Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
debrejo #3398 üzenetére
Na, végre valami pozitívum.
Mondjuk én eleve nem vagyok egy power júzer. Tehát nekem minden okostelefon funkció kell, mert használom, de nem töltök egyhuzamban 1,5-2,5 órát mobilos böngészéssel vagy játékkal vagy akármivel. Mindenből egy kicsit. Szóval remélem egy két évet kibír, utána meg úgyis megkapja a gyerek - vagy az asszony -.Mostani Xperia P-t is megkapta a gyerek.. Elvan vele és úgyis ő tette tönkre.
Legalábbis párszor ledobta, de hála a full alu unibody háznak nem lett komolyabb baja. Most ezt a 735-öt már nem kapja meg pedig nagyon szeretné.
@confuser:
Így már vágom. Inkább kihagyom. Az ismeretlen / teszteletlen frissítésektől mindig félek. Ne én legyen a kísérleti nyúl.
@Den Hadnagy:
Teljesen egyéni preferenciákon múlik kinek melyik a fontosabb. NFC, wireless töltés is jó lehet annak, aki kitudja használni. Ahogy a dupla sim is. De ha az embernek mondjuk nincs szüksége két sim egyidejű használatára akkor nincs igazi értelme a 730-at venni. A nano sim nem akadály, mert egyrészt már úgyis a komolyabb telefonok többsége legalább micro simet használ, másrészt megkapható hozzá adapter. Onnantól kezdve meg bármivel használhatja.
Szvsz ha nem kell a dupla sim, már a vez. nélküli töltés miatt is megéri a 735-öt választani. Nem egy nagy dolog, amitől el kéne ájulni, de egy apró plusz kényelmi szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest