Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz cucinho #17245 üzenetére
Nah, mint kiderült, a burkolatcserénél nem figyeltek oda eléggé és le volt csúszva teljesen a wifi csatlakozója... antenna nélkül még így is átlőtt egy falat. :] Nah, most ki merem jelenteni, hogy 0.54-es gyári szoftcseréről 0.71-re itthon felupdatelve, mindent beállítgatva majdnem mindenben tökéletes (még a belső memóriát is jobban megspórolta ezalkalommal, 49 szabadot ír, és nincs akkora katyvasz a mapparendszerben - bár a rejtetteket jobb, ha nem látom...).
Egyetlen nagy gond az eddigi java-s gmail kliens idióta módban futása, így teljesen e-mail kezelő nélkül maradtam. Kérlek segítsetek, hogyan tudnám ezt pótolni (nem gyári szoftverrel, mert az egy fos - bár fejlődhetett)!
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
-
old rocker
veterán
válasz cucinho #17208 üzenetére
Az a gyanúm, - így visszaolvasva - hogy elbeszéltünk egymás mellett... Én a telefonon, telefonról való közvetlen letöltésről írtam, ti pedig szerintem a pécés ovistore-ról...
LonGley:
Én - éppen a fentiek szerint - ezt én így nem jelenteném ki... Csak nem a PC-vel kell kotorászni - hacsak nem tájékozódás céljából - az OviStore-ban, hanem a telefon OviNokia alkalmazásával.
Ha regisztrált vagy, a világ legegyszerűbb dolga akár fizetőst is letölteni, mert a jelszavaddal megerősíted a vásárlást, a telefon letölti és a beállítás szerint kártyára vagy telefon memóriára telepíti. (Persze ehhez dombornyomású bankkártya is kell.)
A fizetős dolgokat utána még 2x le lehet tölteni a "saját dolgaim" menüpontból. Nem egy előnytelen dolog, ha van egy hozzátartozód vagy közeli barátod, akinek a telefonjára a jelszavaddal belépve szintén le tudod tölteni...[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
GEPESZ66
veterán
válasz cucinho #17187 üzenetére
A Skype-t és az Opera Mini-t az Ovi Store-ból telepítettem fel.Miután kiválasztottam, elindult a letöltés, s kérdezés nélkül telepítette fel.Tehát ilyenkor nem ajánlja fel, hogy hova telepítsen.Ez lett volna a kérdésem.Gondolom, ha egy telepítő fájlt rámásolsz a telefonra, s így indítod el a telepítést, akkor rákérdez.De azt a mappát sem találom, ahova letöltötte a Skype-t és az Opera Mini-t.Ahogy mondtam, szolgáltató föggő a telefonom, a szoftverfrissítés menüpontot sehol nem találom.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz cucinho #17023 üzenetére
Az igaz, nem is akartam filmet nézni vagy játszani rajta. Annyi az elvárásom h e-mail, internet, GPS és pár alkalmazás normálisan menjen, aminek elvileg meg is felel az E52. Valószínűleg csak az én készülékemnek volt valamilyen hibája, amiért lefagyott.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
LonGleY
veterán
válasz cucinho #16979 üzenetére
No offense, nem tudtam, hogy milyen szintű userrel állok szemben. Eszerint érthetetlen a dolog. Igaz,
1. pár hónapja nem frissítettem a teló szoftverét
2. az Operám a 10-es verzióból (és beállításaival) frissült fel általam történő manuális telepítéssel, ráadásul a Sync is be van lőve, ami az asztali böngészőmmel cserél így kedvenceket és Speed Dial linkeket.. lehet valamit összekavartAz biztos, hogy nálam ég és föld a kettő. A 10-es szinte bármilyen oldalon és körülmények közt nagyon simán teker (igaz, néha a még be nem töltött, fel nem épített oldalrészeket egy négyzetes háttérrel tölti ki, viszont nem szakítja meg a mozgást). A 11-esen úgy néz ki a tekercsélést, hogy egyrészt eleve lassabban haladok az oldalon belül, fél másodpercenként pedig meg-megáll a mozgás. Ezt a változást annak tudom be, hogy kiiktatták az ideiglenes hátteret, és csak a teljesen felépített oldalon teker, ezért komplexebb a művelet és ezért is eszik több memóriát. Ritkultak a bóklászás közbeni véletlen arrébbugrások, javult picit a felület és a szövegkijelölések, de nálam túl nagy áron. Tipp?
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz cucinho #16977 üzenetére
cucinho: Biztos ugyanarról besézlünk? 11-es Opera Mobile.
Próbáltál már vele oldal betöltődés közben scrollozni? És utána?Mert a 11 erre az E52-n szinte már képtelen, de betöltés
után is lassú és meg-megáll, pedig a kurzor gombot nem
engedem el. Az Opera 10(.1) simán (szó szerint: smooth
scroll) kivitelezi a manővert betöltés közben és után.A memóriahasználat növekedése tény, meg az is, hogy
a te E52-edben sem áll rendelkezésre több belső memória,
mint az enyémben. Opera rajongó vagyok én is (gépen is
csak azt használnám), de gyanítom, hogy vagy nem
frissítettél föl 11-re, vagy egyszerűen te nem szoktál scrollozni. :][ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz cucinho #16811 üzenetére
Igazat adok Macinak, mert valóban xar az iGO az androidon. Az egyik haverom most telepítette a ZTE Blade-jére. És kiderült valóban butított a rendes, nem telefonos iGO-hoz képest. Meg sem közelíti a nokia mapsot. Nincs benne semmilyen részletes beállítási lehetőség, csak azt lehet beállítani, hogy hol engeded a navigálást, autópálya, fizetős út, alagút stb. Meg egy-két figyelmeztetés hangját ki lehet kapcsolni. Pl. nem lehet állítani a sebességhatárok figyelmeztetését, csak ki lehet kapcsolni. De nem lehet a figyelmeztetés határát változtatni, hogy mennyivel magasabb sebességnél figyelmeztessen. A 3D-s grafika meg szép-szép, de navigálás közben iszonyatosan zsúfolttá teszi a kijelzőz, hiába a nagy kijelző. És még ha tovább nézegettem volna, biztosan találtam volna hiányosságot, csak haverom sietett és nem volt időm átnézni jobban.
[ Szerkesztve ]
-
-
-Maci-
addikt
válasz cucinho #16454 üzenetére
Este már eszembe jutott, hogy a hard reset kimaradt...
Most hogy Te is írtad, meg csináltam. Úgy tűnik jó lesz, működnek a menüpontok is és a térkép is.
Igaz még csak most fogom visszaállítani a mentést és ápdételni a mepszt...Azért ez az ovisute jó szar, bárki találta is ki...
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
applause
aktív tag
válasz cucinho #16020 üzenetére
Látom tudományos fejtegetés alakult ki. Az én nézetem szerint a hardver reset azt jelenti, a telefont alapállapotba hozzuk. A hardver a fizikai eszköz megfelelője, ezt esetben a telefon jelenti. A reset azt jelenti hogy a rajta lévő szoftvert alapállapotba állítjuk. Én nem a technikát (gombok kombinációja, vagy telefonkód) mondtam.
MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
tupacamaru
veterán
válasz cucinho #15878 üzenetére
Már megvan a megoldás, elég az hozzá hogy én voltam a ludas.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Joe bácsi
őstag
válasz cucinho #15835 üzenetére
lajo: Van gps-em Igoval! Ha van már a telón örök navi, akkor működjön is!!! Mégha nem is használom!!!!
SE Aino! Hibátlan! Egy fagyás, lassulás nem volt!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
válasz cucinho #15620 üzenetére
Dzsóbácsi ott van minden topiknál és károg, mint egy tojózatlan vetési varjú ... még a saját ellentmondásai sem zavarják: [link]
Joe, te meg most már anyukádat bombázzad privátokkal, ne engem... Hogy a f@szért nem bannolják már ezt az óvgumiszökevényt...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Lacopapi
addikt
válasz cucinho #15413 üzenetére
A szoftfrissítés folyamatában az OviSuite felajánlja a biztonsági mentést,de ki is hagyhatod-ámbár miért tennéd.Nem tudom,de engem zavarna ha eltűnnének az addig jól működő és megszokott beállításaim....azaz látok logikát abban,hogy mindent visszakapsz ugyanúgy egy új (talán jobb),szoftverrel megtalpalva..
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz cucinho #15332 üzenetére
Van két lehetőség sötétben.
Ad 1.: tök sötét a teló és akkor qú... mindegy, h. világít a két led vagy nem!
Ad 2.: világít a teló billentyűje és a két led is és akkor is tök mindegy már, h. világít a led vagy sem!Csak gondolkozni kellene!!!
Van sötétben világító órám így nem kell nyomogatni a telóm!
Gyári független volt a telóm, Nokia garis és a haveré is most az az új szériából!!!! És mind a kettővel nagy részt ugyan az volt a hiba!!!! Szal nem szolgáltató függő és buherált!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
kkrisi
senior tag
válasz cucinho #15194 üzenetére
okés köszi akkor elviszem nekik oda aztán kiváncsi leszek mit mondanak rá vagy mit kezdeneke vele! Bár ott nekik le merem fogadni bármibe h menni fog de nem hinném ha nálam nem ment...De sztem lehet jót tenne neki egy sw frissítés.....de nekem nem az új kellene rá mert az nem jó hanem ami most van rajta a régebbi csak frissítsék!
-
old rocker
veterán
válasz cucinho #15022 üzenetére
Gyorsabb egyébként az E52? Úgy emlékszem, az E66-nál nincs az a kellemes ficsör, hogy telefonkönyvbe belépés nélkül predektív keresed a neveket ... meg 1-2 apróság
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz cucinho #15006 üzenetére
Opera minivel sz@r se történik. Az Opera Mobile-val meg villogtatja a realplayer egy ideje, hogy : kapcsolódás. Szóval, most kilépek be... nem, kiírta, hogy csatlakozás sikertelen.
Egyébként van itt kolléga, aki hezitál, milyen az E52 az E66-hoz képest. Neked frissebb benyomásaid vannak...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
old rocker
veterán
válasz cucinho #15001 üzenetére
Üdv az E52-es klubban. Kipróbáltam a youtube alkalmazással, kapásból Sting Shape of my heart-ját: azt nálam is kiírja, hogy buffering, ezzel egyidejűleg viszont már fordul is oldalára a kép és indul a klip. Az egész nem több, inkább kevesebb, mint 2 sec.
PC-n is vannak olyan klipek, amiket sokáig tölt be - ha egyáltalán betölt. Nem erről van inkább szó?Albiosz: ne haragudj, nem akarlak karikírozni, de mit értesz az alatt, hogy hangerőben mit nyújt? "ez, öregem, olyat szól, hogy kitörik az ablaküveg..." már bocs. Eleve csak az tud rá válaszolni, akinek volt/van mind a kétféle készülék a kezében; de akkor még mindig nem egészen világos, hogy fejhallgatóval érted, vagy a saját hangszórójával? Mert az E52-est is elég ványadt zenei szórakozás, a monó hangszórójával zenét hallgatni... Ha viszont úgy érted, az MP3 lejátszó hogy hajt meg egy komolyabb fülest, én AKG-vel, Sennheiser 201 zárt, és Sennheiser HD437 nyitottal használom (az agybadugósokon felül), de nem kell fél hangerőig felhúzni ahhoz, hogy a basszus jól mozgásba hozza a dobhártyám..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest