Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
válasz GEPESZ66 #20641 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag már nem működik. Konkrétan 2013. jan. 30-al lezárta a google ennek a lehetőségét, de oly módon, hogy a korábban felvett/beállított eszközöknek működik továbbra is, de újakat már nem lehet a szolgáltatásba felvenni.
Amúgy a szolgáltatás, amit keresel az exchange activesync, ezt kell tudnia a szolgáltatónak.
Outlook.com elvileg tudja ezt, gyakorlatilag szívok a beállításával...
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19438 üzenetére
GEPESZ66: Hát konkrétan Opera Mininél ebben az esetben át szoktam állítani a haladó beállításoknál, hogy mindig kérdezzen rá a kapcsolatra. Bár az igazat megvallva, az itthoni (ismert és biztonságos) wifi hálózaton kívül csak mobilnetet használok.
Nyomi: én a helyedben megpróbálnék egy hard resetet. Csinál több mint 50 mega szabad helyet, bár tény és való hogy mindent letakarít és elfelejt (beállítás, névjegy, program). Egyébiránt az alkalmazáskezelőben én nem látok ilyen QT nevű programokat.
Akar_olina: igazán nincs mit, tényleg hasznos.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19420 üzenetére
Én azt a nagyon sok gombos nagyon-nagyon-nagyon hard resetet csináltam, amikor még a dátumot is elfelejti. :-)
Azután lett több mint 50 MB a belső memória. Letakarítja az összes szemetet (MS Communicator, Bloomberg, FSecure, meg tudom is én), amire tényleg semmi szükség. A hasznosak megmaradtak (Maps, Quickoffice, Traveller), kivéve az SC, de az meg ingyenes.Itt a csirkeláb: http://store.ovi.com/content/10328 :-)
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19368 üzenetére
Szintén naponta néhányszor kérdezem le, de 3G nélkül. Próbálja ki mindenki a speedtest.net-en, mennyivel gyorsabb a 3G.....semmivel. Max annyi, hogy híváskor nem függeszti fel az adatforgalmat. Nekem ez a tapasztalatom.
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz GEPESZ66 #19303 üzenetére
OTA-n keresztül felfrissítettem a szoftvert a 91.003-ra.Minden rendben volt.A beállítások megmaradtak.A telepítés után is minden rendben funkcionál.Úgy gondoltam, hogy nem PC-n kersztül frissítek, mert akkor a beállítással ismét kínlódnom kell.A 1.5MB frissítési állomány miatt felesleges lett volna ezt csinálni, hiszen az OTA során a szükséges fájlok felülíródnak.
-
Kobak77
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19295 üzenetére
Van magyarul is. Telóról nyisd meg böngészőben a http://m.opera.com/next-et. Eleve magyarul, telefon típusát felismerve ajánlja fel a megfelelő verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz GEPESZ66 #19289 üzenetére
Igazából keresel wifit, a google-ba meg beírod, h "opera mini next".
Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Mini, viszont ha visszamész, kb 20 hozzászólást, akkor látod, hogy sokaknak porblémája volt(nem, nem a hollók víz alatti repülésre tanításával, nem...) azzal, hogy betöltés után az oldal cca 5%-a jelenik meg, (kép-szöveg vegyesen), viszont össze-vissza darabolva.
Ez a nextnél nem jön elő, viszont gyakorlatilag 2 kezdőoldala van, az első az előzményeidet meg Facebookodat,stb jeleníti meg(ha beállítod) meg egy csomó egyéb dolgot(szerintem én meg se néztem mindet...), míg a másik 9 piktogramot tartalmaz, ahogy a mini a kezdőoldalon
, ezeket beállíthatod hivatkozásnak.Ennyit kell róla tudnod. Ha ismered a minit, akkor újat nem tanulhatsz.
-
Kobak77
aktív tag
válasz GEPESZ66 #19263 üzenetére
Hát érdekes egy kérdés. A hiba miatt frissítettem az újra, gondoltam majd megoldja a problémát. Meg is oldotta... kb 4-5 napra, utána az új verzióval is jelentkezett. Szóval elég rejtélyes és nem egyértelműen a Mini okozza. Neked milyen verziójú fw van fenn? Nálam 091.003.
szerk.: én eltávolítottam előtte, de csak a hiba miatt. Egyébként nem feltétlen kéne, korábban már frissítettem is többször, nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz GEPESZ66 #19256 üzenetére
Nincs!
Volt már S60-as telefonom, és ott be ragadt néha pár folyamat (pl USB-s csatlakozás után)
Próbáltam azzal is hogy kikapcs-bekapcs, de merül mint az állat!
Tegnap minden beállítást végig nyálaztam, de semmit nem állítottam át..
Egyik napról a másikra elkezdett merülni! -
-
Apollyon
Korrektor
válasz GEPESZ66 #19084 üzenetére
Navifirmben nem látok 81-esnél újabbat. Én még mindenképpen várnék vele, hogy mik a reakciók. Nem lenne jó, ha például lassabb lenne az új szoftverrel a telefon, ezzel ösztönözvén az embereket hogy vegyenek új telefont..
Lassan már 3 éves lesz ez a modell.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
crwn
senior tag
válasz GEPESZ66 #18802 üzenetére
Itt és így próbálkozz, én minap kértem épp.
-
-
formax
tag
válasz GEPESZ66 #18750 üzenetére
Mindenképpen az Opera Minit ajánlom, nem lesznek ilyen problémáid. A Wifi-nél kapcsold ki az energiatakarékos üzemmódot (Beállítások->beállítások (még egyszer!)->Csatlakozás->Wlan->Opciók->További beállítások->Energiatakarékosság->Kikapcsolva)
Ez egy nagyon kellemes téma, próbáld ki.formax
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz GEPESZ66 #18750 üzenetére
Szerintem nincs olyan böngésző amivel ne lehetne megakasztani
Nekem ez a téma egészen jól bevált.
Nekem az E52 a "privát" telefonom. Cégesnek E72 volt egészen tavaly novemberig....aztán jött a dráma...HTC Sensation...olyan mintha egy iskolai tolltartót szorítanál a fejedhez
Az üzemidőről meg ne is beszéljünk: folyamatos 3g a levelek miatt+bluetooth az autó kihangosító miatt+a telefonálások=6...talán 7 óra készenlét[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
sanzi89
addikt
válasz GEPESZ66 #18245 üzenetére
Én is próbáltam a QR olvasót. A lényeg, hogy a telefon kamerája annyira szar, hogy nem érzékeli a különböző médiákban feltüntetett kis méretű kódokat. Ha kinagyítottam fél képernyőnyire, akkor sikeresen csekkolta a program, de eredeti, kicsi méretben semmi se működött nekem se. A kamera fix fókuszos, ezért a kicsi képekhez közel kell menni, de akor nem éles a kép, és nem érzékeli a program. Éppen ezért a QR kódok 99%-ánál használhatatlan az E52 a kamera miatt.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #18106 üzenetére
A Handy Safe Pro igazából személyes adatok: bankkártya, szlaszám, jelszók stb. jelszavas védelmére kiválóan alkalmas. Sőt, ebből a szegmensből a legkiválóbb, mert van egy pécés része is, amit a mobillal lehet szinkronizálni és fordítva.
Egész dokumentumok, képek stb. titkosítására viszont inkább a Smart Galleryt vagy a Best Cryptot javasolom.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
runner 125
nagyúr
válasz GEPESZ66 #18001 üzenetére
Köszönöm, valahol utánanézek (nokiaprogramok.hu rémlik az ősidőkből )
PofaJenö
Köszi neked is. Megnézem azt is, a készüléket ma hoztam el. Viszont az elemlámpához miért kell adatforgalmat generálni?! Ezt nem értem.
Őszintén, anyám élettársának szánom ajándékba, mivel jövőre nyugdíjas lesz, és épp' tegnap adta le a céges telefont. Itthon van wifi, így amennyit ő fog rajta netezni (max e-mail és 1-2 honlap), bőven megteszi a helyi hálózat, azért mobilnetre tuti nem fog előfizetni. Úgyhogy, ha csak úgy indul, az ki van lőve."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nagyúr
válasz GEPESZ66 #17988 üzenetére
Természetesen. Csak épp adatforgalommal jár. Nekem pl. nincs semmiylen net előfizetésem mobilra (mert minek a francnak...), ezért aztán nem is megy az AGPS.
De nélküle is gyorsan megtalálja a műholdakat, csak a korábbi szofttal voltak gondok, de a hardreset és szerviz frissítés megoldotta, most újra gyorsan megtalálja...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Apollyon
Korrektor
válasz GEPESZ66 #17864 üzenetére
NSS nevű programmal. (Nemesis Service Suit)
Ugyanezzel lehet átírni. A gyári product code az akku alatt található.
De tök mindegy, az Ovi Suite frissítéskor elküldi a szervernek hogy át lett írva a PCode, garanciánál ebbe beleköthetnek bár nem hiszem hogy ma már sok ilyen telefon van
Magyar leírás product code checkhez/átíráshoz: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17785 üzenetére
Naccerű. Akkor tudod a választ, hogy ingyen lehet beszerezni, használni, de ettől még nem regisztrált, azaz meg nem vett példányként fog viselkedni, ahogy leírtam. Mert elvileg meg is lehet venni és akkor nincs a visszaszámlálós játék. Mint írtam, akár pécén a kommander.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17779 üzenetére
Olyan, mint a totalcommander. Ha nem regisztrált példány, nyomd meg az 1, 2, vagy 3 számot. Az xplorer visszaszámol 3-tól, ha nem vetted meg, utána le kell okézni - ez az időveszteség a hátrány a regisztrált példánnyal szemben.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
SpongyaBob
veterán
válasz GEPESZ66 #17779 üzenetére
Nekem simán felment az xplore, hogy melyik verzió azt most pontosan nem tudom.
Más: Témákat amiket a telefonomra telepítettem - tehát a gyárin kívül - egyszerűen nem tudom eltávolítani. Állítólag az xplore-ral meglehet csinálni, csak nem merek beleturkálni a telefonba. Vagy van más progi amivel ezt meglehet oldanii?
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17733 üzenetére
Azt nem tudom, de pl. a t-online levelezésem is úgy működik, hogy ha otthon az outlookon már megnéztem a leveleket, akkor az már a telefonra nem jön le, hiába van úgy beállítva a fiók, hogy 1 másolat a kiszolgálón marad. Ha a telefonon nézem meg (és nem törölöm), akkor az outlook még 1X letölti. (Én profimailt használok. Ha te is azt használsz, a gmail esetében van egy olyan tasak, összes levelek. Itt még a töröltek is benne szoktak lenni, tehát ha profimailt használsz a gémél fiókodhoz, ebben az összesekben akkor is megtalálod, ha otthon már megnézték.)
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17722 üzenetére
Nálam is. Látszólag bebootolt már a telefon, aztán kiderül, hogy még a phone torch-on verekszi át magát. Ha már használom pl. a naptárt, egy pillanatra felül bevillan a phonetorch, Ha szerencsém van, akkor nem fagy bele. De pl. a profimail megnyitása, ha nem várom meg, amíg a p.t-ot is átzongorázza, holt biztos fagyi. Függetlenül attól, hogy sosem voltam ebbe az alkalmazásba belépve. A másikkal, amit írtam, már nem csinál ilyet.
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17651 üzenetére
Az itt és mos és a Traveller 5 napos. Az Itt és most helyi programokat, a traveller pedig plusz valutaváltót meg világórát is tartalmaz. A Foreca csak időjárás előre jelző, 7 napos, mint időjárásjelző jobb amazoknál. Ha rangsorolni kellene, a trravellert raknám a 3. helyre.
-
Zsolti900114
tag
válasz GEPESZ66 #17650 üzenetére
Nézegettem azt is, nem rossz, de 60 ezer Ft már piszkosul sok nekem. Eredetileg 30-40 közt szerettem volna kijönni, az E52 elgondolkodtatott. És hát a T-Mobile-os ár jónak számít? Másik kettő szolgáltatónál egy 10-essel olcsóbb.
Bár az is igaz, hogy az eredeti terv szerint nem érintőset kezdtem keresni, pl. a C5-00-ból indultam ki, csak kicsi így a választék.
[ Szerkesztve ]
-
Kobak77
aktív tag
válasz GEPESZ66 #17603 üzenetére
Sports Trackert használom, nekem tetszik. Végső soron stopperként is működik, de nem ez a fő funkciója.
NFS-t leszedtem, mikor felajánlotta ingyenesen. Az ikonjából kiindulva vmi nagyon gyenge cuccra számítottam, így kellemes meglepetés ért, mert egész jól játszható. Persze ne a mai játéktelefonok szintjén értsd, mégiscsak 240x320 a felbontás, 2,4 col a kijelző, meg gombokat kell nyomogatni, de pl nem szaggat, és egész normális a grafikája. Szóval én meghagytam, ha sokat kell várni vhol, unaloműzésnek jó.
-
Apollyon
Korrektor
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17550 üzenetére
Az OVI-ban vásárolt dolgok "Saját dolgaim" címszó alatt megtalálhatóak és háromszor még letölthetőek. D(Tehát a 4. alkalommal szívod meg.) De egyébként, ha a memória kártyára és az OVI Suite-ra is csinálsz biztonsági mentést, a programok általában visszatöltődnek.
-
old rocker
veterán
válasz GEPESZ66 #17547 üzenetére
Abba a mappába, ahova telepíti. Mármint magát a programot. Az OviStore és néhány hasonló kivételével a telepítő file-ot nem menti. Azokat viszont a download mappába.
Mellesleg az OviStore NEM memória kártyára, vagy belső memóriára telepít, hanem oda, ahova TE BEÁLLÍTOD. Nézd csak meg a fiók beállításodat: akár minden letöltés előtt megváltoztathatod, hova telepítse... ha nem felejted el MENTeni.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Apollyon
Korrektor
válasz GEPESZ66 #17539 üzenetére
Amíg meg nem jelenik a Nokia felirat. Asszem. De eleinte amíg ki nem tapasztaltam meddig kell, a PIN kód kéréséig tartottam nyomva
Én a programokat a memóriakártyára teszem, kivéve a hátteret és a rendszerközeli progikat, mint pl a téma amit használok, a Largetime, a kamera exponáló hang "blokkoló" stb.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest