- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Lassú meg nem jelenít meg minden oldalt. Mondom, nekem mániám retro, és symbian a valaha volt legjobb rendszer. De most már az android is felnőtt hozzá. Ma már telljesen logikus, és az érintők is jobbak. Kell keresni valami max 5" telefont egy 4-5000es akksival, és meglesz az üzemidő is.
Peresze nem akarlak mindenáron válltásra beszélni, csak nyítottnak kell lenni, és nem mondjuk az 5 évvel ezelőtti tapasztaltokra hagyatkozni.
Szerintem van dögivel e6 a vaterán, jófogáson. -
zorzy4
addikt
Írtad, hogy sokak számára nem is vagy ember, hogy ilyet használsz. Dehogynem, én most 6510est használok beszélgetésre.. De én úgy oldom meg a dolgot, hogy a beszélgetős kártya egy retróban van, netes funkciókra meg egy olcsóbb mostan okostelefon. Neked is ezt ajánlanám. Rengeteg symbianos telefonom van itthon, imádom,de meg bolondulnék, ha netre kéne használni. Pedig még így is különc vagyok a win mobilos telefonommal. Persze a mostani android pont azért jobb mert egyre jobban hasonlít a symbianra, és a mtk chipsetes telefont veszel, még kikapcsolva is fog ébreszteni, mint a kedven rendszerünk.
-
zorzy4
addikt
Esetleg újra tudod húznia telefont? Vagy elvinni szervizbe, hogy megcsinálják? Hátha szoftveres? vagy ténylag vegyél egy másikat. Én imádom a retro telefonokat és visszasírom a symbiant, de mi a túróra lehet használni még okostelefonként, ezt a telót? Nekem a Nokia 808 is vitrinben pihen.
-
onlineair
tag
E72 mellett még szólhat az AF ha ez fontos fényképezésnél. Egyébként mindkettő klassz telefon. A viber s60-on pedig csak szöveg küldésére használható...Skype pedig régóta nincs sajnos.
E72-nél nekem még nem volt probléma a rammal... fagyásra sem emlékszem. Egyedül az Opera Mobile ami (egyébként minden) symbian-on "nincs elég memória" ablakot hoz fel.... de ott a symbianos Opera Mini helyette, ami sokkal jobb mint a java-s verzió. Igaz ezt már nem frissítik...
De ha a 32gb a fontos akkor egyértelműen e6... nehogy már két memóriakártyát rakosgass
-
zorzy4
addikt
Ha néha netezni is akarsz, jobb az e6, de az e72 valahogy jobban összerakott készülék. Az üzemidő tényleg nem nagyon különbözik, kb 5 nap. A levelezést nem ismerem mert amikor nekem e6 volt, még vebes felületen néztem meg mindig. De nagy reményeket egyik készüléknél sem fűznék hozzá. A viber nagyjából használhatatlan. Én amíg lehetett kitartottam a symbian mellet, de ma már tényleg beszélgetni naptárnak rádiózni, és ébresztőnek jó. Ezeknek viszont sokszor jobb mint egy mai.
32 giga egy ilyen telefonba felesleges, én 8 gigásat használok lumia 640ben, és 16osat nokia 808ban nem tudom megtölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest