- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Szerinted miért samsungot ajánlanak mindenhol, miért áll külön samsungos emberke a szolgáltató üzletében?Gondolom meg vannak az elég komolya pénzügyi okai. Annyira be van reklámozva hogy az félelmetes, az emberek agyát pedig szépen átmossák mivel ezt látja szerencsétlen a tv-ben, interneten. Szerinted anno mikor kijött az s3 vagy épp az s4 miért ment le 2-3 samsung reklám egy remlámblokk alatt?
Az a szerencsétlen nő annyit balettozott a tengerparton, csoda hogy nem lett vízhólyagos a talpa.
-
Neurotoxin
őstag
Érdekes, nekem éppen egy T-s eladó ajánlotta inkább a WP-t, mikor rákérdeztem, hogy mennyire fagynak 4.1től felfele az androidok. Ő egy 720at és 920at használ a cégnél és sokkal elégedettebb a rendszerrel. Szóval van ilyen is.
Én már ezt máshol is leírtam: ha megkérdezel valakit, hogy milyen okostelefont szeretne androiddal, egyből rávágja, hogy Samsungot és teljesen megvan győződve arról, hogy mást nem is szabad...
-
rootkiller
őstag
Most ha végiggondoljuk hogy 6"-t háttérvilágítani kell, akkor a fogyasztás szempontjából nem hiszem hogy 6-8%-al nagyobb differencia jönne ki a 1280x720 vs 1920x1080 összehasonlításban azonos technológiájú és más paraméterekben a lehetőségekhez képest azonos panelek esetén.
#99 Rubbi: +1
Mikor a sok kétmagos után láttam hogy Snapdragon 800 kerül az 1520-ba, kicsit én is meglepődtem. De ha belegondolunk a 4 mag dolgot muszáj volt meglépni, és ha már meglépik, akkor a csúcskészülékükbe minek szórakozzanak egy középkategóriás Snapdragon 400-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest