- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
onlineair #2607 üzenetére
Jó dolog a 32Gb kártya, de azért nem minden. Az AF valóban az E72 mellett szól, viszont a tesztek kb. még így is jobbnak hozzák ki az E6 fényképezőjét, bár tegyük hozzá egyik sem egy nagy durranás. Igazából régóta olyan telóim vannak, amiknek szar a fényképezője. Nem mondom, jó lenne, ha jó lenne (de szépen megfogalmaztam), de túlzottan nem érdekel. Alapból tükrös géppel fotózok, viszont az nincs mindig nálam, de ha tudom, hogy fényképezni fogok, akkor azt viszem. Néha dokumentumok megörökítésére is jó lehet, ha nincs kéznél szkenner, és pl. csak arra kell, hogy később (1x) visszanézzem.
Vibernél tudom, hogy hanghívás nem megy (a mostani telómon se), anélkül megvagyok, csak ne fagyjon. Pláne a teló alapból ne.
Ismerősömnek van elfekvőben egy N97 mini, elkunyiztam tőle, ha megtalálja tesztelgetem kicsit: e-mail, Viber, meg úgy alapból a programok telepítése. Ha működik a dolog, akkor veszek valamit, most az E6 felé hajlok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 - 64 GB - független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest