Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12358 üzenetére
Te használod is a telefonodat avatardruszám cigi nélkül?
Mert,nekem akkor megy másfél napig,ha hozzá sem nyúlok..
Pár hívás meg kb 20 perc facebook és napi kétszer töltöm... Kérlek áruld el,hogy mi a titkod azon kívül,hogy egy nagyobb kapacitású akku van benne neked ami szerinted nem sokkal tud többet a gyárinál.
Mindenféle cinizmus nélkül kérdezem.. De komolyan,mert engem nagyon zavar a kis készenléti ideje a telefonnak..
Köszi -
kezman
őstag
válasz
old rocker #12358 üzenetére
Kösz, hát remélem mielőbb értesítenek, gondolom kinyomják a maradékot
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12270 üzenetére
A több csempés hóbelebanc nekem sem gyere be pedig szemem mint sasé..
-
csabi94
őstag
válasz
old rocker #12109 üzenetére
Furcsa, de nélam meg szinte semmit nem ront vagy javít a helyzeten a bekapcsolt wifi illetve mobilnet. Éppen ezért nálam nonstop megy minden, mert ha kikapcsolom a wifit, mobilnetet, akkor is egy nap az üzemidő, valamiért akkor is túlzottan merül, pedig nem használom annyira sokat, ha bekapcsolva hagyom ezeket, akkor is késő délutánra merül le, de olyankor azért sok-sok üzenet, fb, fórum van benne, kb 2-3 óra kijelzőhasználattal is néha.
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12092 üzenetére
Én meg naponta kétszer bőbő....
Ettől függetlenül még mindig van egy nagyon nagy hibája... -
válasz
old rocker #12087 üzenetére
Sajnos az 520 nem a legjobb. Van a családban és hát... Ha kifogy a memóriából csak lazán bezárja a böngészőt menet közben vagy újraindul. Szopók az a fél giga ram.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #12087 üzenetére
Az 520-nál én nem tapasztaltam ezt a hibát. Fakó a kijelzője, mint a lovas a filmben.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #12080 üzenetére
Tudom, de a remény halat és társait próbáltam kifogni
Sokszor volt már kérdés, de mennyire számítsunk akkor árra? (És melyik helyre célszerű vinni mégis) Valami 20-40 ezer Ft-ok rémlenek, de azért már kb. újat lehet venni, ha nem is 820-at, de hasonlót. -
old rocker
veterán
válasz
old rocker #12034 üzenetére
többször... tegnap a "bika-akksiról töltöttem a telefont; benne a 2500 Ah - s akksi, ami egyébként nem sokkal jobban bírja, mint a gyári. Amikor elkezdett kotkodálni, hogy fel van töltve, még vagy 2 órát rajta hagytam úgy 21-22 óra tájban szedtem le róla. Éjszaka Luftwaffe üzemmódban volt, hogy reggel ne csipogjon a számlaegyenleg esemessel. 8 órakor még mindig 100%-on volt, azután vagy 6-7 alkalmazás frissítését engedtem az áruházból, most 95 %. (Ezek a frissítések mindig nagyon kajálják a delejt.)
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12022 üzenetére
Ami ugye köztudott.....
(Bocs,hogy belepofázok!)
Szerk: Most nézem neked nincs a szádban spangli... Leszoktál?
-
Rob700
senior tag
válasz
old rocker #12020 üzenetére
Miért is... ?
(mintha nem tudnám...)
-
MK VII
veterán
válasz
old rocker #12008 üzenetére
Köszi a linket.. Igen ezt a boltot már nézegettem korábban,de mint látom nincs készleten nekik.. Na majd egyszer beszerzek egyet.. Nem sietős a dolog.
Igen tudom vigyázni kell vele,mert nagyon ........
Amit elsősorban kipróbáltam vele a zenei hangzása fülessel.. Hát a gyári fülese siralmas...
1 hónapja vettem egy Alcatel Idol 2 mini S-t és az ahhoz kapott fülessel valami hihetetlenül jól szól. Klasszisokkal jobban mint a gyárival.. Legalább valami értelmes volt az Alcatel vásárlásban... Ha már a telefon egy hulladék, legalább a fülese minőségi! -
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #11971 üzenetére
Nem, ez is matt felületű. Be is b@szna, ha még csúszkálna is fogásváltáskor. Akkor már biztos vissza kellett volna könyörögnöm asszonypajtástól a 820-at az összetört 1320 helyett
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #11969 üzenetére
+1 a sárgának. A 1320-ra is szereztem egy citromszínűt.
-
Heller2
aktív tag
válasz
old rocker #11964 üzenetére
Bizonytalanok vagyunk, hogy jó e a telefonunk? Nem tudsz ebben segíteni?
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #11964 üzenetére
Na jó, ha már így felhoztad: vettem egy sárga, qi töltésre képes, gyári hátlapot nagyon olcsón (nem is bíztam benne, hogy tényleg az lesz), azóta mindenki kérdezi, hogy új telefonom van-e
Csönd meg azért van, mert k*va jó telefon -
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #11962 üzenetére
Őt még nem próbáltam 😊
-
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #11960 üzenetére
Amit még várok a hivatalos cyan.pfd van fent
-
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #11958 üzenetére
Ne is mondd!....
-
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #11955 üzenetére
Nem hagyom el a blogot,akkor sem ha váltanék.(nem fogok,mindig Nokiám volt),tehát esélytelen mert ez a telefon ....jó 😊
-
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #11946 üzenetére
Ok,nekem is nyóchúsz van,most lesz egy éve.nagyon szeretem,viszont van egy nagy hibája ......
-
m1lan
őstag
válasz
old rocker #11932 üzenetére
Eddig az 520 volt az, aminél vigyázni kellett, nem?
-
tisti1965
aktív tag
válasz
Amennyiben elhagynád ezt a topicot,igényt tartok a beszólásodra,mert sztem is qrwajó
-
Rob700
senior tag
válasz
jaja szerintem megcsinátatom... gondolkoztam egy 925-ön de nem biztos, hogy megéri... Ma már ki is kapcsoltam a telefont, mert teljesen elsötétült a képernyő...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
-
Rob700
senior tag
válasz
old rocker #11930 üzenetére
Én sem sok esélyt látok rá... de arra sem, hogy érdemes megcsináltatni... lehet veszek egy Lumia 925-öt... sajnos a 930 és az 1520 nagyon drága...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #11917 üzenetére
hallgattam a zenét, csak kifutottam a szerkesztési időből. Két ellel, AKGvel meg 2 füllel.
-
válasz
old rocker #11905 üzenetére
Te hogy csinálod hogy 1.5 napot elmegy? Ha nyustolom jo ha fel napot kibir,lassan powerbank kellene melle, de lehet hogy az akksi is betegeskedik,mar lassan két éves.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #11908 üzenetére
Szeretem, ha valaki az ilyen ultraszar helyzetekben sem veszti el a humorérzékét. Remélem, már jobban vagy, a könyveidnek meg utánanézek, ha lesz egy kis időm a melókeresés mellett.
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #11901 üzenetére
Én E52-ről váltottam 820-ra. Imádom mai napig azt a telefont.
Mondjuk azután szokatlan volt, hogy srűbben kell tölteni a telót(az e52 7-8 napot simán kibírt.)
Az az egy ok van, amiért lecseréltem, azon már nehézkes volt a netes cuccok böngészése. Arra meg szükségem lett miután a pc-t nélkülöznöm kellett hosszabb időkre is.
De mai napig nagyon szeretem az e52-t és egy nagyon jó telefonnak tartom. -
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #11903 üzenetére
Nálunk a családban egy 820, egy 1320, és egy 625 van. Mind jó telefon, de a 820 40 ezres árával egyik sem versenyezhet. Ezeken kívül használtam 620-at, 930-at, és 1520-at.
Szeretem az írásaid, el is olvastam párat a logouton, ezért is ijedtem meg a hetente-kéthetente rendszeresen érkező "qrvajó"-s hsz-eidtől
Amúgy milyen könyveket írtál ? -
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #11901 üzenetére
Amúgy tényleg poén, de egy pillanatig azt hittem, hogy kezdesz szenilis lenni
. No offense.
-
Rob700
senior tag
válasz
old rocker #11895 üzenetére
Ez kb minden héten legalább egyszer leírod ide...
-
tisti1965
aktív tag
válasz
old rocker #11895 üzenetére
-
Land
veterán
válasz
old rocker #11865 üzenetére
Le lehet menteni játék állásokat pl? Képeket, zenéket simán megmentjuk.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #11850 üzenetére
Egyelőre Cortana sajnos ilyen, magyart nem várok egyhamar, bár a pletykák szerint az Update 2 hozza a lengyelekhez.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #11841 üzenetére
Ha jobb lenne, mint a gyári, akkor itt már mindenkinek az lenne
Nem véletlenül nincsenek tele a fórumok arról, hogy mennyire jól bírja. -
Khan13
senior tag
válasz
Ezt a szörnyen infantilis mikrofosozást nem lehetne már elhagyni?
Ha olyan régióra állítod a telefont, amilyenen elérhető a Cortana, akkor nálunk is előjön. Nyelvi beállítások szintén eszerint kell legyenek. Nyilvánvalóan kevesebb dolgot tud itt, mivel kevesebb információt tápláltak bele.
Ezek a random akkuk olyanok, mint anno a ceruza akkuknál voltak. Ráírták, hogy 3000mAh, de jó, ha 1800-as volt. Amúgy bejárattad rendesen? Pár teljes töltés és lemerítés nem árt ezeknek, mire a teljes erejüket tudják rendesen produkálni.
-
válasz
Várható volt
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #11831 üzenetére
Elvielg lehet szerkeszteni az adatokat. Telefonon pedig be lehet állítani, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőeket mutassa.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
old rocker #11827 üzenetére
Belépsz a Gmail fiókba, és mindent kitörölsz
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
old rocker #11821 üzenetére
Én a Google névjegyeket használom, van egy androidos telefonom is, bármelyiken módosítok névjegyet, vagy új számot mentek el, megjelenik a másik telefonon is.
-
jeni
félisten
válasz
old rocker #11821 üzenetére
Gond akkor van ha okostelóról átmenetileg hagyományos telóra kell váltani.
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #11796 üzenetére
Minek használod az Insidert? Az értesítő sáv megjeleníti az akku százalékát, ill. a megtett és hátralévő akkuidő is megnézhető a gyári beállításokban - amúgy meg csak fogyasztja a háttérben az akksit
-
geared
tag
válasz
old rocker #11788 üzenetére
az ár még nincs meg
-
BarNeE9
tag
válasz
old rocker #11773 üzenetére
így pár hét használat után azt kel hogy mondjam, szignifikáns különbség nincs de azért többet bír pár órával..
és amúgy igen, nem ár érte és van 2 akksid. -
BarNeE9
tag
válasz
old rocker #11699 üzenetére
elnézést rosszul fejeztem ki magam.
telefon fájlok kezelése PC ről és fordítva. adatok küldése online egyik platformról a másikra.
van már erre valami megoldás? -
Csapataim
csendes tag
válasz
old rocker #11702 üzenetére
hello, olyan gps app-ot tudtok, mondani, amely kezeli az eov koordinátákat?
illetve olyat, ami csak arra jó, hogy mutatja koordinátát és simán eltárolja, mindenféle térképes funkció nélkül
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #11699 üzenetére
Mármint a Fájlok alkalmazásra gondolsz
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #11680 üzenetére
egész nap ment a 3G és 60%-on van, úgy hogy aránylag sokat telefonálok (ma mondjuk csak kb 1órát telefonáltam, de napi 3-4et szoktam)
Simán kibírja így a holnapi napot is. És netezek is róla. wifi is megy egész nap, meg gps ezni is szoktam, mondjuk nem míg odamegyek végig, csak meg-meg nézem mi merre van, milyen útvonalakat ajánl hozzá...
-
brickm
őstag
válasz
old rocker #11674 üzenetére
Nekem mióta 8.1-es azóta bírja jobban.
2 napot elvan, második nap este 15% körül mocorog. -
joysefke
veterán
válasz
old rocker #11651 üzenetére
olvastam, nem találtam...
J.
-
válasz
old rocker #11629 üzenetére
Miért, a tiéd nem merül ötven százalékot egy órás nyomkodástól?
-
BarNeE9
tag
válasz
old rocker #11600 üzenetére
Aug.12.-n rendeltem és 27.-n jött meg. buborékos csomagolásban.
-
BarNeE9
tag
válasz
old rocker #11594 üzenetére
Meg kell várni, hogy bejáratás után mit produkál az akksi. De legrosszabb esetben is van 2 akksid, szóval dupla annyi időt is ki tudsz hozni belőle
és még kisebb is mint a power bank. az maradjon csak a kocsiban.
-
btudos
nagyúr
válasz
old rocker #11581 üzenetére
Ez már hiányzott.
-
anorche1
őstag
válasz
old rocker #11548 üzenetére
Nekem 10 órát se bír ki -
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #11513 üzenetére
egyáltalán mostanra jött le az összes cucc, kezdte el a fogaskerekezést. Az első, a frissítéshez szükséges telepítés gyorsan lement. Volt olyan, hogy 83%-ról visszaugrott 71%-ra. Hiába volt engedélyezve a wifi lekapcsolt kijelzőnél, valamiért mégis folyton lekapcsolt, pedig töltőn van.
-
jeni
félisten
válasz
old rocker #11410 üzenetére
-
trobi28
addikt
válasz
old rocker #11375 üzenetére
Én használtam, használok (tabon) androidot, de nehogy azt hidd hogy azon nincs ilyen. Konkrétan a JB megjdlenése után 1 évre volt szüksége az RTLmost alkalmazás fejlesztőjének, hogy ne a képernyő közepém egy kis kockába nézhesd a műsorokat.
És tudnék sorolni pár appot még. -
anorche1
őstag
válasz
old rocker #11375 üzenetére
Ez a program mit is tud? Lehet vele állítani a hangerőt, ugyanúgy mint a hangerő gombokkal?
-
anorche1
őstag
válasz
old rocker #11359 üzenetére
Ezt hál' istennek csak 8.0 -n van így, 8.1 -en már külön van a csengés és a média hangerő.
-
Khan13
senior tag
válasz
old rocker #11357 üzenetére
Ha a csengetési hangerőt be lehetne konstansra állítani ... az se lenne utolsó dolog.
Milyenre lehet még? 0 - 10 között adsz egy értéket és elejétől végéig olyan hangon szól. Vagy mire gondolsz? -
brickm
őstag
válasz
old rocker #11351 üzenetére
Engem nem zavar. Egy napot így is bőven kibír, ha nyúzom is. Nekem ez épp elég.
-
válasz
old rocker #11342 üzenetére
akkor a 820 üzemideje várhatóan 0,5 nap lesz?!
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #11044 üzenetére
Csak konstansra lehet beállítani. Nyomd meg egyszer a hangerő gombot és a felül megjelenő infó sávon lévő kis lefelé nyilra/háromszögre bökve lenyílik a két hangerő állító sáv. Ez persze csak 8.1-nél ilyen és egy restart után megint visszaáll az alap gyári beálíltásra.
Egyébként 8.0-nál is hasonló volt a beállítás ha jól emlékszem, de ott csak együtt lehetett beállítani a rendszer és a multimédia hangokat. -
jeni
félisten
válasz
old rocker #10943 üzenetére
olcsóbb ha T-s dominos csomagban veszel egy újat
20000 Ft alatt tutira nem úszod meg a gyári cserével -
Bandesz18
tag
válasz
old rocker #10878 üzenetére
Sziasztok! Egy hete vagyok l820 tulaj és 620-ról váltottam. Első tapasztalatok: Hangszórója kihangosítva 620nak jobb, l820 üzemideje nálam egyenlőre tragikus(kb. 24 óránként töltöm úgy, h kb. 2-3 órát van intenzíven használva, 620 ezt bőven túlszárnyalja), illetve nekem úgy tűnik, h nagyon melegszik a készülék.
-
válasz
old rocker #10876 üzenetére
Van , beallitasok/alkalmazasok/telefon... nalam 8.1 .
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #10830 üzenetére
Vagy kék vagy semmilyen.
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #10828 üzenetére
Vágólapra és onnan illeszted be, ahova akarod. Így a másiknak is könnyebb kinyernie, mint bármilyen más formátumot.
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #10826 üzenetére
Én ugy szoktam, hogy hosszan nyomok a számra, másolás. Azt beillesztem smsbe, oszt' jónapot. Amúgy 920-920 között próbáltam az összeérintés+küldés (nfc), az működött.
-
Lall
veterán
válasz
old rocker #10811 üzenetére
Miről küldték? Amúgy sehogy. Küldje el normálisan sms-ben, nem a 65-ik féle valamilyen nem létező szabványban, amit csak ugyan az a típusú telefon ismer.
-
Clemi
veterán
válasz
old rocker #10763 üzenetére
Üdv neked! Azért az elég zúzós lehetett!
-
hülyegyerek
addikt
válasz
old rocker #9699 üzenetére
Nem.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
old rocker #9617 üzenetére
hali,nekem gumis tokkal esett le pont a sarkára és betört a jobb alsó részén .E-bay -en rendeltem csak üveget hozzá,meg is jött csak fel kéne ragasztani,(mivel ez ragasztva van).2500 Ft-volt.csak
-
kircso13
senior tag
válasz
old rocker #9624 üzenetére
Szuper. Ennyiért kijelzőt sem kaptak volna😊.
-
kircso13
senior tag
válasz
26k a t-mobilnál. Legalabb is ez állt a munkalapon mikor cserélték.
-
He-Nike
aktív tag
válasz
Szia!
Az ebay-on nézve 20000HUF alatt nem nagyon van kijelző, úgyhogy ez valószínő húzós lesz.
Hacsak nem találsz valakit aki eladja rossz készülékét alkatrésznek, abból még ki lehetne menteni. -
Meghivott
addikt
válasz
Ma vettem észre hogy a glancerol nem tűnik el a felső savbol a nemfogadott hívást részletező.
Másnál hasonló? -
d@minator
addikt
válasz
old rocker #9266 üzenetére
És van/lesz utód? Mert ugye 1GB-os telefonból van a "qrvajó" 525
utána meg a 925. Közte meg semmi...
-
Frenk
aktív tag
válasz
old rocker #9234 üzenetére
A kamera "kilógás"-ról esetleg tudnátok feltenni képet, hogy ez mennyire is lóg ki.
Köszönöm. -
TheZukker
tag
válasz
old rocker #9188 üzenetére
Mintha tehetnél róla.
Hülyén és kicsinyesen néz ki leírva, de már régóta vágyok egy normális telefonra, és csak így elúszik. :/
-
TheZukker
tag
válasz
old rocker #9180 üzenetére
Na, grat hozzá. Én most csúsztam le a vonatról. Akciósan vettem volna T-nél, de részletre akartuk venni, és teljes árra számlázták ki. Ez volt múlt hétfőn. Most hétfőn szóltak, hogy ezvan', kifutott termék, már nekem tőlük nem lesz 820-am... Az a legdühítőbb, hogy ott volt anyám kezébe a készülék hétfőn, miért nem tudnák most ugyanazt visszaküldeni...
Ja, nővérem samsungja meg simán jön a héten, neki is az volt a baja mint az enyémnek, de mivel az még kapható náluk, így megkapja. kész. -
T_Stark
őstag
válasz
old rocker #9180 üzenetére
Úgy látom lassan minden volt 520 tulaj a 820-nál köt ki, többek között Én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tenisz topic
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged