- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi101
csendes tag
válasz
Frosttide #1474 üzenetére
Valószínű, hogy az izzadságtól érzi azt, hogy még ott a telefon az arcomnál. Nem emlékszem, hogy ezt a platform hibályának írtam. EZT néhány hete kérdeztem itt, senki se reagált rá. Nem vagyok android párti, hiszen onnan váltottam, de ahhoz van összehasonlítási alapom.
Tetszik a telefon, meg a gyors rendszer, de számomra ezek rossz pontok.
Ja és nem akarok wp android harcot indítani,Mielőtt valaki félreérti.
De még mindig nem tudtam csatlakozni a számítógéphez.
Erre megoldás?-azt írja,hogy adatkapcsolat letiltva. -
RZS
tag
válasz
Frosttide #1271 üzenetére
sziasztok!
koszi!
remelem lesz javitas a 2 csengohangos dologhoz...
hogyan tudok ugy offline navigalni, hogy egyik program sem kovet nyomon es csak GPS alapon kozlekedem?
semmi internet, semmi gsm csakis GPS?
a here-drive+ ban most a kapcsolat offline es a hely kikapcsolva.
igy amikor ezt a programot elinditom, mindig megkerdezi, hogy a helymeghatarozas ki van kapcsolva, bekapcsolom-e. ha igent nyomok akkor meg ez fogad, hogy a gpst a telefon helymeghatarozasi beallitasaiban kapcsolhatom be....pontosan hol van az?koszi
-
válasz
Frosttide #1257 üzenetére
Nálam sem ismeri fel a régebbi Nokiás vezetékes fülesemet (még valamelyik Symbian-oshoz kaptam). Egy régebbi noname félig szétszakadt darabbal viszont kiválóan működik...
Ez mondjuk a kisebbik gondom. A nagyobb az, hogy még mindig nyűglődik/ök a Nokia BTs headsettel (BH-112). Egyszerűen túl halk. Autópályán egy kicsit hangosabb autóban egyszerűen nem hallani, hogy mit mond a másik fél.
-
VD
őstag
válasz
Frosttide #1041 üzenetére
"a Viber egy darab szar rajta"
Anyit finomítanék, hogy nem csak WP-n szar a Viber, hanem úgy általában!
Párat kell csak aludni és jön a BBM WP-re is. De ha az nem tetszik, akkor még mindig ott a whatsapp. Az első évben ingyenes, utána meg 1 dolllár/év. Ennyit megér a normális support és alkalmazás. -
Louis
tag
válasz
Frosttide #1034 üzenetére
Természetesen nyitott vagyok, hisz ezért is írok ide. Ne haragudj, de nekem tényleg az jött le, hogy itt több hiba van (hozzáteszem, ez nem zavar, ha nekem megfelel a rendszer).
Nem szeretnék androidot, iphone -ra meg nincs pénzem. WP -t szeretnék.Egyébként magáról a telefonról mi a vélemény? Gondolkodtam esetleg 520 -ban is, de de talán jobb lenne egy frissebb modell.
-
Chaser
legenda
válasz
Frosttide #1009 üzenetére
Van sok kinti teló amire jön rendszeres frissítés. Kinti gar meg webshopfüggő, erről az itthoni garanciákról már rémtörténetek mennek. Legalábbis ha szolgáltatónál lett vásárolva a telefon netto szop@s. Kinti webshopok általában lazán cserélnek, persze meg kell válogatni honnan veszünk és mit. Nekem a win jobban bejön, de vannak hülyeségei. Mióta az 520-ra feltettem a 8.1-et csinált pár random fagyást ami eddig nem volt. most megint gondolkodóba estem a 630-on, most épp 45k a fekete edigiben. Ha ismerős segít bevetni a 10%-os kedvezményét úgy már egész kellemes
-
Docci
senior tag
válasz
Frosttide #1009 üzenetére
Sajnos sok ember úgy nyilatkozik vagy alkot véleményt, hogy kezébe se vette a telefont.
Lehet, hogy a képekről nem jön át, de szvsz nagyon jól néz ki a 630 de ennél is jobb használni. Fogása nagyon jó és az alsó sáv az egykezes használatot segíti. Én droidról váltottam, de nem azért, mert az nem jött volna be, egyszerűen a 630 egy remek ajánlat és a WP8.1 teljesen rendben van. -
Steelers
senior tag
-
Latitude1023
csendes tag
-
kimi101
csendes tag
válasz
Frosttide #346 üzenetére
Én is platformot váltottam, egyenlőre nem bántam meg.
Amire neked kell, arra tökéletes választás szerintem.
Fotó nem rossz, navigáció tökéletes.
Net: gyors, de flash tartalmat nem játszik: VIDEA például.
Youtube alkalmazás nem olyan jó, mint androidon, de több közül választhatsz.
Ezenkívűl hiányzik még a Google Earth, de majd nézelődök laptopon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest