- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesLavelle
tag
válasz
kuncsaku #5573 üzenetére
Stabil, az biztos, szeretem is ezt benne. Anno Defy+-om volt, szerettem, de tényleg döcögött.
Igazából tényleg nagyon jó a 820, mindent szeretek benne eddig, viszont nekem a munkám miatt lett volna fontos, hogy normálisan tudjam az albumokat megjeleníteni, ráadásul sokszor olyan mappákról beszélünk, ahol több száz file-t kéne normálisan megjeleníteni, most csak számokat látok ömlesztve, ahhoz pedig, hogy több száz file-t átírjak az mp3idtagben vagy hasonlóban nincs kedvem, de lássuk be eléggé ciki, hogy egy ilyen minőségű készüléknél ilyenekről kell beszélnem.
Én nem látok semmilyen racionális magyarázatot erre a megoldásra (és a tekerés hiányára), igaz nem vagyok programozó. Az, hogy ez egy plusz hibaforrás, az lehet, érdekes gondolat, mindenesetre szerintem jogos elvárás a részemről, hogy ezt oldják már meg. Az úgy nem működik, hogy mi vagyunk a nagy cégekért, toljuk beléjük a pénzt, ők meg szarnak alapvető funkciókra. Na mindegy ez már egy másik téma, valószínűleg valamilyen olcsóbb mp3-lejátszót fogok használni a munkámban.
Ezzel együtt értékelem, hogy ilyen hosszan válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest