- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy videó lejátszásnál a kijelző zárható-e? Vagyis olyan funkció van-e benne mint például az MXPlayer-nél, hogy a bal felső sarokba berak egy lock-ot és csak azzal lehet feloldani.
Gyereknek nagyon jó funkció mert nem tudja egyből elnyomni a telefont hanem tud mesét nézni.Előre is köszi!
Üdv.:
Totis -
Totis
aktív tag
válasz
AxBattler #249 üzenetére
Reméljük mert nekem csak akkor lesz alternatíva. Amúgy hét végén tapiztam egy Nokia Lumia 520-at. Tetszett. Nagyon is... Egy LED sokat dobott volna rajta nekem. De hát ez van. Viszont lemondtam a tablet-ról. A 625 pedig pont jó lenne erre a célra. Ráadásul másod-telóként is üzemelne.
-
Totis
aktív tag
Megjelent a T-nél is. Kicsit azért sokallom az árát 2 év hűséggel a meglévő díjcsomagra ~72000.-Ft. Remélem lejjebb fog menni az ára. Ennyiért biztos nem fogom megvenni.
-
Totis
aktív tag
Találtam egy tesztet amin elég érdekes táblázat van. Több WP8-as telefont hasonlítottak össze pár teszt alapján. Nem is rossz ez a telefon.
Igazából tablet-et szerettem volna venni a T-től de ez kisebb és könnyebben használható. Egyébként a forma nekem nagyon tetszik. Kár, hogy nincs kék hátlappal. Mondjuk így majd marad a fekete vagy a sárga...
Csak a T hozná be a kínálatába.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest