- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
25k-ért szerintem el lehetne adni 4 hátlappal, 1 nillkin tokkal, 2 szilikon és egy műbőr tokkal, meg 3 kijelzővédő fóliával, feltankoltam kiegészítőkből.
Meg még van rajta pár hó gari.
Csak az a baj még azt a 15k-t sem tudom hozzádobni sehonnan, munkanélküliség powa.(#26370) Blyan
-
vlcsko82
senior tag
Első pár használat "személyre szabás" már látható,hogy a 635 gyorsabb ami szerintem nem a Win 8.1-nek köszönhet hanem a 4x1,2Ghz,de én a négy mag helyett inkább 1Gb ramot meg egy erősebb kamerát raktam volna bele.A kamerája ugyan olyan mint az 520-é gyenge
viszont ár/tudás értékbe megfelelő szerintem.Igaz 930-ast szerettem volna,de még borsos az ára
-
rbertkrl
aktív tag
Igen, a kifogast sikerult megtalalnod a hozzaszolasomban. A szemet az ketertelmu, lehet a hulladek es lehet a szemet, azaz a mai parasztnyelven"kib*sz velem". Raadasul leirtam, hogy semmi bajom a rendszerrel, csak a csempevel van problemam. De mindegy. Kosz a kisegito valaszt. Sokat segitettel.
-
rbertkrl
aktív tag
Jolvan, de ezen a csempen nagyon rosszul nez ki. Amugy tetszik a Metro UI, nekem magaval a csempevel van problemam. Mert ha be szeretnem rakni nagyobb meretre a csempet, akkor nem kitolti a csempet a sok alkalmazas csempeje, hanem frissitgeti es ha nincs elegendo, akkor kis meretbe mutatja es mutatja mellette, alatta is a racsvonalakat. Ezzel van a bajom. Ha nem akarok tobb dolgot a mappaba tenni, akkor alakitsa mar ugy a dolgokat az a szemet rendszer, hogy ne legyen ures hely meg racsvonalak azon a teglalapon.
-
Clemi
veterán
Csak egyetlen egy indok! (speciel én a freemailt használom) A csoda gmail-en kikapcsolhatatlan a spam szűrő. Speciel én nem a böngészőben, hanem a Thunderbird-ben sasolom a leveleim, így pont elég annak a szűrője és az legalább tanítható. A köcsög gmail meg időnként olyat is spam mappába vág, amit minden nap elolvasok, sőt tett már oda fontos levelem is. Amúgy meg nézegesse a ....-om minden alkalommal külön még a spam mappát is, ami telefonon ráadásul egy külön mise.
A trés szolgáltatói email meg valamiért nálam nem beállítható például a telefonon. Legeslegelőször sikerült, szinkronizált is, de egy HR után meggondolta magát és azóta semmire nem hajlandó, semmilyen beállítással.
Az a fránya freemail meg megbízhatóan működik legalább. Igaz, nincs saját smtp szervere (a google szerverét szoktam beállítani) de működik, nem dugdossa önhatalmúan a leveleim, a gmail többi kibaszottul idegesítő önállóságáról már nem is beszélve, de ez már nem ide tartozik.
A hotmail meg a másik véglet. Akkor melyik is a tuti levelező kiszolgáló? -
stewe780
őstag
Ismét nagy köszönet, akkor nem keresem a 8.1-ig.
Amúgy nemrég írtad, hogy nincs kilátásban új sorozat.
Sajnos én vélek felfedezni egy új generációváltást. Mégpedig a pénztárcánk ellen szólót. Miszerint az 520-as szériát kikoptatják. Mindenhol nagy akciók vannak, lást Euronics 32kHUF, Edigitál 35kHUF. És sajnos a 630 a 625-ös árában fog érkezni, amely árat úgy tűnik, hogy a Lumia legalsó szegmensének pozicionálják. Ez pedig azt jelenti, hogy a belépő szegmens kap egy igen nagy árnövekedést. Azért gondolom, mert a 630-as ugyanúgy nem kapott ledet mint az 520-as, tehát az lesz a legalja. Az 520-as árkategóriáját pedig átveszi az az X, a kiherélt android. Ez az egész csak azért sajnálatos, mert a windows phone elveszti azt a vonzó erejét, hogy 30-40 ezerért egy nagyon jó sebességű, használható telefont biztosított a tömegeknek. -
stewe780
őstag
Hálás köszönet!
Esetleg abban segítenél, hogy neked van olyan az alkalmazások között, hogy "Adatforgalmi segéd" ?
Illetve, hogy nálad van-e az Explorer beállításaiban olyan, hogy "adatforgalom csökkentés". Nálam egyik sincs, és lövésem sincs, hogy volt-e illetve hogyan lehet előhozni -
stewe780
őstag
+kopidoo, Namelesske, kezman:
Azt mondja, hogy a telefon naprakész. Névjegy alatt: 8.0.10517.150
Most újra megnézve meg is jelent a most gyártott csengőhangom az sms-eknél. Szuper, akkor ezt is lehet módosítani!cattus: és tényleg, nem is értem, hogy mit nem vettem észre, nálam egy 8.1-es van a pc-n. Tényleg meg lehet nyitni fájlkezelőben, csak meghajtóként nem meppeli (szépen magyarosan
).
Emberek! Old Rocker szavaival kell, hogy éljek: ezzel a telefonnal vigyázni kell, mert qrvajó!
(nem tudom most merre jár, melyik fórumban írja ugyanezt
)
-
Воланд
titán
-
Rocky975
senior tag
A messengert nem tudom megnézni,letöröltem mindent mert megy eladásra.
De szerintem azon elfordult,meg androidon is.Mindegy majd megszokom.
Nekem az i4 lassabb jóval mint az 520,ez érthető is az egy mag miatt.
Az 5S-t nyomkodtam meg a vodánál amikor vettem az 520-at,az nagyon ott van a szeren de ez már nagyon OFF itt.
Hülyeség összehasonlítani egy 200 ezres telefonnal,de szerintem 50 ezerig mindent ver. -
x1port
addikt
-
m1lan
őstag
Én inkább úgy mondanám, hogy a stabilitásából vesztett egy keveset. Pl: ott vannak az újrarajzolódó csempék, na azok nagyon nem tetszenek. Ha mondasz példát, hogy minek a megnyitása vesz több időt igénybe 8.1-en, mint 8.0-n, azt szívesen tesztelem. Nem vagyok elfogult, mert amúgy néha a tököm ki van a telefonnal, ugyanis a leggagyibb játékok is képesek microlaggolni, és még a kijelzőm is bevilágít, de azért nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt páran írjátok.
@kezman: nekünk akkor valami speciális nyócpontegy jöhetett, mert mindenki más szerint lassabbnak kéne lennie, mint a 8.0 volt
-
Воланд
titán
azert erosan latszik, hogy az optimalizalas van elcseszve. a gdr3 nem tartalmazott olyan mely valtoztatasokat, mint a 8.1, ott azert nem is lehetett semmi kulonseget latni a gdr2 - gdr3 kozott. majd kivancsi leszek, hogy a cyannal mit fog mutatni. az mondjuk nem tetszik, hogy az os verzioszama most nincs kint a wp oldalan. most ez vagy azert nem talalhato, mert meg nem dontottek el, hogy az rtm melyik verzio lesz (ez a legvaloszinutlenebb, mivel ket het mulva mar jon uj lumia 8.1-el es a szolgaltatofuggetlen frissites meg mindig nincs megoldva), vagy egyszeruen csak lustak voltak.
-
m1lan
őstag
Azt, amit feljebb is írtam. Ne legyen már fáziskésés a gépelés, meg a kijelzőn történő megjelenítés között. Konkrétan agyfaszt kapok tőle, hogy ha 3 szónál hosszabb szöveget írok be, pár másodperc múlva látom csak, ahogy betűnként megjelenik a szöveg.
@catroot: na igen, van még hova fejlődni. Kukarobin rányomsz a chat-fejre és bejön a kapott üzenet. Itt ráböksz a toast értesítésre, betölti a programot, frissít, és csak utána látod az üzenetet. Ja, és ha előtte mással beszéltél és úgy léptél ki, nem a kapott üzenetre dob egyből, hanem arra.
-
catroot
veterán
Azert van mit fejleszteni rajta. Kezdhetnek azzal is, hogy zabal, mint az allat. De sok apro hibaja is van. Hiaba van bekapcsolva nalam a gps, sokszor a fogado fel nem latja, hogy honnan irok, csak annyit jelez, hogy mobilrol.
Na meg a feher kijelzos dolog is ott van. Bar ez lehet mar a korai 8.1 baja.
-
m1lan
őstag
Amíg a WP8-as Facebook appot nem ők csinálják, addig nem kell ilyentől félnünk. Droidon már lassan fél éve csak Messengerből lehet üzenetet küldeni, tőlünk meg még egyik frissítés sem vette el.
Mondjuk valamit kezdhetnének ezzel a rühes Messengerrel is már, mert nagyon szépen néz ki, hogy beírom a szöveget, és "darabosan" jelenik meg a kijelzőn...
-
Rinita
tag
Igen, ott is ki van kapcsolva a hívásátirányítás, de a hálózat+ nem engedi. Hiába akarom kivenni a pipát az opcióknál (nem fogadom, nem elérhető stb.) kiírja hogy mentés és ugyanúgy ott marad a pipa. Én csak a nem elérhetőnél szerettem volna a hangpostára irányítani. Folyamatosan kint van az ikonja is.
-
-
-
Vesztor87
senior tag
Hát nem látom jobbnak a Lumiámat
És hogy miért vettem ezt? Azért, mert erre volt keret. Illetve hogy pontosítsak, nekem a led nem ér annyit, hogy 2x annyit adjak érte
Tudom hogy másban is jobb a nagyobb, de felesleges. 60-70k-t nekem már nem ér meg a többi... Nem is értem hogyan van ennyi drága teló egyébként, mindenki ilyen gazdag lenne?
-
Buster17
addikt
Tudom, de nem hivatalos olyan mintha illegálisan töltenétek le mivel ti nem vagytok fejlesztők gondolom
Más,
kezd haldokolni az aksim. Este 9kor leraktam a telefont, mindent lekapcsoltam rajta, 70% körül volt és hajnali 4 kor meg csontra lemerült holott nem ment rajta semmi, mert aludtam. Már csereérett kezd lenni?Egyéb,
Játékom mentéseit, hogy lehet lementeni? -
csipszikutya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged