Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
válasz
krisi047 #3232 üzenetére
Korábban már vetettük össze a BB-B-t az e71-gyel a fórumban, de sokra ott se jutottunk. Nekem is e71 van, fagyásom 2szer volt az első nap, mikor 2008 júliusában megvettem 100-as szofttal, most 210-nél tartunk, szóval emiatt ne aggódj. Vonal nálam még soha nem szakadt meg beszélgetés közben, pedig ahol lakom soha nincs térerő. Nem tudom, amikor néhányan szoftveres bugokat említenek mire gondolnak (betűfelcserélés, kettősbetűs keresés már megoldva) az ébresztőjével pedig nem volt még gondom. Soha nem kapcsolom ki a telefont és így is megy 7-8 napokat egy feltöltéssel. Sosem aludtam még el miatta, mindig ébresztett. Az enyém Made in finland-os, 8 hónapos, tokban hordom, övre felfűzve, egyetlen porszem sincs a kijelző alatt. Gombsora tökéletes, semmi dudor, vagy holtjáték, sem kopás. Akinek van, az legtöbbször made by nokia-s, vagy szervizben járt vele és nem sikerült nekik összerakni rendesen. Hangsúlyozom, hogy az enyém összeszerelési minősége tökéletes. Lehet, hogy szerencsés vagyok, de nem tudok belekötni semmibe, kivéve talán a kamerát, de az újabb szoftverekkel sokat javult az is. (Persze maga az érzékelő szar, de szoftveresen egész jól korrigálták). HA megteheted, szerintem menj be a T-mobilhoz és próbáld ki mind a kettőt élőben, szerintem bármelyiket választod jól jársz. Még annyit, hogy szerepelt itt olyan hír a boldról, gogy az Orange kiveszi a listájából, mert nagyon bugos a szoftvere és többet visznek vissza szervizbe, mint amennyit eladtak.
-
boush
tag
válasz
krisi047 #3232 üzenetére
billentyűkopás: asszem az elején írta vki egyszer.Nekem több mint féléve van meg, egy mikronnyi festék sem kopott le a billentyűről.
púposodás: mint írtam fentebb ez többnyire a szakszerűtlen szakszervizelés hibája
por: én így jártam, meg néhányan, de mások meg nem. Ez is megoldható egyébiránt.
bugok: vicces, ez már inkább szőrszálhasogatás itt az oldalon, mert ezek olyan hibák amitől nem értékelem szarabbra az E71-et.
szoftvertámogatás: BB-t nem ismerem, E71 meg szimbián, amihez többezer raklapnyi program van.
összeszerelési minőség: egyik haveromnak BB-je van, vmi régebbi típus, neki teccett az E71 minőségi kivitele, bár valóban érdekes kérdés ez a porosodás dolog.
BB: a már említett haverom a görgőjével szopott eléggé. Egyébként meg sztem atom készülék az is és mail tekintetében összevissza veri az E71et amihez tudtommal nincs BB kliens, de valóban pár szimbiános telóhoz van.
Egy szónak is száz a vége, bármelyiket választod jól fogsz járni vele. Csak az E71-el jobban)
-
<NewL>
addikt
válasz
krisi047 #3232 üzenetére
Ami igazán bugnak mondható az a dupla betűs keresés hiánya volt,de ez is már javítva lett hosszú idő múlva.
Azért olvasod ezeket ,hogy a billentyűzet púposodik,a kijelző alá megy a por,ezek minden telefonnal előfordulnak,alap dolgok,akármennyibe kerül egy mobil. Meg azért vannak felfújva az ilyen mert már nem találunk benne semmi említésre való hibát!
Olvasgathatsz minden telefonnál,slide pl kotyog-lötyög,gyenge készenléti idő,lassú,nyiszeg-nyöszög stb stb ezek az igazi hibák itt nincsenek!
Nekem még a billentyűzetről egy írás sem kopott meg,akinek meg nagyobb a rés a kijelző és a bill között és porosodik azok általában nem finn gyártmányok,mint nekem se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest