- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
-
Petester
senior tag
válasz metalstorm #4458 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni. Buta telefonnak elég, okostelefonnak határeset.
Ha maradsz 8.1-en, jó, de W10-nek már nem a legjobb, pl. a facebook appoknak kevés. Facebook állandóan összeomlik, messenger se a legacélosabb.
Pár napja elő vettem, kapott egy alaphelyzetbe állítást, kártya nélkül használom, de minden maradt ugyan úgy, mint ahogy letettem. Az elmúlt fél évben a facebook nem frissült, és lehet hogy már nem is fog. Messenger frissült, de jobb nem lett. Az elemlámpa elindítása is másodpercekbe telik, pedig nem egy összetett feladat...
Ha még támogatást is szeretnél, vegyél egy lumia 650-et. Tapasztalatom nincs vele, de a W10 jobban fut azokon a készülékeken, amik eleve ezzel a rendszerrel jöttek ki.(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz metalstorm #4462 üzenetére
Tényleg, kiment a fejemből a gyengébb fotó és videó képesség a 830-hoz képest.
Amúgy kézbe venni még mindig nagyon jo a 830-ast. Lumia 950-hez képest maroktelefon. Sokkal jobban kézre áll, nekem sokkal jobban bejön a dedikált érintő gomb is. Nagyon jól megtervezett készülék. Bárcsak ugyan ezt elmondhatnám a 950-re is.(ó\_!_/ó)
-
KSparrow
őstag
válasz metalstorm #4462 üzenetére
Nekem volt Z10, nagyon szerettem. Utána Z30-ra váltottam. Szép telefon a 830 is, bár elsősorban gyújteménybe vettem ( A Blekiket is használom minden nap, a Z10-zel fotózom a gyűjteményt, a Z30-on meg nezezek reggel)
Szerintem egyszerűbb lenne a váltás Androidra BB után, az már félig az, hiába nem az. Ugyanaz a logika, kompatibilis appok. Kínaiból mát lehet tényleg jót venni, P9 lite jó ár-érték arányú darab.
Nem rossz rendszer a Lumia, nem azt mondom. Ha ragaszkodsz a windowshoz, akkor kameráában lehet jobban jársz egy 1520-szal (bár az batár nagy, van, tapasztalatból mondom) vagy 1020-szal, vagy ha fém kereteset szeretnél, akkor meg 930.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz metalstorm #4465 üzenetére
Ha még alternatív, gesztusvezérelt rendszert keresel, akkor Meego (n9) vagy Jolla, amit ajánlani tudok.
Én személy szerint iOS és az említett Jolla kivételével használtam minden rendszert legalább egy napig.
Az egyik legjobb sokáig a Symbian volt,. ma is használható, stabil, de már nem okostelefon. A z30 után Oneplus one, majd megjelenés óta OP3-asom van, a kettő között volt egy hétig 735 Win 10-zel, na nekem soha többet. 8.1 még használható volt, de a messenger kilövésével nekem meghalt ez a platform is.
Androidot egyszer beállítod, többet nincs vele gond. Letiltod a fölösleges appokat, sztán teszi a dolgát szépen.
Én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk én tényleg sokat használom, és követem is az újdonságokat, de az OP3 az első telefonom, amire lassan 9 hónap után is azt mondom, hogy nem kell másik, mert amit elvárok tőle, azt tudja. Ezzel szemben Lumia 1520-szal egy hetet bírtam. Leginkább az értesítési led hiányzott, amit a Z10-Z30-on megszerettem.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
pengwin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest