- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quant89
tag
válasz
Marseille199 #105 üzenetére
ez így van az 525 egy teljesen jó teló jó áron én meg ezzel nem vitatkoztam egy percet sem, esetleg egy ledet dobhattak volna rá.
nagyon off:
a sony-t meg nem kell félteni, a z kamera modulja van az összes csúcs samsungban, inkább csak szoftveres bakik szoktak lenni de azokat meg javítani szokták néha bár ez a tesztekben már nem lesz benne. -
Quant89
tag
válasz
Marseille199 #92 üzenetére
nagyjából egyet is értek, nem mindenben de az nem ide tartozik.
(#97) kolosanyi én részemről befejeztem a kép összehasonlítást azért ott a +70k ért nem csak ennyi van hogy jobb a kamera(persze csak papíron az itteniek szerint XD)
de ez tényleg nem ide vág. -
Devas
őstag
válasz
Marseille199 #92 üzenetére
Talán ezzel megmagyaráztad a Nokia kameraszoftver trükkjét? Tehát 5Mp kamerával, csak 3,7Mp képet készített (gondolom annyihoz volt elég fényviszony, távolság, rekeszizom, franctudjamégmi) csökkentette magának automatán a Megapixelt, hogy ne vezessen a kép minőségének romlásához?
-
Quant89
tag
válasz
Marseille199 #69 üzenetére
köszi erre vártam, hogy egy hozzá értő ide írjon
Azt ne felejtsük azért el, hogy kellett azért a ps, és ezek a mobilarénás képek az xperia z rendszere 1. verziójával készültek amin a frissítések azért javítottak de am köszi, szerintem jobb a z persze jóval drágább is -
balazs1022
őstag
válasz
Marseille199 #69 üzenetére
itt lett vna egy hasonló körülmények közötti kép a 520-tól
Ki is szedtem egy részletet a képből. Semmi photoshop csak paint:
Azt hiszem ez mindent elárul... Fotós szem sem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest