- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
formax
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A napokban használtan vettem egy E52-t. Először is frissítettem a szoftverét, az OVI Suite segítségével. Ekkor egy 4 GB-os SD kártya volt benne, mindenféle anyagokkal, többek között fényképekkel.
Később folytattam a telepítgetést, (Opera, térképek, Gmail, névjegyzék, stb.), de egy másik, használt, 8GB-os SD kártyát tettem bele, más fényképekkel.
Később vettem észre, hogy a Galériában van 4 db, törölhetetlen fénykép-fájl (ténylegesen valószínűleg nem léteznek), és a Galéria nem látja a memóriakártyán levő régi fotókat. A régi kártyát visszatéve látja a kártyán levő képeket, plusz a 4 db törölhetetlen fájlt is.
A 8 gigás kártyát visszatéve a galéria továbbra sem látja a régi fotókat, csak az új, a telefonnal készített képeket. A telefon Fájlkezelőjével viszont meg tudom nyitni a memóriakártyán levő fotókat. A nem létező képek törlésénél "Általános: rendszerhiba" üzenet jelenik meg.Van-e ötlet, milyen módon tudnám helyre hozni ezt a hibát? Köszi
formax
-
formax
tag
válasz pilóta #17499 üzenetére
Megpróbálhatom, de nekem úgy tűnik, nem a kártya a hibás, hanem a telefonon van valami hibás regisztrálás. A firmware újratelepítés valószínűleg segítene, de valami egyszerűbb, a windowsos checkdiskhez hasonló javítóprogramra gondoltam, hátha létezik ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
formax
-
formax
tag
válasz pilóta #17501 üzenetére
No, kipróbáltam, nem sikerült törölnöm a nem létező képeket. De nem a memóriakártyán vannak, mert a Galéria akkor is látja őket, ha kiveszem a kártyát, vagy akkor is, ha másikat teszek be.
Megpróbáltam még a "Gyári beállítások visszaállítását" és a telefon szoftver újratelepítését is, egyik sem törölte a törölhetetlen fájlokat (mondom, nem a fájlkezelő jelzi őket tévesen, hanem a Galéria).Mit lehet még tenni?
Van olyan, hogy "Factory reset"? Vagy más módszer?
formax
-
formax
tag
válasz potkem #17634 üzenetére
Ezzel én is megjártam már párszor.
A Nokia 5310-hez rendeletem "gyári" alkatrészeket, mind nagyon hamar szétmentek, eleve látszott, hogy nem eredeti Nokia alkatrészek. Ezek után vásárlás előtt direkt rákérdeztem, hogy eredeti NOKIA gyári alkatrészről van-e szó, mire az eladó visszaválaszolt, hogy persze, eredeti gyári. Le nem írta volna, hogy eredeti NOKIA gyári.
Persze igaza volt, mind valami gyárban (esetleg üzemben) készült...formax
-
formax
tag
Lehet-e a telefonban levő (magyar) prediktív szótárt cserélni, az adatbázist bővíteni, kezelni, a hibás szavakat törölni? Az 5310-ben levő prediktív szótár tökjól működött, de az ebben levő borzalmas. (Egyébként a neten való keresgélésem alapján az 5310-ben T9, míg az E52-ben XT9 szótár van, vagy valami ilyesmi)
formax
-
formax
tag
válasz SpongyaBob #17765 üzenetére
Fényképek, videók, hangfelvételek? A térképeket is a memóriakártyán tárolja a telefon, az 500 MB nem sok.
formax
-
formax
tag
válasz andrasferenc #17803 üzenetére
Köszönjük szépen az infót, azt hiszem, szólok a feleségemnek, hogy ezt a funkciót is próbálja ki a telefonján!
formax
-
formax
tag
válasz SpongyaBob #17849 üzenetére
Ez a része engem is érdekelne, ugyanis a feleségem E52-jével jelenleg használhatatlan a wi-fi, állandóan elhagyja, újra kell kapcsolódni. Más is meg tudja erősíteni, hogy jobb lett a wi-fi? Mert akkor lehet, hogy én is frissítek.
formax
-
formax
tag
válasz Joe bácsi #17891 üzenetére
Pont előtted köszöntem meg, hogy jó megoldást ajánlottak erre a problémára!
Az E52-n alapbeállítás a wifi energiatakarékos üzemmód bekapcsolt állapota, frissítésnél nyilván alapállapotra vált.
Eléggé el van dugva:
Beállítások->Beállítások->Csatlakozás->WLAN->Opcók->További beállítások->Energiatakarékosság->Kikapcsolvaformax
-
formax
tag
válasz old rocker #17896 üzenetére
A wifi erősséget itt lehet állítani, szerintem erre gondol:
Beállítások->Beállítások->Csatlakozás->WLAN->Opcók->További beállítások->TX-teljesítményszint->100mW/10mW/4mW[ Szerkesztve ]
formax
-
formax
tag
válasz GEPESZ66 #18750 üzenetére
Mindenképpen az Opera Minit ajánlom, nem lesznek ilyen problémáid. A Wifi-nél kapcsold ki az energiatakarékos üzemmódot (Beállítások->beállítások (még egyszer!)->Csatlakozás->Wlan->Opciók->További beállítások->Energiatakarékosság->Kikapcsolva)
Ez egy nagyon kellemes téma, próbáld ki.formax
-
-
formax
tag
Sziasztok!
Az 5630 és az E52 térképprogram keresője egy kicsit különbözik, és az 5630 sokkal jobban használható (szerintem).
Tudtok-e valamilyen módszert arra, hogy az E52 keresőjénél az 5630-on látható ablak (amiben automatikus találatok jelennek meg kategóriánként - azaz ország, város, utca találatok) megjelenjen az E52-n is.5630 képernyőfotók:
E52 képernyőfotók:
[ Szerkesztve ]
formax
-
formax
tag
válasz sentinel #19587 üzenetére
"Ezenkívül nem árt pici csillagcsavar"
Torx T-6 kulcs, vagy csavarhúzó: http://www.argep.hu/trend/TORX/Torx-t6.html nekem is ilyen van, ez a jó minden eddigi Nokiámhozformax
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest