- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért? A telefon rugalmas (és laza) műanyagból van, ha leesik, akkor azonnal 3 darabra ugrik szét (akksi is, mint a katapult
), viszont ha egy szűk tok összeszorítja az egészet, akkor az az energia pókként fonja be a kijelzőt. Hiába a gumis sarok a tok miatt, annyi, hogy nagyobb eséllyel ússza meg karc nélkül, ha a sarkára ejted, mint nélküle.
Nekem is csak becsúsztatós tokban van, se fólia, se semmi. Rúgtam már le asztalról is véletlen, azon kívül, hogy szétugrott, semmi baja. Még karc sincs rajta.Ez a kijelzős dolog meg nagyon izgatja a fantáziámat mióta felfedeztem azt a kis "beégést", ami eltűnt utána. Szóval van az az egy szürke háttérszín, amin látszik. Tegnap pasziánszoztam egy jót, ez kb. 5-6 perc volt. Utána myTube, keresés, és látom az egész paklit a háttérben
Egy videó megnézése után eltűnt, üres lett, vagyis megjavult. Nem veszem hibának, csak furcsa.
-
Namelesske
addikt
Fránya helyesírás ellenőrző.
(#25042) đension
Én azóta használom ébresztőnek amióta megvettem, semmi probléma nincs vele 8.0 alatt. Szundit is használom, sokszor 1 teljes órát nyomkodom hétvégén.
Eddig maximum egyszer kétszer volt vele probléma, még Amber alatt.(kitöröltem a beállított csengőhangot, de nem állt vissza defaultra, és némán ébresztett, úgy jártam ahogy ti) De tény, hogy nagyon fontos események előtt más ébresztőt is állítok. Biztos ami biztos alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest