- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kócoska
csendes tag
válasz
#58000384 #32561 üzenetére
Helyzet: A Nokia Care (vidéki nagyváros) szerviz azt mondta, hogy ez nem első eset, korábban mi történt, számítsak erre az én esetemben is:
Felküldték központba, mert nem csupán szoftveres hiba, egy hét alatt visszajeleztek nekik, hogy javíthatatlan a készülék, és mivel garanciális (2 éven belül vásároltam), így újat kapok. Szóval egy hét múlva egy vadonatúj független 520 tulajdonos leszek.
Azt kérdezte a srác, hogy a fizikai gombok rendesen működtek e, mert ez gyakori hibák szoktak lenni, hogy eltörik, plusz sok kijelzőt kellett garisan cserélniük, mert bevilágított itt-ott, stb...
Szóval én, aki aztán soha semmit nem mókoltam a készüléken, nem csináltam hard resetet, soft resetet, nem telepítettem fel semmilyen recoveryt stb.... így jártam.
Viszont rengeteget használtam a telefont, telefonálásra és netezésre is, és az akksija is bírt egy napot, amit egyébként szintén maguknál tartottak (képzeljétek el)... pedig máskor mindig visszaadták nekem. Persze a hátlapom az itt van. Hurrá
Van egy tokom meg egy hátlapom
Úgyhogy most türelmesen várom az egy hetet, hogy megkapjam az új készülékemet. (ha egyáltalán van még új raktáron....).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jelszókezelők
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP szerverek áron alul
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest