Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
TommyX_ #2634 üzenetére
Jó, de pop3 lekérdezés van, nem imap. Ha már letöltötte a telefonra, akkor annak ott kellene maradnia. PC-n is megvan évekre visszamenőleg minden gépen, és az eddigi telefonjaimon is így működött. Pont az a lényege, hogy a telefonon tárolja a leveleket, nem a szolgáltatónál.
Pedig úgy néz ki, hogy ez van. Most beléptem webes felületen is, és pont azokat a leveleket látom, amik a telefonban is megvannak.
-
Tamy
őstag
válasz
TommyX_ #2632 üzenetére
Nem, nálam nem ez van. A postafiókba eleve nincs sok levél, mert az otthoni gépemen úgy van beállítva a levelezőkliens, hogy 1 napig őrzi meg a neten, azért, hogy a munkahelyemen is megkapjam őket. De nem a lekérdezés a gond. Letöltöttem őket a telefonnal pl. tegnap délután. Megkapom azt a mondjuk 8 levelet, ami a neten még fent van. Aztán ma ismét indítok egy lekérdezést, erre törli a tegnapiakat, ami addig ott volt a telefonon, és csak a most letöltöttek vannak meg a telefonban.
Vagy még arra gondolok, hogy kétirányú a szinkronizáció. Látja, hogy a tegnapi levelek már nincsenek fent a neten, ezért a telefonból is törli őket. Ez mondjuk furcsa, eddig minden eszközön normálisan működött.
Nézegettem a Profimail-t is, de normális, működő verziót eddig még nem sikerült találnom, de ha a gyári ezt csinálja, akkor tényleg más program után kell nézzek.
-
Tamy
őstag
válasz
TommyX_ #2627 üzenetére
A Symftp-t néztem korábban, most ismét, egyszer sikerült működésre bírnom a gyári adatokkal, de ha beállítom normálisan (amit random elfelejt), akkor már nem megy. Egyébként nagyon idióta program. A Dukto megint csak nagyobb felbontásra van, nem is látom. A myexplorer-t is néztem, azzal meg a telefonra csatolhatnám fel hálózati meghajtónak a gép megosztását. Mondjuk az legalább működik, csak gépről kényelmesebb lenne, ráadásul ez sem támogatja a billentyűzetet.
-
Tamy
őstag
válasz
TommyX_ #2623 üzenetére
Felraktam, bár látszik, hogy nagyobb kijelzős telókra fejlesztették, és a billentyűzetet se támogatja, jobb híján ellennék vele, sokat úgyse kell nyomogatni. Csakhogy induláskor azzal kezdi, hogy "No internet connection!", pedig a wifit elindítja. Később ugyan eltűnik a felirat, de csatlakozni nem tudok se TC-ből, se böngészőből.
-
Tamy
őstag
válasz
TommyX_ #2620 üzenetére
Köszönöm, ez volt a kulcs: "zöld pipa van az Install Server és az Open4all-nál". Az Open4all-nál kipipáltam, de az Install Server-t sehol nem írták (vagy csak én nem látom most se a leírásba?). Adtam neki is pipát, egyből felment pl. a Profimail.
Köszönöm mégegyszer, fogok még jönni biztos
-
Tamy
őstag
válasz
TommyX_ #2616 üzenetére
Köszi, de úgy érzem ördögi körbe kerültem:
Elkezdtem az általad linkelt verzióval megcsinálni, kapásból a 4. pontnál a Norton Application háromból két fájlt nem tud visszaállítani, mert már létezik, gondolom az előző próbálkozásaimból maradt ott, felülírási lehetőség pedig nincs. Ennek ellenére tovább csináltam, egész addig, hogy telepítsem az általad is javasolt x-plore fájlkezelőt. Itt megint elakadok, nem engedi telepíteni, "Lejárt tanusítvány" hibaüzenetet ad. Ehhez kéne ugye a hack, ami viszont nem megy.
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2581 üzenetére
Csak nem telefonnal a gond! Kivettem simet, a nelkul nem jelzi a feher boritekot...offlineban nem!
de emezbe meg még feher boritekot se, ha atrakom, n95be áttettem, és semmi.
itt nincs uzenet meg sms, arra gyanakszom a postafiokomba uzent vki hanganyagot, de azt hogy erem el e6 alatt nem tudom.
kisebb kaland volt mire meglett az sms ikon is.
Postafiokot e 6on hogyan birom meghallgatni?
meg mit jelenthet az a feher sima villogo boritek:? email kizarva.. mms kizarva, sms kizarva, csak hanguzenet lehet...de nem erem el, a kereso meg kidobott 1 pdf fajlt, hiaba bogaraszom, az is smst ir meg.
meglett a rendszer vissza allitas is, de a fehér keprol nem váltott át. Vártam vele 5 percig, kivettem az aksit, varok fel percet bekapcsolom es udvozol a telo angolul..
Siker, csak az nem siker, hogy miert nem eleg ennek 5 perc, hogy vissza alljon gyari allapotra.
Korai volt, hogy ot perc utan idegbol kivettem az aksit? De vissza allt, csak ez a feher kep kozben ijesztoen nezett ki.
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2579 üzenetére
Nulla.
De pl azt sem értem, a szoli miért küldi a beállításokat smsben, amikor minden ok. Azt írja hibás csatlakozást észleltünk, erre jön az ms csomag, hogy mentsek, mentek, de hiába törlöm üzeneteket,az sms szimbi u úgy ott villog.
hard reset? master reset? hogyan? mert gyári vissza állítást csináltam, u ez. # * számsort keresek hozzá.
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2577 üzenetére
Rendbe lett, hála! Kérdés, fent bal középen az sms szimbi nem akar elmúlni. Tehát hiába olvasom el pl szolgáltató beállításait meg mentem el, az úgyan úgy villog...
meg a szoli újra küldi a beállításokat folyton!
nem akar eltűnni az sms jel, t villog, zavaró. kiiktatni hogyan?
-
Ranko
csendes tag
válasz
TommyX_ #2574 üzenetére
Csáó mindenki! Tudom 1 vkitől kérdezek, de mindenkitől kérdem:
Az alábbi készüléken van F prot védelem, nálam amikor ez futott a nokia kigyaott, újra indult.
Na már most, én ezt letöröltem. Mivel ellenőrizzem, védekezhetek netképes kártevők ellen? Az F port nálam nulla.
Aztán, nem találok karbantartó, regedit takarítást végző, vagy hiba elemző progikat. Tudom sajna nem androkid, de kérdem az alábbi telóra mit ne és mit feltétlen?
azt akarom, hogy ne omoljon össze nekem a rendszer, mit rakjak rá?
semmi játék, csupán net és navi.
a net most opera mini, de lehet lecserélem, mert cimbim e55sét téglásította.
Tehát 1hez hozzá jutottam,feltétlen úgy akarom használni, hogy rendbe legyen, de nincs netvédelmem.
symibre mit érdemes? csak Fprokot ne.
Melyik oldalnak van hitelessége???
Nekem itt kereső kiad kb száz oldalt, de mind reklám meg exe végfájl. Tudtok rendes oldalt? legalább 1et kérnék,mert kedvem veszi a nagy kínálat, semmi találat. Lom oldalak rengetek van.
-
Melanor
tag
válasz
TommyX_ #2572 üzenetére
Köszönöm, a slick működik is szépen. Én a talkonaut nevezetű appot találtam rá, ami megy a googke talkkal. Viszont ez legalább tudja a Fb messengert is.
A viber minden fellelhető verzióját kipróbéltam, de semmi nem települt. Arra jutottam, hogy a viberhez kellene a nokia account, ami viszont megszűnt.
Mindenesetre most megy.
Most épp azzal kínlódok, hogy a galáriában jelenítse már meg azokat a képeket is, amiket nem brútuszon keresztül tettem rá, csak a memóriakártyán vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest