- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
Szobi22 #1921 üzenetére
WP8-on még a belépő készülék (520) is elég gördülékeny. Több RAM néhány játéknál, bonyolultabb folyamatoknál (több folyamat egyszerre) lehet előnyös.
Én anno 820-at vettem, mert csak pár ezerrel volt drágább a 720-nál. Most ahogy nézem a 720 már drágább a megbízható helyeken (ÁFA, 2 év gyári gari). Nekem így most sem lenne kérdés a több RAM, erősebb proci, cserélhető akku, a drive+ és a több megkapott amber funkció (dupla koppos ébresztés pl.) miatt.
720 előnye lehet a nagyobb akku (bár sajnos ugye nem cserélhető) és az állítólag(!) jobb kamera. Erről érdemben nem tudok nyilatkozni, mivel szökőévente fotózok egyet. A 820 topikban viszont mostanában sokat linkeltek a srácok és Pro Cammal nagyon jó képek születtek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest