Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz debrejo #3398 üzenetére

Na, végre valami pozitívum. :)
    Mondjuk én eleve nem vagyok egy power júzer. Tehát nekem minden okostelefon funkció kell, mert használom, de nem töltök egyhuzamban 1,5-2,5 órát mobilos böngészéssel vagy játékkal vagy akármivel. Mindenből egy kicsit. Szóval remélem egy két évet kibír, utána meg úgyis megkapja a gyerek - vagy az asszony -.

Mostani Xperia P-t is megkapta a gyerek.. Elvan vele és úgyis ő tette tönkre. :D Legalábbis párszor ledobta, de hála a full alu unibody háznak nem lett komolyabb baja. Most ezt a 735-öt már nem kapja meg pedig nagyon szeretné. ;]

@confuser:

Így már vágom. Inkább kihagyom. Az ismeretlen / teszteletlen frissítésektől mindig félek. Ne én legyen a kísérleti nyúl.

@Den Hadnagy:

Teljesen egyéni preferenciákon múlik kinek melyik a fontosabb. NFC, wireless töltés is jó lehet annak, aki kitudja használni. Ahogy a dupla sim is. De ha az embernek mondjuk nincs szüksége két sim egyidejű használatára akkor nincs igazi értelme a 730-at venni. A nano sim nem akadály, mert egyrészt már úgyis a komolyabb telefonok többsége legalább micro simet használ, másrészt megkapható hozzá adapter. Onnantól kezdve meg bármivel használhatja.
    Szvsz ha nem kell a dupla sim, már a vez. nélküli töltés miatt is megéri a 735-öt választani. Nem egy nagy dolog, amitől el kéne ájulni, de egy apró plusz kényelmi szolgáltatás.

Új hozzászólás Aktív témák