Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
2 nap alatt lemerül az akksi.Normálisan fogyaszt azt megnéztük.Elméletileg 1500--ös az akksi.1 óra beszéd,fél óra internet volt csak.
Ugyanennyit tud a 3 éves akksi is.LAssan nyomok neki egy Hard resetet
-
Sziasztok!
látom éledezik a topic
Nem rég vettem egy eredeti csomagolású akkumulátort.Hamar rá kellett jönnöm,hogy hamisítvány
Régi gyári 4 éves aksi kapacitásával egyezik emg majdnem,miközben mindkettő 1500 mAh.Nekem napi 1 óra GPS fél óra netezéssel a felére merül le.
501 sw nekem sem elérhető,pedig független a telefonom.Ricardo: Hol tisztítottad meg a telefont?
-
a f@sz kivan.Megint lefagyott a zenelejátszó és restart magától majd a mem kártyát katyvasz fájlokkal teleírta,az alap mappák megvannak(sok,hangok),de nincsen benne semmi.Navigációs progik semmi nincs meg.Nem először csinálja
Lehet én is Galaxyt veszektreo80: Bocsi,de pont most akartam kiprobálni,hogy részeltesebb véleményt tudjak mondani.De ma a win7 is besz@rt 1 év után
-
Felrakok mindent újra+Garmint(adok neki egy esélyt)de:
Ndrive
Sygic
Ovi maps
Garmin
lesz fent a telefonon és ha így se jutok el a címekre,akkor keresztbe megeszem a telefonomatNekem a Sygic,Ndrive,Garmin,Ovi sorrendben tetszenek a navik.Megbízhatóságra meg az Ndrive TM verzió volt a legjobb,ameddig nem szart be.
-
Miért van,hogy a Sygic TA térképpel meg van hülyülve teljesen.
Ndrive meg Unexpected Error-al kilép.
Ovi maps nem a legjobb,így nem tudok normálisan GPS-el menni -
válasz
Szabeszka #6812 üzenetére
Lotus traveller fent van+ovi maps a mem kártyára fel rakja.
500SW újítása
Régi bugokSokkal nem tud többet,vagy nem vettem észre nagy változást
-
válasz
tmilan1989 #6810 üzenetére
Nekem megérte,csak javítanak valamit az új sw-ben és az Hello is működik rajta.Hátrány nem érint.Baj nincs vele.Meg néha nem árt egy hard reset,akkor már az új sw is felmehet.
footy: Mázlim van,hogy nem szolgáltatós telefon,de szerintem nem is magyar az enyém,mert a bill sem az.
-
Nekem 500-as van.Várom a kérdéseket
Kicsit gyorsabban merül,de többet is használom.Első felrakás után fagyogatott,de 2. jó lett.Mikrofon késést nem tünt fel még.De nagyon nem éri meg a váltást,de nekem 100-as sw-m volt és utána 400 mikrofon bug-al,szóval kénytelen voltam frissíteni.
-
Hétvégén érdekes dologgal találkoztam.Az ndrive és a sygic is meghülyült kb.de főleg a sygic TA térképpel a Mátra környékén.Igaz,hogy nem nagy faluk vannak arra,de,hogy minden másodpercben jobbra-balra akarjon vinni,amikor nincs is út ott,de a térképen ismeri a falut.
Ki is kapcsoltam és a táblára figyeltem.Másik a Smart connect nem akar működni.Új csoport,első wifi,második mobil net,de opera alatt is,kapcsolat nem jött létre.
-
Szuper,egyszer csak fekete képernyő,majd amikor megpróbálom bekapcsolni a pin kódig se jutok el,csíkos képernyő vagy restart még előtte.
Hard reset sem javított rajta,szóval hardver probléma lehet.Hol érdemes javíttatni?
-
válasz
kovacsbeni #6709 üzenetére
én felraktam,mert állandóan lefagyott a 410-es.De még állítgatok vissza mindent.Mikrpfon problémával nem tudom mi van.
-
-
Kár volt pannonról T-re váltanom ebből a szempontból,de többet beszélhetek és netezhetek ugyanannyiért.Ezért váltottam.
Kíváncsi leszek mi lesz a következő telefonom.Érintősöket nem szeretem,qwerty meg talán kihal addigra
-
De nem mindenki okos és reseteli egyből a telefont.Kivéve ha ért hozzá.
De képes arra is,hogy elküldje az IMSI számot,ami alapján be lehet azonosítani a sim kártya tulaját.Csak azt nem tudom,ha kicserélik a sim-et hogy küldök a telefonra sms-t?
-
válasz
Szabeszka #6297 üzenetére
Köszi,ezt elmagyaráztam egy nappalis ügyfélszolgálatos csajnak,aki kedvesebb volt és kivizsgálják az esetet,mert én sms-ben nem regisztráltam sehova azt ő is látta.Előző tulaj,meg lehet,hogy ezért mondta le ezt a számot,mert nem tudott mit kezdeni a sok emelt díjas sms számlával.
Egyre többet tudok meg a számom életérőlMelyik az a program mely képes gps koordinátát elküldeni ha ellopják a telefonomat.Ezt találtam csak.Van értelme nem?
Van valakinek sok nintendo ds játék packja? -
De ha van egy vadi új számom,amit még kb 3 embert ismert,sms-ben küldtem el,hogy kerültem be egy ilyen cég rendszerébe és kellett fizetnem emelt díjas sms-ért.
FUNMOBILE volt az a cég.Erre kíváncsi lennék.Felhívtam a T-t,de amikor az ügyintézőt kapcsolnák,köszönjük a hívását.LOL
-
Amikor meglett az előfizetés,kaptam sms-et.Pedig nem is reggeltem sehova.Ilyen reklám sms volt csengőhangokról.Lemondtam e-mailben.Ez volt 3-4 db sms az tuti.Fel is b@zta az agyam.HA meg le akarom mondani küldjek emelt díjas sms-t.Maradtam e-mailben erőszakosan megfogalmazva,másnapra le is mondták.
De ha nem is regisztráltam sehova,hogy kaphatok sms-t az új számomra napokon belül?De akkor szerintem ez lesz az.
-
Megkaptam a T-től a számlát és benne+2k 4db emelt díjas sms fogadásáért.
Van ötletetek miért kaphattam?
Shozu,Nokia ovi,Internetbank,Ndrive,Mail for exchange más nagyon nem lehet.Mobil tv,nekem benne van a csomagban.Annyi volt még,hogy elküldtem a shozu-val 4-5 db képet egy e-mailre amit nem is kaptak meg,lehet ez került annyiba,itt is 4db volt.Van a bank internetes belépése is lehetett 4 alkalom.De ez is ingyenes vagy 35ft/sms.Fogalmam sincs
-
válasz
littlemole #6190 üzenetére
E71 az egyik legmasszívabb telefon.Méretbe is szuper,qwerty-s,wifi,gps,fektetett kijelző szuper,okos,jól néz ki és csak 40k használtan.Egyéb kérdés?
-
Valaki tudna még segíteni,talán már utoljára,mert nagyon durván felturbóztam a telefont.
Olyan téma kell,aminek fekete a háttere,Black Business jellegű,csak fekete a témának a szövege is fekete.Ha bármit írok az is feketén jelenjen meg.
Sajna a FSW nem rakja ki teljes képernyőre,csak 90%-ban.Fekete jól állna annak a kis csíknak,viszont a fehér betű olvashatatlan a hátteremnélTémát próbáltam készíteni magam,de még a hátteret sem tudtam beállítani,mert nem az történt mint a youtube oktató videón.
Azt hol lehet beállítani,hogy az e-mail-t 20 percenként nézze meg?GyáriOlyanokat állítottam be e-mail,szinkronizálás ovival,összes kontakt e-mail címe/szülinapja
Progik amiket megvettem és felraktam
-Sygic
-Crypto
-Core player
-Joiku spot
-Magic key
-Opera mini
-Opera Mobile
-Shozu
-Skyfire
-Qik
-Ndrive
-Best timer
-Dcalc
-Fexplorer pro
-GPFce(nintendo emulator)
-Pár calculátor
-Sports tracker
-X-plore
-FreeFullscrenn caller
-FreeFullscreenWallpaper
-Blacklist
-Callcheater(gyenge
-Callrecorder
-Phonetinfo
-Vibra connect
-Wefi
-Resco photo viewer
-T-reminder
-Handy alarm proMost büszke vagyok magamra,sok télépítgetés,sok sw frissítés után végre ide eljutottam
YAS-dude: Köszi,most már nem hallani a kamera hangját
-
a full screen wallpaper a felső sorban ahol a töltés jelző ikon található,oda nem teszi be a háttérképet.
Így felül egy csíkba látszik a téma.Van rá valami megoldás? -
Sygic vagy ndrive?Nem tudok dönteni.Még mellé a ovi mapset is felraktak
Ndrive is hazanavigált,vele sincs gond,de nem használom napi szinten,hogy tudjam melyik mennyire bug-os. -
Felraktam a 400 sw-t.Még ismerkedek.
ajánlottak egy jó oldalt Symbiantalk.net Majd lesz időm vele is megismerkedek,de egy-két csaj a sor elején van -
-
válasz
kovacsbeni #5820 üzenetére
Nálad az elhatározással van a gond.Ha felkesz,hogy kinyomd a telót,akkor már csak ébren kéne maradnod.Ez meg már csak elhatározás kérdése,ha nagyobb gond lenne itt,fel se ébrednél vagy már kinyomás előtt visszaaludnál.
Ha sikerül eleinte elhatároznod magad később könnyebben menne a kelés is,miután megszokod.
-
válasz
kovacsbeni #5818 üzenetére
Van egy olyan csengőhang ahol egy férfi üvölt.Haver telója ébresztet egyszer és majdnem szívbajt kaptam,mert azt hittem baj van.
Vagy ott a hifi,az fel tud ébreszteni -
Nokia maps 3.4 beta jó az E71-hez?
-
Itt van kb 4db hack
Cserébe mesélnél a 400-as sw-ről?Most akarok frissíteni.
-Hívás után ha azonnal belebeszélsz a mikrofonba hallják a másik oldalt vagy várni kell 2-3 másodpercet?
-Hangminőség milyen,jól hallanak te is jól hallod a másik felet?
-Fagyás?
-Egyéb változás? -
Opera mini 5-ben van olyan funkció mint a 4.2-ben a #3,ami a lap aljára/tetejére ugrik?
-
válasz
Szabeszka #5695 üzenetére
A héten szerzek kábelt,mert nem adok 1k érte
Kipróbálom milyen a 400-as sw.
Nekem egy olcsó hama fülesem van,de halk.Ezzel a fülessel lehet koncertet varázsolni a fejembe?
Soknak tűnik,mert eddig csak egy sony fülesért adtam 3,5k és nem tudom milyen lehet egy ilyen "drága" füles.Sony ilyenem van 4 éve és nem rossz,de nem is annyira jó.Ha az agyamig be lehetne dugni,akkor jól szól és a basszus is megfelelő már,de csak füles sajna.
-
Még mindig a 100-as sw van fent,de lassan kéne egy HR,mert lassul.Volt még ennél is,hogy beszéltem a mikrofonba,de nem hallottak.Talán hálózati probléma.
De most láttam van 400-asból is újabb alverzió.Valakinek tapasztalata azóta?
Programokat erre is fel tudok majd rakni?Ja meg mostanában sok alkalmazásnál egyszer csak kiírja,hogy alkalmazás bezárva valami hiba miatt.vmr-3 valami ilyen hülye kódot ír ki,hiba megnevezésén.Ezért is raknám újra.
-
Opera mini 5 béta 1-2 alatt jó,4.2 alatt szaggat mint a crysis
-
válasz
kovacsbeni #5506 üzenetére
3 perc felrakni
-
válasz
kovacsbeni #5504 üzenetére
Nem hinném,hogy kevesebb út lenne rajta+ua a térképet használják.
Ovi maps se olyan nagy?Garmin,Ndrive vagy Nokia maps?
Garmin-nál pontatlan a gps és ugrál üsszevissza a kocsi a térképen
Ndrive jobb a trafipax jelzésben
Nokia maps,még nem elérhető -
válasz
kovacsbeni #5502 üzenetére
Mo 36 mb
keleteu 200mbKicsit más mint a Garmin,meg nem minden megy olyan egyszerűen de nem rossz.
Viszont az úton nem fordul meg a menetiránnyal szembe -
válasz
Kepi p4 630 #5495 üzenetére
Igen,de az opera mobile is jó
-
Nokia maps még mindig nincs E71-re
E72-es jó,vagy egy régebbi verzió is megfelel?Ndrive-ot sikerült valakinek felraknia.Segítene priviben,mert garmin simán felment ez meg nem akar
-
válasz
burasu4 #5462 üzenetére
gyökérben van igen,vagyis onnan telepítem a memkarira.
De nem raktam rá hangot,mert csak a régebbi vezióhoz írta,de akkor felrakok hangot is.
Térkép tök fölöslegesek itt mindenhova el lehet találni a közlekedési táblákkal,de az antaktiszon már nem.Bezzeg oda nem jelent még meg a térkép -
Az ndrive-ot próbáltam feltelepíteni de nem ment.
Bemásoltam a főkönyvtárba,felraktam mindkét sis-t,elindítom és un*** patch-et írt ki.
Rájöttem kell hozzá térkép is.Bemásoltam a telepítő mappába,mert nincs olyan mappa amit a telepítő hoz létre.
De még így se működik,ua a hiba.A legújabbat próbáltam ki,az NP oldalról.
-
Ma mondom használom hazafelé a Garmin-t.
Ez a szutyok menet közben megkérdezi,hogy átváltson-e gyalogos módra?Mi a *****,pedig főúton voltam és oda is rakott a térkép.Mondom nem,vagy mondanám,mert nem engedte,hogy kiválasszam a nem-et,de újra visszatöltött a térkép.
Hangerő nem volt rajta,ezért ráadtam hangot.De ezt miért a menüből kell istenem?Vagy túl hangos,vagy halk.Szerencsére lesz nokia maps és kipróbálom most már az ndrive-ot is.Igo sose lesz már symbian-ra pláne,ha van ingyenes progik rá és a Garmin is befuccsolt.
-
Szerda reggeltől,hétfő reggelig bírta az akksi.Naponta:
-1 óra kihangosított zenehallgatás
-20 perc wifi
-Pár perc beszélgetésDe az enyém az első szériából van.Régi és 100-as sw-és.
-
Láma kérdés.HOgy lehet egy alkalmazásból a taskváltóban kilépni?
házikó hosszam nyomvatartva és onnan bezárni a progit. -
Számológép progi.Van többféle,egy kettő elég profi,de nehezebb emiatt használni.calcpro
Stopper?Nem találtam semmi ilyet.
Alarm pro.Kihagyhatatlan.
Tunin.FM internet rádió,van jobb is de böngészöt megynitja és listából kiválaszthatod az állomást
Opera mini 4.Nem tudja kezelni a flash-t,de gyors és keveset zabál. -
-
válasz
YAS-dude #5210 üzenetére
Egy ipod touch és Omnia között akkora volt a különbség mint Michael és Ralf -Schumacher között
Előbbi,pontosabb és nem kell egy ponton megérinteni,hanem lehet újjal is és nem kell erőt kifejteni sem.
Az omnia-t pedig utáltam nyomkodni.Görgetni körömmel kellett és elég erősen nyomni kellett.Kínszenvedés volt az egész. -
válasz
Azazello- #5193 üzenetére
Én vásárlás után egy alapbeállítást akartam nyomni,de kérte a kódot.Nem tudtam,így kiléptem belőle.Utána akármit csináltam kérte a kódo.Teló újraindít meg minden és akkor is.
éjfélkor felhívtam a volt tulajt,hogy mondja már meg a kódot,mert nem enged semmit sem.Én is próbálgattam ilyen master kódot stb,de nem működtek.SW telepítés talán segíthet,vagy a szerviz.
Negative: Akitől a telefont vettem,egy 5800-át kapot ajándékba és ezért adta el az E71-et,de vásárláskor már mondta,hogy megbánta.
-
WD40 már felrakta a 400-ast kicsit kéne zavargatni,hogy mondjon már pár infot a sw-ről
-
"Nem kell semmit letörölni: Garminban: Eszközök/Beállítás/Rendszer/"Launch background service" na ezt kell letiltani. Az mindegy, hogy azt írja, hogy le van tiltva, belépsz engedélyezed majd "Kész", ezután visszalépsz és letiltod.
Ha minden igaz, egy TSRAutoStart.exe nevű programocskát futtat folyamatosan, ha engedélyezve van. Ha kilépsz a Garminból és le van tiltva akkor ez leáll.
Ha jól tudom a térképhez van köze és nem a műholdakhoz, de nem tudom pontosan.
Én nem vettem észre, hogy lassabban találna műholdat, de nem nagyon érdekel, ha 2 nap helyett így 5-6 napig is bírja az aksi."
csak ezt mindig meg kell tenni, miután kilépsz a Garminbólvagy:
Na emberek aki GarminXT-t használt navigálásra figyeljen! A következő fileokat kell törölni, hogy ne merüljön gyorsabban az akksi:"Fontos: (főleg N70-nél) a TSRAUTOSTART.EXE-ket törölni kell:
- a Garmin/Apps/Symbian/bin/S60
- a Garmin/Apps/Symbian/bin/S60_TTF
- a Garmin/Apps/Symbian/bin/UIQ
- E:/sys/bin mappákból, különben gyorsan leszívja az akkut!!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest