- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barbarics
tag
Sziasztok! Ma szerettem volna megvenni ezt a csodát a Tré-mobil-nál.(illetve tegnap is már a Webshop-ba).Mivel a webshopba nem tudtam,nos ezért bementem egy t-pontba,ahol azt mondták nincsen náluk készleten(meg amúgy is drágább árakat mondtak mint webshop-ba voltak),ezért felhívtam a 1430-at ahol azt mondták,azért nem tudok a webshopba venni készüléket csomagváltással,mert hogy a Lumia 800-nak microSIM kell.(Erre inkább nem mondtam nekik semmit,mivel ilyen szar kifogást nem hallottam még.).És végül azt beszéltük meg hogy majd szombaton felhívnak és akkor megbeszéljük.Nos viszont azt is mondták,hogy a Webshopos 10%-ot felejtsem el,s végül azt mondták 47k ért csomagváltással majd megvehetem(a 40k-s webshop árral szembe)
Nos igazából nem tudnátok tanácsot adni,vagy nem járt valaki így ahogy én?Mert én ezt nagyon Unfair dolognak tartom hogy 7k-val kell drágábban megvennem mert microSIM-es(amit kivágok magamnak...ingyen)
jah és bocsi az off-ért[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest