- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quant89
tag
válasz
Marseille199 #105 üzenetére
ez így van az 525 egy teljesen jó teló jó áron én meg ezzel nem vitatkoztam egy percet sem, esetleg egy ledet dobhattak volna rá.
nagyon off:
a sony-t meg nem kell félteni, a z kamera modulja van az összes csúcs samsungban, inkább csak szoftveres bakik szoktak lenni de azokat meg javítani szokták néha bár ez a tesztekben már nem lesz benne. -
Quant89
tag
válasz
Marseille199 #92 üzenetére
nagyjából egyet is értek, nem mindenben de az nem ide tartozik.
(#97) kolosanyi én részemről befejeztem a kép összehasonlítást azért ott a +70k ért nem csak ennyi van hogy jobb a kamera(persze csak papíron az itteniek szerint XD)
de ez tényleg nem ide vág. -
Quant89
tag
válasz
balazs1022 #73 üzenetére
ilyet mindenki tud még én is én sem nyúltam hozzá csak a z felbontását levettem akkorára mint az 520
szerk: na nem töltődött fel, itt a link: http://kep.psharing.com/780417.jpg -
Quant89
tag
válasz
Marseille199 #69 üzenetére
köszi erre vártam, hogy egy hozzá értő ide írjon
Azt ne felejtsük azért el, hogy kellett azért a ps, és ezek a mobilarénás képek az xperia z rendszere 1. verziójával készültek amin a frissítések azért javítottak de am köszi, szerintem jobb a z persze jóval drágább is -
Quant89
tag
tedd kérlek egyforma méretre a 2 képet, mert ha belenagyítasz akkor sokkal közelebb látod a 13 megás képet. ha egyforma méretű láthatod, hogy a z élesebb a színekről meg ne is beszéljünk meg a részletekről, persze nem kell összehasonlítani egy 110k s telót egy 40 k s al, de ha nem látod, hogy mennyivel jobb a z fényképe akkor tényleg menj el szemészhez, vagy esetleg nézd meg egy jobb monitoron, mert ordító a külömbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest