Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barbarics
tag
Sziasztok! Ma szerettem volna megvenni ezt a csodát a Tré-mobil-nál.(illetve tegnap is már a Webshop-ba).Mivel a webshopba nem tudtam,nos ezért bementem egy t-pontba,ahol azt mondták nincsen náluk készleten(meg amúgy is drágább árakat mondtak mint webshop-ba voltak),ezért felhívtam a 1430-at ahol azt mondták,azért nem tudok a webshopba venni készüléket csomagváltással,mert hogy a Lumia 800-nak microSIM kell.(Erre inkább nem mondtam nekik semmit,mivel ilyen szar kifogást nem hallottam még.).És végül azt beszéltük meg hogy majd szombaton felhívnak és akkor megbeszéljük.Nos viszont azt is mondták,hogy a Webshopos 10%-ot felejtsem el,s végül azt mondták 47k ért csomagváltással majd megvehetem(a 40k-s webshop árral szembe)
Nos igazából nem tudnátok tanácsot adni,vagy nem járt valaki így ahogy én?Mert én ezt nagyon Unfair dolognak tartom hogy 7k-val kell drágábban megvennem mert microSIM-es(amit kivágok magamnak...ingyen)
jah és bocsi az off-ért
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest