Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #18889 üzenetére
Nálam is ugyanez, de van amikor csak harmadszori rádugás után szólal meg a töltés. Ez valami eléggé bosszantó bug, és ennek sem igazán értem a miértjét, abszolút logikátlan.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #18887 üzenetére
Az enyém amikor a héten először merült le, és rányomtam a töltőjére vagy 10 mp volt míg magához kapott, elég hosszú 10 mp volt, le is izzadtam
Csutkára lemerülve, USB-ről szerintem nem fog tölteni. Ez sajnos ilyen, hogy nem szabad a gépen hagyni a tellát, mert ez történik. De nem igazán értem hogy mi meríti olyankor, pusztán az USB kapcsolat? Vagy kisüti az akksit, de az nem lehet mert tölteni is tudja. Ehh..#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
csacsi67
addikt
válasz old rocker #18876 üzenetére
Sajna ez enyém is .
-
Ybear
tag
Szintén részvétem.
Nekem is csinált már így a telefonom.
Egy Phoenix-es (dead-phone-os) frissítés felélesztette. Ártani nem fog, ha esetleg megpróbálod.Ha menni kell, hát menni kell.
-
potkem
aktív tag
Őszinte részvétem.
Emléke örökké élni fog. -
Apollyon
Korrektor
Ne, mi történt vele???
Az enyém megtréfált ma, vagy nem tudom mi lett. 2 csík volt még legalább a töltöttségből, wifit csatlakozva felejtettem, eltelt kb 3 óra, és mire megint a telefonhoz nyúltam kikapcsolt volt, és csak töltőre helyezve éledt fel. Ha ment is a wifi, adatforgalom nem volt, és nem merülhetett le ilyen gyorsan.. na mindegy.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
belsodavid
aktív tag
válasz old rocker #18866 üzenetére
Nekem csak beépített GPS-esel, semmi furfang és 1 percen belül talál jelet. Többször mértem direkt az időt, 35mp szokott lenni neki tiszta időben, úgy hogy pl. kéthetente megnéztem mit mutat. Azért nézegettem, mert a C5-00-m nem volt ilyen sietős.
-
Boost3er
tag
válasz old rocker #18861 üzenetére
És akkor most mi lenne a megoldás? Mert több percig vártam, de semmi:/ És eddig énis úgy tudtam, hogy generál adatforgalmat:/
-
sekli
addikt
válasz old rocker #18861 üzenetére
A kiegészített GPS (A-GPS) pont, hogy generál adatforgalmat, már ha nem is sokat. A sima GPS nem.
-
belsodavid
aktív tag
válasz old rocker #18854 üzenetére
Heló!
Profimail-t feltettem, lenne elé sok kérdésem. Egy email szolgáltatói címet állítottam be, amit outlookon használok.
A következők érdekelnének. Tudja azt a program, hogy a fiókban lévő összes levelet letöltse? Amikor küldenek egy mailt, és először Outlookban elolvasom, a telefon már nem tölti le. A egy levelet először telefonra töltök le és elolvasom, akkor ugyan úgy letölti a számítógépre is.
Ha Outlookban elolvasom és törlöm, értelemszerűen nem tudom telefonon megnyitni, fordított esetben pedig marad. Ezeket szeretném megoldani, ha lehetséges, de nem igen vannak beállítási lehetőségek ilyen téren. Lehetséges egyáltalán?
Ui.: Nem kérez a program, hogy milyen internetelérést használjon.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
belsodavid
aktív tag
válasz old rocker #18841 üzenetére
Esetleg valami ingyenesen használható programot tudnál ajánlani? Annyit nem használnám a programot, hogy ennyit kiadjak érte.
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18820 üzenetére
Egyszer próbaképpen feltelepítettem, de aztán nem tetszett, s le is szedtem. Te miért nem javaslod? Akad, bug-os?
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz old rocker #18800 üzenetére
A 30 valahányas FW-ben nálam elakadt a varázsló rögtön azután, hogy beírtam az email címet és a jelszót. A legújabb 83-assal nem próbáltam még beállítani, mert untig elég ha a böngészőben megnyitom. Mindenesetre akkor utánanéztem és több helyen azt a megoldást írták, hogy manuálisan kell beállítani.
Ha már itt tartunk, a Google saját javás Gmail programja is nagyon lassan működik, pedig ram volt neki elég, mégis 3 percbe tellett mire letöltötte a leveleket. A telefon gyári kliensének meg akkor volna értelme (számomra) ha rendes push mailként működne.
Más: működő (tört) Shazam-ot vagy SoundHound-ot nem tudjátok honnan lehetne szerezni?
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
badmad
senior tag
válasz old rocker #18773 üzenetére
Jut eszembe ki beszélt itt forrasztgatásról nem mondtam egy szóval sem ilyet.Csak anyit kérdeztem mi lehet ez az alkatrész amit kiforasztottak belőle.Ennek is csak olyan szinten van jelentősége,hogy a phoenixel akartam szoftozni 100%-ig felment csak a végét nem tudta befejezni azt gondoltam ennek a hiányzó alkatrésznek köze lehet a dologhoz...talán.
-
badmad
senior tag
Nem természetessen nem várom,várhatom el hogy profi szinten értsenek hozzá a fórumozó emberek.De mivel nagyon sok hozzáértő van itt egy kérdést megért.Nem tudom miért olyan nagy baj ez ?
-
crwn
senior tag
Igen, célszerűbb ezzel foglalkozó szakemberhez fordulni szerintem is...így kisebb eséllyel teszünk kárt a vasban - mármint ha magunk kezdenénk el forrasztgatni, stb.
-
hanati64
tag
válasz old rocker #18707 üzenetére
Szia
A smart settinget szeretném használni a telefonomon. Le töltöttem volna a nokiaprogramok oldalról de a leírás szerint szignózni kellene. Rákerestem erre a szignózásra de elég nem egyöntetű dolgokat írnak a menetéről. Melyik a tuti leírás ami alapján használni is tudom majd az alkalmazást? -
sanzi89
addikt
válasz old rocker #18724 üzenetére
Dehogy írtam alá semmit. Aktiváltam 1 hónapra, -90Ft az egyenlegemből, és utána rögtön ki is kapcsoltam a megújítást. Ezt max kétszer lehet megcsinálni, utána teljes árú a szolgáltatás. Gondolom ilyen beetetés féleség.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18707 üzenetére
köszi az ismertetöt,kipròbàlom!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz old rocker #18708 üzenetére
Azt meg lehet csinálni, hogy ne induljon el? Nincs net az előfizetésemhez most.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz old rocker #18702 üzenetére
Hogyan lehet letörölni vagy kikapcsolni fullra Traveler progit? Mert full hülyeség nekem.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18702 üzenetére
anno feltettem a Handy Taskman-t én is, de azon kívül, hogy kijelzi a memóriák állapotát nagy különbséget nem láttam ez meg a gyári taskman között.
a Smart Settings mire jó?
a profilváltó karaj!
csakúgy, mint a Best Blacklist -
crwn
senior tag
válasz old rocker #18671 üzenetére
meg tehettek volna bele autofokuszt is, bár ez alapvetően üzleti modellnek gyártódott, és szép vékony is. de ezt a c7-ből is kihagyták sajnos, pedig az nagyon zsír cucc már tényleg, meg legalább van rajta felvevő, letevő gomb. én a kijelzőcsúszkában az iPhonenál nagyon csalódtam!
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz old rocker #18662 üzenetére
Tegnap esős nap volt akkor, az enyém is zúgott az éléra/sarkára koppant, de sebaj. Hála az égnek nem vettem észre semmi rendellenest.
Viszont egyre jobban hajlok rá, hogy megint e52-est veszek, még lehet kapni. Az árát tartja rendesen, de nem érdekel, tapicskolósat nem akarok. Valamiért nem. Bár az új nokia a winfossal...de az akku!!! Nálam az az első.Hüp-hüp-hüp-hüp hühhahóó!
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
ro_bert17
őstag
válasz old rocker #18662 üzenetére
Biztos az usb kapun akart meglógni az a huncut 18 mega, és a kábel csatlakozóval sikeresen visszakényszerítetted.
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18640 üzenetére
dehát mi az a fradi ellátás? az FTC sportolóinak sportszerekkel való felszerelése?
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18636 üzenetére
háát, én 1GB-os kártyát látok jelezve a hirdetésben.
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18631 üzenetére
16 gigás kártyával???
-
crwn
senior tag
válasz old rocker #18609 üzenetére
igen. 22-t még ki "bírtam" adni érte.
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #18506 üzenetére
Az Ovi Store-ból töltöttem le korábban a Nokia Evolve témát, de a Real Player esetében lejátszás közben a menü felirat(pl.leállítás)nem jelent meg.
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #18506 üzenetére
Amikor a fentebb jelzett oldalról leakartam tölteni, a NOD trójait jelzett, a KIS2012 pedig semmit.
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #18499 üzenetére
Honnan tudom letölteni a gyáti metal témát, ami biztosan nem fertőzött?
-
Kobak77
aktív tag
válasz old rocker #18480 üzenetére
Köszi az infót.
Az üzeneteknél megtaláltam a beállítási lehetőséget, de nem akartam elhinni, hogy ugyanaz beállítás vonatkozik az sms-ekre és a mailekre is. Meg úgy gondoltam hogy max. elérhetetlenek lesznek a mailek a pc-s kapcsolat idejére, de hogy átállítsa és vissza ne, az túl macerás.Profimailt kipróbálom, 30 nap elég lesz a teszteléshez .
-
BroCreSt
aktív tag
válasz old rocker #18358 üzenetére
A külső hangszórója azért az E51-nek jobb, szerintem.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz old rocker #18207 üzenetére
Köszönöm, megnézem ezt a levelező programot, hogy hol érhető el.
A telefonból szerintem ez a legszebb.20 éve a Prohardveren
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #18063 üzenetére
A szerintem ultimét rendszer egy telefonra az a Maemo Linux, van is ilyen, Nokia N900.
Nekem ezek az android, ios, dolgok nem jönnek be. Ha majd le kell váltanom ezt az E52-t akkor valszeg BB lesz, de nagyon idegen még tőlem...A másik még ami jó lehet az N9 a Meegoval, bár támogatottság 0...
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz old rocker #18063 üzenetére
Én azt hiszem most is e52-t veszek tartaléknak. Ilyen telefon nincs még 1, amelyik ilyen kíméletes az akksival. Még mindig 1 7en 1x töltöm normál használatnál.
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
sc200
csendes tag
válasz old rocker #18029 üzenetére
Mert mint kiderült a töltőm volt szar. Felraktam, töltöttem (legalábbis azt hittem),majd elrobogtam nem figyeltem, hogy mennyire van töltve és okosan az autós töltőt is otthon hagytam. Ahol voltam, ott minden létező töltő volt, de ez a micro usb nem. Szóval így jártam. Azóta semmi gondom vele. Teljesen jól működik és tölt rendesen. Amióta vettem egy gyári töltőt!
XPLS ..az extrém tárgyfotó lámparendszer
-
runner 125
nagyúr
válasz old rocker #18047 üzenetére
Volt már jó néhány készülékem, annó WinMo-s pda-kkal kezdtem, és próbáltam 4,3"-os Android-ot is, de netezni olyan kényelmes egyik sem volt, mint az i4. Nálam favorit minden téren.
Be kell látni, hogy szép lassan eljár az E52 (és a Symbian) felett az idő."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #18040 üzenetére
Oké hogy kitörlöd a személyes adatokat, csak vannak olyan weboldalak, amik már azért nem töltenek be, mert kevés a hely. Pl egy derék wikipédia cikk.
Minden weboldal látogatása után meg azért eléggé kényelmetlen cache-t törölgetni, hogy semmiképp ne legyen probléma böngészés közben, de hát valóban nincs más ötlet "házon belül" egyelőre.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #17941 üzenetére
nekem csak a névjegyzék kell, meg az SMSek, a többi mehet a lecsóba!
gondolom ha a névjegyzéket és az üzeneteket szinkronizálom a géppel, utána hard reset, majd nokia suiton keresztül 081.003ra frissítem és utána ismét szinkornizálom ekét dolgot akkor ok lesz.
jól gondolom?
vagy javasolsz még vmit, h tuti jó legyen a frissítésem?
a memkariról mindent gyaluljak a hard reset után?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #17939 üzenetére
frissítésnél elszáll minden a telről?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
kiskakas
senior tag
válasz old rocker #17913 üzenetére
na hogy pontositsunk... Az Automatikus konfiguracio - Nem-re allitva jelennek meg az extra wifi beallitasok.
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #17913 üzenetére
szerintem te kiléptél a beállítások menüből a külön található 'csatlakozásokba". Maradj a beállításokban, ott keresd meg a wlant.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
formax
tag
válasz old rocker #17896 üzenetére
A wifi erősséget itt lehet állítani, szerintem erre gondol:
Beállítások->Beállítások->Csatlakozás->WLAN->Opcók->További beállítások->TX-teljesítményszint->100mW/10mW/4mW[ Szerkesztve ]
formax
-
thomas77
senior tag
válasz old rocker #17874 üzenetére
Ez a "mennyi az idő?" elég durva!
-
ro_bert17
őstag
válasz old rocker #17874 üzenetére
-
ro_bert17
őstag
válasz old rocker #17868 üzenetére
Most már valami rémlik. Azt hittem ez már rég kihalt, hiszen legalább a harmadikféle suite van azóta, ha jól emlékszem.
Miért lehet esetleg ez a megbízhatóbb? Nincs mellette a sok lom? Ez is készít egyébként biztonsági másolatot, amit szoftverfrissítés után vissza is állít? -
werszomjas
addikt
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17782 üzenetére
Feltelepítettem az X-plore-t.Megtudom-e nézni segítségével azt a mappát, ahova azok a fájlok kerülnek, amiket A Nokia áruházból való letöltéskor elment a telefon, mielőtt telepíti?
Hogyan kell ezért beállítani a fájlkezelőt, mi a mappa neve? -
sanzi89
addikt
válasz old rocker #17795 üzenetére
Tudom, sokszor gondot okoz, ha két számot vagy mailt kell hozzárendelni a kontakthoz, de ezzel megbékéltem annak a tudatában, hogy bármikor beteszem bármelyik telefonba a SIM-et az összes kontaktom egyben van. Valamit valamiért.
Egyedül a fenti hiba ami zavar. Plusz szokott olyan lenni, hogy mikor hívnak és felveszem a telefon a kicsöngő képernyőnél lefagy és semmire se reagál. Az érdekes az viszont, hogy a beszélgetés elkezdődik... Nem tudom, hogy köze lehet-e a SIM-hez.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17784 üzenetére
A Nokia áruház azt írja, hogy ingyenes.
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17782 üzenetére
Fizetni kell-e a regisztrációért, vagy ingyenes?Ha ingyenes, akkor hogyan tudok regisztreálni?Ha nem, akkor mennyit kell fizetni, s hogyan?
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17778 üzenetére
Az X-plore angol leírásában olyat olvastam(ha jól vettem ki), hogy regisztrációt igényel.Így van-e?Mivel azt olvastam, hogy ingyenes.
-
felsoviktor
csendes tag
válasz old rocker #17749 üzenetére
Hát szoftverfrissítést nem találok újat. Hard resetet még nem. Mi történik akkor?
Biztonsági mentést csináltam már. Ki kell venni a memkártyát? -
felsoviktor
csendes tag
válasz old rocker #17747 üzenetére
Telenoros.
Igazából, ha wifizek és csak simán ki akarok lépni belőle akkor azt
írja rendszerhiba és lefagy a teló.
Abban reménykedem,hogy a frissítés megoldja. -
Kobak77
aktív tag
válasz old rocker #17729 üzenetére
Tudom, csak kb. dupla hely hiányzik. Mintha a letöltött állomány és a telepített program IS foglalná a helyet.
Más: azóta, hogy felment a frissítés nem indul az Opera Mini. Pedig már újra is raktam. Kicsit még szívok, aztán ha nincs változás, szedem le a francba az új Mailt.
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17723 üzenetére
A Phonetorch beállításai között kellene szétnézned.Én nem tudok angolul, de talán valami olyasmit láttam ott, hogy induljon-e a program automatikusan, stb.Nálam ez, ill. több dolog is kivan kapcsolva alapból.
-
őstag
válasz old rocker #17723 üzenetére
easylight a leg minimal design-ossab de müxik rendesen
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17721 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget írok.Mitől növekedne meg a boot idő?Ez nem olyan, mint egy számítógép.Szerintem csak akkor indul a program, ha elindítod.Nálam a mem.kártyára van telepítve.
-
Jofi81
őstag
válasz old rocker #17694 üzenetére
Kösz! Most jutott eszembe, hogy ezt elfelejtettem írni...
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #17694 üzenetére
Vazze, egy éve van már meg ez a telóm és nem is tudtam hogy van ilyen funkciója...
-
Kobak77
aktív tag
válasz old rocker #17689 üzenetére
Semmi gond . Legalább E52-es téma volt?
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17668 üzenetére
Köszi a választ!
Az Opera elfut-e a telefonon,érdemes-e felrakni?Állítólag nagy a memóriaigénye.Vagy csak a Mini legyen?
Nekem tetszik az egyoldalas megjelenítés.A telefon síma böngészőjében nem találtam meg ezt a beállítást!
Az Opera tud-e magyarul, ahogy a Mini? -
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17644 üzenetére
Ez a Foreca jobb-e, mint a telefonon lévő "Itt és most", vagy a "Traveler"?
-
Zsolti900114
tag
válasz old rocker #17625 üzenetére
Hétvégén megpróbálok egyet megnézni élőben, hátha sikerül dönteni. De amúgy netről rendelném függetlenként, mert olcsóbb, mintha szolgáltatónál venném.
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17573 üzenetére
A fájlkezelőben csak úgy hozza fel a formázás lehetőségét, ha megnyitom a memóriakártyát.A következő marad rajta:egyebek, hangfájlok,képek, videoklippek.
De mind üres lett.Tehát a telefonnal formáztam. -
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17551 üzenetére
A "Saját dolgaim"-ból ki lehet-e törölni valahogyan?
Használtátok-e a "Stopwatch"-alkalmazást? -
Veron
addikt
válasz old rocker #17549 üzenetére
thx.
a power mp3-at megnéztem, hát talán még befér a tűréshatárba. de lehetne halkabb kicsit.
a szoftverfrissítést megnézem, hátha."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17548 üzenetére
Köszönöm a választ!Megnéztem az OVI-beállításokat, a mem.kártya van beállítva.Azért kérdezem , mert, ha pl.a Best Timer-t megveszem, s nem menti el a letöltött fájlt, akkor egy esetleges hard reset után ismét meg kell vennem?Vagy hogyan csináljam, hogy eltudjam menteni a letöltött fájlt?
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17543 üzenetére
Hard reset esetén a memóriakártyát ki kell-e venni a telefonból?
Ha leformázom a kártyát, s a hard reset után elkezdem telepíteni az alkalmazásokat, akkor a telefon létrehozza-e automatikusan a kártyán a mappákat,pl. térképknek? -
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #17520 üzenetére
Az E52 például akkor kéri az időt és dátumot bekapcsolás után ha kb legalább 5 percig ki van szedve az akku. Lehet baromság, de pl az lehet hogy már full gyenge az akksi és kikapcsolva sem szolgáltat már rendesen energiát. Nem szokott újraindulni a telefon csak úgy magától az asztalon?
Mindegy, sztem próbáljátok meg új akksival, hátha.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Vasy09
őstag
válasz old rocker #17505 üzenetére
Köszi, akkor csak imádkozhatok, hogy javítható legyen!
Gamertag: Vasy09
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #17481 üzenetére
Nálam nem mutatja külön hogy WIFI vagy GPRS.
Sőt, az a Wifit egyáltalán nem méri, csak és kizárólag a szolgáltatón keresztüli adatforgalmat. Nálam.
Annyi van hogy küldött adat, fogadott adat. De 0-n van, pedig napi szinten WIFIzek.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17440 üzenetére
mi az a nokia messenger?
elsösorban a gyárit használná cshájém. de a profin se tudok küldeni.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17401 üzenetére
Be van irva a mail.. De megis valami hasonlo gond lesz..
I humbly and respectfully decline™
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17401 üzenetére
Nálam is ez volt a probléma.Sőt először fel kellett hívni az ügyfélszolgálatot, hogy hozza létre a fiókot, mert enélkül nem mentek a levelek.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #17392 üzenetére
Saját szerencsére nincs. (egy életre megutáltam az érintős telókat az ájfossal!!!)
De több felhasználó kommentje alapján egy f*s.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17379 üzenetére
ez rendben van.. csak a licencekód beirásával van valami gond... így beállítottam két fiókot, maileket lerántotta, de küldeni + frissiteni nem tudok. a licencekódot elfogadja, de mégis azt írja ki a köv lépésnél (pl. frissités), hogy a trial lejárt...
és reg. után már 0napot ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17375 üzenetére
ez nayon jo, regisztráltam is, de csak az egyik postafiokot tudom használni, a másiknál ugyanugy regisztráltam a koddal, ki is irja, hogy köszöni a vásárlást, de mégse tudom megnyitni a maileket, mert kiirja, hogy lejárt, de kodot látszolag elfogadja.. itt mi lehet?
persze nagyon köszönöm, jo kis program, egyik postafiok megy, örömöm akkor lenne határtalan, ha másik is menne.
viszont, ami olvahato, azzal küldeni se tudok, pont emiatt, hogy nem enged, merthogy lejárt a a trial, de regsiztráltam...
és persze frissiteni se lehet.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17375 üzenetére
köszi, megnézem most.
gépész: már sehol se tudok semmilyet létrehozni...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17364 üzenetére
Mar atneztem ezeket... De koszi
-
LonGleY
veterán
válasz old rocker #17312 üzenetére
És kössem mindig a gépre a telót, meg másolgassam manuálisan. Na ne röhögtess már! Így, amit írtam, legalább egy gomb megnyomása után szinkronizál, weben pedig tudom szerkeszteni a cuccokat (majd újabb szinkronizálás).. ez eddig a legjobb.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #17300 üzenetére
Némi cinizmust érzek a hangodban..........
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #17300 üzenetére
Hát én érintős és Symbianos Nokiát nem vennék az hót ziher. De még ne temesd, nemsokára jön a Windowsos Nokia. Bár sosem fogom megérteni mért voltak ennyire gyökszik hogy nem másztak ők is bele Androidba.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #17286 üzenetére
Old Rocker!
Hol lelem az utólag felrakott témákat? Csomót le kellene törölni. Fexplorer fent van, szal bármibe bele tudok nyúlni!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
peugeotmate
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz old rocker #17225 üzenetére
Amit biztosan egyértelműen kizárhatok, az leginkább a Symbian rendszer.
Eljutottam közben magamtól is az Androidos SE-kig, ilyen formán egészen szimpatikusak.
sanzi89: A burkolata valóban nem a legjobb (nem értem, miért nem lehet valóban fém), nekem az egyik oldal már teljesen feljött egy gombbal együtt, középen kettérepedve. Igazi igénytelen anyagkispórolás az egész telefon, csak elsőre néz ki patentnek a vékonyka elemeivel, mikor megveszed. Nálam most lesz burkolatcsere (12 ropi), veszek is hozzá egy tokot... ez remélhetőleg rendberakja egy időre, legalábbis az eladás esélye igencsak megnő (gyakorlatilag új-hatás).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz old rocker #17220 üzenetére
A PC-k körében is a legjobb programok általában az ingyenesek, de ez a mobiloknál sincsen máshogy. Böngészőben egyértelműen az Opera a legjobb, IM kliensben pedig a Slick. A Profimail az egyetlen, amit hiányolok, de elvagyok az ingyenes, hivatalos klienssel is helyette. Fis-fos az inkább az a hozzáállás, miszerint a fizetős programok csak jobbak lehetnek. Sajnos-nemsajnos, ez nagyon nincs így.
cucinho, Timer: köszi, megnézem őket.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz old rocker #17216 üzenetére
Soha nem vásárolnék szoftvert telefonra (másra sem nagyon). Szarom is le a fizetős lehetőségeket. :] Az ingyenes megoldásokat preferálom, ha kell, ezért platformot is váltok (igaz, nekem az Operán, gmailen és Slick-en kívül más nem is nagyon kell). Az E52-m most kap egy új burkolatot, azzal még elhasználgatom egy darabig, de normálisan netezni majd egy Androidos vagy más normális gépen fogok (az E52-nél a kevés belső memória és a gyenge proci miatt erőteljes limitek vannak, lásd: akadozó Opera Mobile 11). Kell a f.nak ez az OVI erőltetés, a fizetős tartalmak felé terelgetés, meg úgy az egész gyökér symbian rendszer. Egyedüli előnye a fizikai gombsor és a jó akksi, ami miatt gyakorlatilag megvettem (bringázásnál, főleg kesztyűben nekem nem nyerő a tapi).
[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
válasz old rocker #17206 üzenetére
Csak azért, mert én a telepítőfájlokat használom telepítéshez, nem pedig az OVI Store-t, ezáltal annak a telepítő folyamatait sem ismerem, attól még elég jól ismerem a telefonomat...
Mit gondolsz, nekem ki tanította, hogy hogyan kell letölteni a telepítőfájlt Ovi Store-ból? Nem te, az biztos.@Gépész: Ahogy öreg rokker barátom leírta: Megnyitod az OVI Store-t, bejelentkezel. Opciók - Fiók - Beállítások - Telepítési beállítások. Legalábbis így tudod a globális beállításokat változtatni.
Ha a "minden egyes letöltés előtt be lehet állítani" azt jelenti, hogy minden egyes letöltés előtt amikor nem a korábban beállított helyre akarsz telepíteni, akkor lépj be ide és állítsd át, akkor tégy így. Ha nem erre gondolt a mester, akkor majd jön és tanít.Én speciel még mindig azt mondom, hogy töltsd le a telepítőfájlt, aztán telepítsd. Szerintem egyszerűbb, mint a lomha Store-on keresztül szórakozni ezzel, ráadásul ott rögtön meg is kérdezi a folyamat elején, hogy hova telepítsen. Illetve nem szakad meg, ahogy nekem régebben a Store elég gyakran tette. Ha esetleg később megint telepítened kell, akkor már netre sem lesz szükséged, mert már ott van kéznél a .sis.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz old rocker #17205 üzenetére
Össze-vissza kotorásztam a menüben, de ezt nem találom.Írd le légyszíves az útvonalat!Minden telefon vásárlása után végig szoktam tanulmányozni a menüt, de ezt tényleg nem találom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #17130 üzenetére
Kösz a tippetAmúgy nálad is voltmár ez az eset hogy lemerült USB-n a telefon? (Persze úgy hogy nem töltött)
(#17128) ro_bert17: Maga az a jelenség már korábban is megvolt, hogy első csatlakozáskor nem indult el a töltés, még 034-es szoftverrel is. Azért komoly hogy azóta volt már 3-4 új verzió és még mindig nem javították
-
Sztbeni
őstag
-
kutga
nagyúr
válasz old rocker #17089 üzenetére
Kösz, kipróbáltam tényleg így van.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Z()L3
tag
válasz old rocker #17056 üzenetére
Persze ezek után
-
Z()L3
tag
válasz old rocker #17053 üzenetére
Osztom a véleményed. Az a gomb egy kicsit el lett aprózva, a többi viszont tökéletes számomra. Zenelejátszásra tökéletes - nem tudom minek ennél több (legalábbis számomra).
A kijelzőről annyit, hogy nekem navigálásra is nagyon megfelel.Végre eljutottam oda, hogy nem tetszik semmilyen másik telefon, és ehhez ragaszkodom
(Na jó talán egy Motorola Defy megdobogtatná a szívem )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest