágni.
Ha tényleg nem kapja meg a 930 sem a creator fuckdatét párszor átmegyek rajta kocsival. -
pengwin
addikt
válasz
icezozo #4447 üzenetére
Tudtommal nincs, nemrég lőtték le a Messengert WP8.1 alatt. Anyum is most ezért váltott Lumia 735-ről Priv-re.
Várhatóan egyre több alkalmazás fog eltűnni 8.1 alól, úgyhogy szerintem ajánlott lehet a frissítés, én (egy pár hsz-szel előrébb olvasható) bugon kívül sokkal jobbnak, használhatóbbnak találtam a 10-es rendszert a 830-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest