- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hercegno1991
csendes tag
azt irja ki hogy telepités folyamatban ám valojában nem telepit ez miért lehet?
-
hercegno1991
csendes tag
segitsetek. hogyan lehet sw-t frissiteni és fájlmenedzsert fel másolni rá
-
Imi1981
veterán
Kösz a választ! Azt tudom ,hogy nem gyorsabb de a sebességel nincs is gondom az 520-nál inkább csak ,hogy szinte alig lehet két alkalmazuást futtani egyszerre mert mikor visszasváltok a másikra már újratölti.Ha már ebbe jobb (mint ahogy írtad is) akkor szivesen lecserélném egy 525-re mert másban tetszik ez a kis 520-as.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van itt olyan akinek előtte 520 volt?Érezni a különbséget több alkalmazás futtatásakor alkalmazások közötti váltáskor?Gondolok arra , hogy nem töltöget újra annyit mint az 520? Kösz előre is a választ!
-
Zol91
csendes tag
nem tudok vásárolni az áruházban már jó 2 hete szerintetek miért?
-
xAttilaxB
csendes tag
Érdekes, nekem azt írja ki, hogy a telefon naprakész és nem frissít semmit
. Elvileg GB-s.
-
froleandro
újonc
én is felraktam. Szerencsére nem mérgezte meg
-
hroberto
veterán
525-re feltéve, hogy működik a Cyan? Van most egy jó áron egy ismerősömnek kellene, csak inkább rákérdezek.
-
Ryoo
senior tag
A hong-kong-i variánsra is kijött a cyan!!
-
Zol91
csendes tag
válasz
freestailo #598 üzenetére
Nekem mar 8.1 van. Ebben a régióban nem is lesz egy hamar Cortana
-
Zol91
csendes tag
Hello most szedett le valami szoftfrissitést. S teljesen megvan bolondulva a lista kezelés úgy az üzeneteknél mint a híváslistában nem tudjátok hogy mi van?
-
Devas
őstag
válasz
Hukkle123 #594 üzenetére
Hali. Annyit tudok neked mondani, hogy XP SP3 esetén nem kellett semmit telepíteni. Egyszerűen rádugtam a gépre, bezártam a varázslókat és az intéző-ben megjelent az eszköz amire tudtam másolgatni. Total Commander viszont nem látta.
Elképzelhető hogy a Média Playert frissítened kell hozzá.
Ja és mindenképp a saját adatkábelével próbálkozz! -
hattrick
tag
Sziasztok,
tudtok esetleg olyan boltot, ahol most lehet kapni ilyet? Partnero-nál érdeklődtem, ahol még kint van a kínálatban, de ott sincs készleten.
Köszi előre is!
-
Hukkle123
csendes tag
Sziasztok!
Win7 drivert tudtok ehhez a telóhoz. A neten lévő driverletöltő oldalakkal nem volt eddig szerencsém, nem működik.
Egyébként egy munkahelyi gépen meg felismerte a Win7, csak az itthoni gép nem tud felismerés után drivert telepíteni a telefonhoz?
-
hroberto
veterán
válasz
froleandro #591 üzenetére
Teljesen mindegy milyen e-mail címmel regisztráltál. Az outlook fiókod létre hoztad. Használd!
-
hroberto
veterán
válasz
froleandro #588 üzenetére
Gondolom első bekapcsoláskor megadtál egy azonosítót. Tehát automatikusan létrehoztál egy Outlook fiókot magadnak.
-
froleandro
újonc
közben leesett, bocs
-
hroberto
veterán
válasz
froleandro #583 üzenetére
Legegyszerűbb, ha az Outlook fiókodba irányítod a leveleid.
-
freestailo
őstag
válasz
froleandro #585 üzenetére
esetleg még a levelezőrendszer beállításaiban lehet hogy van rá megoldás hogy beállítsd hogy ne felugró ablakokban jelenjenek meg a mailek.
-
froleandro
újonc
válasz
freestailo #584 üzenetére
Szóval tényleg nem olyan egyszerű. mindenesetre egyelőre csináltam egy yahoo fiókot, ahova automatikusan átküldöm a munkahelyi leveleket. és így már meg tudom nézni telefonon is őket, ha odáig süllyedek
-
freestailo
őstag
válasz
froleandro #583 üzenetére
nemtom van e más böngésző wp8-ra, keress, és próbáld meg azzal megnyitni.
-
froleandro
újonc
Sziasztok.
Ma tettem szert egy ilyen kütyüre (partnerogsm, feketét rendeltem, de csak csak sárga volt...). Ismerkedek vele már egy ideje, de már itt elkadtam: olyan levelezőrendszerről olvasnám az e-mailjeimet, ami felugró ablakokban jeleníti meg az új levelet. De ezen a telefon sehogy se akar ilyet kinyitni. Ha már többször próbálkozok hiába, érzékeli, hogy mi bajom van, és rögtön mondja a megoldást (nem hiába okostelefon....): engedélyezzem a felugró ablakokat. Viszont azt már nem mondja meg, hogy ezt hol és hogyan kéne csinálnom. És mi se találtuk, pedig nagyon kerestük. Most akkor mi van ezzel?
-
hroberto
veterán
válasz
Bandi8bácsi #580 üzenetére
Természetesen pénzért nem garanciális telefonokat is javítanak.
-
freestailo
őstag
válasz
Bandi8bácsi #580 üzenetére
pénzért sztem igen.
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Partnero GSM-nél van-e most fekete 525-ös? Illetve még az érdekelne, hogy probléma esetén ezekkel a telefonokkal foglalkoznak a hivatalos Nokia szervízekbe? Köszi! -
jimmy5
aktív tag
válasz
freestailo #574 üzenetére
szerintem nincs .
http://www.nokia.com/hu-hu/keszulekek/keszulek/lumia625/termekjellemzok/
ja... és 525-re is jön a 8.1 ????
-
jimmy5
aktív tag
válasz
freestailo #572 üzenetére
a 625 van értesítési led ????
nekem 925 van. azon miért nincs ? a fene vinné el őket
amúgy az 525 felé húzok. -
freestailo
őstag
Szerintem elég neki az 525, kisebb, női kézbe jobban simul. Néhány apróság szólhat a 625 mellett csak, pl vaku, értesítési led, 4g, cserébe csak 512 a ram, ami hoszú távon lehet hogy kevés lesz... Magamnak 525-öt vettem a kisebb kijelző (könnyebb használat), és az 1 giga ram miatt, de gondolkodtam a 625-ön anno.
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
Szeretném ha segítenétek egy kérdésben.
Melyik telefon ajánljátok inkább : Lumia 525 vagy Lumia 625
Asszonynak lenne. Viber,facebook,whatsup, egy kis fényképezés plussz levelezés.
Melyik éri meg jobban ?
Használtan kinéztem kettőt, de nem tudok dönteni.
Az 525-be 1GB RAM van. Afelé húz a eszem.Előre is köszi a válaszokat.
üdv
-
leslie23
tag
válasz
Bandi8bácsi #567 üzenetére
rendben, köszi szépen!
-
leslie23
tag
akkor most mi a helyzet a 8.1-el? hivatalos frissítés még nincs? vagy a developer verzió stabil, végleges?
-
freestailo
őstag
válasz
leslie23 #563 üzenetére
vip-phone nál vettem a készüléket, a gariról csak annyit, hogy elvesztettem a számlát, de annyira korrektek voltak, hogy küldtek helyette egy újat amivel vihetem a szervizükbe. Amúgy a jack csatlakozó adta meg magát, nem hiszem hogy javítható, majd beszámolok mit mondott a szervizük.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
leslie23 #563 üzenetére
A gariról nem tudok nyilatkozni, semmi baja nem volt még a bő 3 hónap alatt mióta használom.
8.1 van rajta, mióta megjelent ez a lehetőség, Preview for Developers regisztrációval pikkpakk frissítette magát, és a többi kisebb frissítés is zökkenőmentesen települt fel.
A WP8.1 fut, ahogy kell, ugyanúgy mint az összes többi telefonon.A tisztázatlan eredetről, meg annyit, hogy simán le tudod csekkolni az extrák+infó menüpontban h honnan származik a teló. Az enyém pl Hongkongból, de ebből semmit nem vesz észre az ember, mindent szépen magyarra (vagy egyéb nyelvre) lehet állítani
-
leslie23
tag
üdv! filózok rajta, hogy beruházok egy 525-re (ha minden igaz, hamarosan újra lesz itthon), lenne pár kérdésem.
- mennyire megbízhatók ezek a bolti garanciák? eddig csak szolgáltatónál vettem telefont, nem sok kedvem van vesződni piti boltokkal.
- 8.1-el használja már valaki? fut-e akadásmentesen? egyáltalán hogy lehet megoldani a frissítést ezeknél a tisztázatlan eredetű daraboknál?köszi előre is!
-
Ryoo
senior tag
válasz
Bandi8bácsi #559 üzenetére
Ez a rendszer sem tökéletes, előfordulhat ilyesmi, csak az előfordulási gyakoriság lényegesen kisebb, mint egy androidos telefonon.
-
Bandi8bácsi
tag
A vicc az egészben csak annyi, hogy pont az eset előtt fél perccel ecseteltem az unokatesómnak, hogy ez mennyivel stabilabb teló mint az ő xperia z-je 😳
-
Ryoo
senior tag
válasz
Bandi8bácsi #556 üzenetére
Az mit jelent, hogy összefosta magát?
-
Bandi8bácsi
tag
L525 ma 10 kép és 3 videó után összefosta magát, elég kellemetlenül érintett az adott szituban
Akku kivétel segített csak. Szaracsempe :-o
-
Ukraan
aktív tag
Helló srácok!
Android leváltására (HTC One V) gondolkodom ezen a telefonon. Két gyors kérdés. A teljes navigációt mennyiért lehet hozzá megvenni, illetve valamilyen jó angol-angol szótár létezik hozzá? Köszönöm! -
xAttilaxB
csendes tag
Van itt valaki akinek lefrissült az oprendszere? Próbáltam frissíteni, de azt írja, hogy a legfrissebb van fent. Elvileg erre a telora is jön a 8.1 nem?
-
hroberto
veterán
válasz
viktorio17 #549 üzenetére
Pl. itt: [link]
-
viktorio17
csendes tag
Hol lehet kapni ezt a készüléket?
-
szaszu
tag
Kedves Tulajok! Megnézné nekem valaki, hogy engedi e telepíteni a gopro app-ot? Esetleg ha van Köztetek gopro 3 tulaj, megnézné, hogy van-e "preview" a telón? Köszönöm!
-
anorche1
őstag
válasz
littlelion21 #546 üzenetére
Kár
Pedig több helyen is írják hogy van benne (pl. [link],[link]), de a hivatalos oldalán csak jobban tudják.
Köszi!
Azért kitudja nekem próbálni hogy valóban nincs e benne? Egy picit hiányozna ez a funkció navigálásnál. -
littlelion21
addikt
-
anorche1
őstag
válasz
freestailo #543 üzenetére
Nem programra gondoltam, hanem magára a hardverre.
-
anorche1
őstag
A telefon tartalmaz digitális iránytűt? Mert valahol azt írják nem, valahol azt h igen.
-
Wartburg84
csendes tag
Sziasztok! 3 hónapja vettem ezt a készüléket, második nap rögtön lekoccoltam a kijelzőt és pókhálós lett.
(+15 ezer). Egyébként nagyon jó, nem sírom vissza az androidot. Egyszerű, gyors, navigáció ötös.
Viszont 1 dologra nem jövök rá az Istenért sem. Sms beállításoknál nem találom az ékezet nélküli bevitelt, így aztán csak 70 karaktert enged egy üzenetbe. Esetleg valami ötlet, hogy hol lehet ezt beállítani? Köszi előre is. -
calocsay
tag
Csak egyszer kell a skype-bár belépni, tobbet nem kéri a jelszót. Ha be akarod zárni a skype-ot, ne lépj ki belőle, csak zárd be a balra nyíl folyamatos nyomását követően. Ebbe ez a szuper, hogy a skype bár fut, mégsem eszik energiát nagyon, es tudnak hívni rajta. Korábban androidom volt, azzal délig nem bírta ki a telefonom aksija. Ezzel a WP készülékkel online vágyom skype-on egész nap, es nem merül le a készülékem. Nem kell ki jelentkezned belőle soha.
-
calocsay
tag
Én ugyan nem vagyok fotós, de ezeket a képeket Nokia 520-al lőttem. Azt hiszem nincs mit mondani róla, ahhoz képest, hogy alap mobilról beszélünk, a Motorola droidom az életbe nem lőtt ilyet, noha a kamerája ugyan úgy 5mpixel volt, mint ennek. Én azt mondom soha jobbat ne csináljak, főleg egy ilyen kategóriás mobillal, amit 0,-Ft-ért vágott utánam a Telenor.
https://onedrive.live.com/redir?resid=73654829BA335316!8197&authkey=!AOCHvlClYKnQQDc&ithint=folder%2c.jpg
-
Colka79
tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefonon gondolkodok és segítséget szeretnék kérni tőletek,hogy hol érdemes megvenni a Telót??
Előre is köszönöm!!
-
Ryoo
senior tag
Partnero GSM, 36000 Ft + 2000 Ft kiszállítás, miért?
-
Ryoo
senior tag
Az elmúlt héten újdonsült tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek, viszont sajnos máris problémákba ütközöm. A felszinkronizált zenelisták eltűnnek a telefonról 1-2 nap után, windows media playerrel szinkronizálom a zenéket sd kártyára, listával együtt, és 1-2 nap után eltűnik az összes lista, és az albumokat se írja ki, csak ömlesztve találom meg a zenéket. Tud erre vki vmilyen megoldást? Jah és a push értesítések szinte sose működnek, se whatsapp, se facebook messenger, viberen nem is csodálkozom, azt tudtam, hogy szar, de pl a whatsapp 7.8-on tökéletesen működött.
-
stewe780
őstag
Lehet ilyet ma hivatalos Nokia garival venni kis hazánkban, vagy csak bolti garisak vannak? Esetleg a hivatalos magyarországi forgalmazás hiánya elvből kizárja a Nokia garis lehetőséget? Lesz ennek forgalmazása nálunk?
-
Zsuszek
újonc
Sziasztok!
Nokia Lumia 525 új tulajdonosa vagyok. Két kérdésem van, amire még nem találtam választ:
1) A térkép állományt hogyan lehet SD kártyára menteni?
2) Skype-ból történő kilépés utáni ismételt belépés lehetséges-e belépési azonosító és jelszó beírás nélkül? (Sajnos csak sign-out lehetőséget találtam kijelentkezéskor.)
Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv:
Zsuszek -
tisti1965
aktív tag
válasz
Bandi8bácsi #521 üzenetére
grat! jó lesz az!
-
Bandi8bácsi
tag
No, hát akkor csatlakoznék én is a klubhoz, sikeresen megérkezett a telefonom
Pár órája ismerkedek vele, egyelőre imádom, droid után felüdülés
-
freestailo
őstag
válasz
Bandi8bácsi #519 üzenetére
Ez esetben tényleg a virtuális kártya beszerzése a legegyszerűbb lehetőség.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
freestailo #516 üzenetére
Azért gondoltam, mert ha rákattintok a "buy now" gombra, kiadja a kártyás fizetési lehetőséget:
Netes számlám pedig (még) nincs. mindenesetre köszönöm a válaszokat, majd megoldom valahogy
-
hroberto
veterán
válasz
Bandi8bácsi #515 üzenetére
Ha van netes bankszámlád, inkább csináltass a bankban egy virtuális kártyát amivel neten is lehet vásárolni.
Mert úgy tudom netes vásárlásra csak dombornyomott bankkártya alkalmas, annak meg már magasabbak a költségei. -
freestailo
őstag
válasz
Bandi8bácsi #515 üzenetére
paypallal kell fizetni, paypalra pedig bankszámláról tudsz utalni. paypal számla készítése se bonyolult ajánlom hogy csináld meg. üdv
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
freestailo #514 üzenetére
Köszi. Még nem vásároltam ebayről, nincs is netes vásárlásra alkalmas bankkártyám, de ha csináltatok egy visa kártyát az jó lesz?
-
freestailo
őstag
válasz
Bandi8bácsi #513 üzenetére
ebay-ről tudsz rendelni néhány dollárért, én is onnan vettem a feketét és fehéret is.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
anorche1 #512 üzenetére
Szia!
Nekem elméletileg holnap hozza a futár. A partnero gsm-nél vettem/veszem, ha minden igaz 36 ezer + 2ezer Ft postaköltségért. A honlapjuk (és az eladó) szerint jár hozzá minden (akku, töltő, adatkábel). Ha holnap megkapom, majd leírom a tapasztalatokat
Ui.: Feketében szerettem volna rendelni, de már csak fehéret és sárgát tudtak küldeni, én sárgát kértem, de szeretnék fekete és ciánkék hátlapot hozzá (jó a Lumia 520as telóé is), nincs valakinek eladó, vagy nem tudtok boltot ahol lehet kapni?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Jelen állás szerint a húsvéti pénzemet erre a telefonra fogom költeni, és lenne pár kérdésem:
Honnan ajánljátok rendelni? Kártyafüggetlenül, magyarul, tartozékokkal.
Telenoros vagyok, smarttarifa 1 előfizuval. Ha jól tudom, a wp -s marketben lehet olyat csinálni, hogy az előfizu számlára veszek appokat. Ez tényleg működik? Vagy kell ehhez még valami?
Egyelőre ennyi. Válaszokat előre is köszönömKár hogy nem pörög a topic. Van esély arra hogy a teló bekerül szolgáltatói kínálatba, így sokkal több ember hozzájut ehhez a telóhoz?
-
tisti1965
aktív tag
válasz
freestailo #509 üzenetére
én is onnan vettem,38+2 ért független
mindent adtak hozzá -
Blyan
félisten
válasz
freestailo #509 üzenetére
Ott igen, de az XXLGSM-es macskajancsikról beszéltem.
-
Blyan
félisten
válasz
freestailo #503 üzenetére
ja, töltőt se adnak mellé.
-
Zol91
csendes tag
Él még csak annyira tökéletes ez a telefon
hogy nincs miről beszélni
-
csecso22
tag
Sziasztok
Ti hol vettétek a telefont? -
hroberto
veterán
válasz
freestailo #503 üzenetére
Nem mindenki van oda a "bolti" garanciáért. És az emberek nagy része szolgáltatótól vásárol telefont. Mivel azok nem forgalmazzák, nem nagyon fog elterjedni itthon.
-
hroberto
veterán
válasz
freestailo #501 üzenetére
Mivel hivatalosan nem forgalmazzák itthon, nem is csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest