Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kpal
nagyúr
Pórul járt, aki felrakta a Windows 10 Mobile új buildjét Nagyon beteg cucc az még.
-
-
-
-
-
-
-
FreedomHUN
senior tag
Viszont ha elkap az ideg akko lepi**lom, baja ugysem lesz.
majd meglátjuk, ez most viszonylag kényszercsere, sogornak kifingott a defyje, megkapja a feleségem 1320-át én meg oddadom neki a 1520-at, venni meg nem akarok ugyan ilyet, majd azujabbat kb. Egy év múlva addigra a 10-es is kiforrja magát. Viszont a viz alatti videó jol fog jonni, mindig tekerős gépett kellett venni snorihoz.
-
-
-
sharplaninac
tag
-
-
-
Yoretto
tag
na en ezen nem vacilaltam
bar en sose ugy valok meg egy teltol hogy eladom, ez a szampont sose erdekelt, de egesz sokaig megvolt a 1520, kicsit hianyzik a wp, de amig nem lesz valami uj wp mobil addig meg wp nelkul maradok, bar nem bantam meg hogy lecsereltem a bb-re annak ellenere hogy az elso bb-m, iphone meg mas teszta, amint kiadjak hozza a futar
andorid meg ...
-
Rob700
senior tag
Érthető. Nekem mikor 820-am volt és Megjelent a 1520 akkor is iszonyat tetszett, igaz múlt nyáron volt a kezemben egy sárga 1520 és egy zöld 930... Akkor a 930 tetszett jobban. Mostanra viszont elég csúnyán 1520 fan lettem...
A napokban feltettem a Lumia Camera Classic-ot mivel még csak Cyan van a telefonomon. Sokkal jobb mint a rajta lévő Nokia Camera (nem tudom miért ez még mindig a neve amikor már rég lefrissült ez is Lumia Camerára). Folyamatosan fókuszál és mintha minőségileg is jobb képeket készítene... Rohadtul várom a Denimet és a vele érkező új Lumia Camerát.
-
-
Vegitaa
senior tag
Ugye!?
Nekem is. Hol mindent kiír, hol csak egy pár adatot. De mondom érdekes, hogy már a Cyannál is ez volt...
Meg a másik, a hard resetnél, amikor az oldalgonbokkal indítom újra, s törtőldik minden app, s beállítás, ez ugyanaz, mint amikor a menüben választom a gyárira való visszaállítást? -Mert akkor is törtőlik minden...
-
Cooley18
aktív tag
Te sem gondolhatod komolyan, hogy pont a 2 csúcsmodell nem fogja megkapni!
Ha tényleg ilyen particionálási probléma lenne (ami számomra igen furcsa), akkor szimplán ezek a modellek egy bővített telepítőt fognak kapni, amik megoldják ezt a problémát. Az új vezetőség mellett én már bízom benne, hogy nem leszünk átb*szva meg lehúzva - legalábbis közel sem annyira, mint korábban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest