Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Főzött romok közül ki mit használ? Ezt esetleg vki?
http://e52cfw.blogspot.hu/tudtok olyan step-by-step manualról, ahol akár magyarul le van írva a frissítés menete? A kevés szabad memória miatt gondolkoztam el,h meglépném, semmi nincs a telefonra mentve (alkalmazás), sms/email törölve, cache törölve, mégis csak fogy a hely, jelenleg 16mega, restart után is.
product code-om hogy tudom kinyerni?
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
manapsag melyk a 'legjobb' medialejatszo progi e52-re? 90%-ban avikat neznek rajta (gyereknek mesek.. A gyari realplayer ujabban a youtube videokat se jatsza le
koszonom!
-
kiskakas
senior tag
válasz old rocker #17913 üzenetére
na hogy pontositsunk... Az Automatikus konfiguracio - Nem-re allitva jelennek meg az extra wifi beallitasok.
-
kiskakas
senior tag
tudna kuldeni nekem vki egy ovi-rol letoltott shazam telepitot? uj memkartyam van es hiaba van aktiv ovi acc-om, belepve sem aktiv a Letoltes gomb a Shazam-nal, pedig 2 honapja innen szedtem le..
-
kiskakas
senior tag
Nem vagyok egy nagy MMS kuldo, eddig fiam szuletesenel kuldtem egyet fel eve, akkor mukodott. Azota volt par fw frissites, most a legfrissebb van fent.. es az uzenetkuldesnel nem jelenik meg a Multimedias uzenet kuldes lehetosege sima uzenet kuldesnel be lehet csatolni kepet, de vagy tul nagy meretre hivatkozik, vagy arra,h az adott formatum nem csatolhato. Holnap atbongeszem a kezikonyvet, de van esetleg olyan relevans menu, ahol ki lehet kapcsolni az MMS kuldest, mint lehetoseg? A kapcsolatok kozott bentvan az 1db pannon/telenor mms kozpont adatai, azt nem piszkaltam, mms-t kaptam is par napja.
-
kiskakas
senior tag
csak info, megoldodott az Ovimaps problemam (terkepeket nem tudtam frissiteni, mert azt irta, a gyari 2g kartyara,amint ~560mega hely volt,h televan.) egy uj 8g kartyara masolva a regi cuccokat a frissites ismet megy, a regit leformazva+visszamasolva a cuccokat az is megjavult.
-
kiskakas
senior tag
válasz old rocker #15227 üzenetére
bocsánat,hogy pontatlan voltam. Mindegy, melyik térképet akarom felrakni, 20megás, 50 megás se megy fel, ugyanez a hibaüzenet, de konkrétan a ~90megás ausztria lett volna a választott.
-
kiskakas
senior tag
sziasztok,
ma fel akartam rakni Ovi-val par uj terkepet a telefonra (kartyan 520mega hely, telefon memorianal 21mega szabad), erre
"megtelt a keszulek memoriakartyaja, szabaditson fel helyet vagy probalja kesobb".
Na ez vajon miert tortent? A telefon mem. ennyi mar 1-2 honapja, de par hete még ment a térkép frissítés.
-
kiskakas
senior tag
emberek, nekem csak most tunt fel.. az Ovimaps magyar terkepen meg mindig tenyleg nincs rajta a teljes m6-os?
-
kiskakas
senior tag
Akit erint, par napja ismet elerheto Ovimaps-bol is a magyar ferfihang es a magyar utcanevekkel navi hangok
-
kiskakas
senior tag
symsmb.. igaz nem ftp, hanem samba, de mukodik. Viszont nem allandoan fut, mivel ugye leszivna a wifi az akkut pikpak..arra jo,h ezzel ' szinkronizald' a tel-t es a pc-t.
en pl a kamera kepeit tolom fel igy pc-re. -
kiskakas
senior tag
Ovimaps-nal megoldhato, hogy siman Sajat pozicio modban mindig beforgassa a terkepet abba az iranyba, amerre epp megyek? Az iranytut bekalibraltam,de ez nem segitett.
-
kiskakas
senior tag
nekem se az NSU se az OVI nem talalja meg az uj sw-t, pedig azt irjak, mar azokon keresztul is elerheto :I
-
kiskakas
senior tag
válasz Apollyon #14009 üzenetére
Led-lampa megoldashoz itt a stuff,faszan megy.
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=2083#uj0326
gyari navival lehet offline bongeszni,tervezni viszont nekem nem sikerult, ami nagy negativum.
A wifije nagyon fasza, asszem 100mW-os, de lehet tevedek, a bongeszoje szinten otos..
-
kiskakas
senior tag
speedshop raktarkeszletben lattam elo/hatlap/oldalboritast is.
Es egy nagyon jo hir !
http://upfone.hu/content/az-osszes-nokia-terkep-es-hangfajl-kozvetlen-letoltese
szerk: egyebkent az itt letoltheto hungarian.zip-ben is csak a female hang van mar csak benne
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
vmi használható wifi scannert tudnátok ajánlani?
-
kiskakas
senior tag
2 napja fura dolgot muvel a motyo ha radugom usb-vel pc-re, eltunik a beallitott hatter (metal grey tema + sajat hatter), ha lehuzom usb-rol,akkor se jon vissza. Igen,tudom, hattertar modban, ha a memkartyarol van betoltve a hatter, rogton leveszi,amig le nem huzom.
Ma reggeltol ujabb extra, radugom usb-vel es egy teljesen uj Temat tolt be,de csak addig,amig ra van dugva.. Feher hatter, halvany vilagoskek savos csikozas, a menu kiemeles pirossal..
Ezt igy hogy?
Szerk: hulye vagyok, a memkartyan van az adott Tema dolgai,ezert usb/hattertar uzemmodban nem tudja betolteni azokat.. Ilyenkor atvalt a gyari Pannon temara. Az viszont nem tiszta,h miert kulonbozik ez az 1db Pannon tema teljesen (kinezetben), amikor ra van dugva usb-vel pc-re es amikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
válasz old rocker #13974 üzenetére
Az a durva,hogy nekem mára a telefonról is eltünt a magyar férfihang, mint lehetőség..tegnap még tuti ittvolt.. fasza.
-
kiskakas
senior tag
válasz old rocker #13968 üzenetére
magan a telefonon tenyleg kivalaszthato lenne a magyar ferfi es a magyar ferfi utcanevekkel hang, de nincs rajta a kartyan, igy nem tudja hasznalni..
-
kiskakas
senior tag
az Ovi Suite terkepfrissitojeben kb masfel hete még volt magyar ferfi hang a navihoz es utcaneves magyar navi is..jelenleg viszont csak Magyar noi van. nem tudjatok, hova tunt a tobbi?
-
kiskakas
senior tag
egy ismeros par napos e52-jen (pannonos, zsir uj) vmiert villog egy boritek ikon a jobb felso sarokban. Email nincs neki beallitva, olvasando,elkuldendo sms-e nincs,mar mindent kitoroltem, megneztem. Alapvetoen nem gaz, csak nem tudjuk, miert villog.
Egyebkent van egy bugja a keszuleknek, radio modban ahogy radugod a fulest, lefagy es ujraindul (legujabb gyari fw).Illetve azt nem tudjatok,h ovimaps-ban siman,terkep modban, nem lehet ugy beallitani,hogy mindig arra mozgassa / forgassa a terkepet automatikusan, amerre megyek? mert jelenleg nekem kell forgatni, de ez csak a kovetkezo kanyarig jo..
-
kiskakas
senior tag
válasz bezzeg #13868 üzenetére
bezzeg,
az oke,h Te 3 napos tulaj vagy,de a telefon zsir uj, vagy hasznaltan vetted? ha igen, milyen idos? ha hasznalt, nyomj rajta egy hard resetet. Az akku nekem brutal jo, igaz masfel hetes telefon,de azota 1x toltottem es csutkan van az akku. Wifizek eleg sokat, volt benne 2-3 ora navi, igaz a 3G full kikapcsolva.
-
kiskakas
senior tag
meg1x koszi a leirasokat (cert/key generalas + megfelelo sis letoltes), vegre sikerult kikapcsolni a kamera hangot (elsuteskor)..
Volt egy forum, kimondottan nokia programokra, magyar nyelvu, mint a ppcwarez.org , de
nem a nokiaprogramok.hu .. de az istennek nem talalom most, pedig meg regisztraltam is ra. vkinek nem ugrik be, mire gondolhatok? -
kiskakas
senior tag
A gyari email kliens-t lehet kezelni vhogy pc-rol? Az Ovi-val es a pcsuite-val csak az sms-eket tudom kezelni,de jo lenne pc-rol egyszerubb modon kicsit kigyomlalni a maileket.
-
kiskakas
senior tag
koszi mindenkinek, igen, a kamera foto keszitesnel hallhato hangjara gondoltam..
-
kiskakas
senior tag
a kamera hangjat nem lehet kikapcsolni telleg, vagy csak en vagy ennyire lamer?
-
kiskakas
senior tag
Omni,ezen van, megneztem.. ha berakom fixen az itthoni ap-m nevet, akkor megy..de ugye csak itthon. Ha mindig rakerdez-re allitom, hiaba inditom el a levelezest, nem kerdez ra,h melyik kapcsolatot hasznalnam.
korrigalok.. mostmar ugy sem megy, ha fixen beallitom,h az itthoni AP-m hasznalja.. mondom, a net, bongeszes siman megy ugyanigy,csak a mail nem :I
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
A netrol letoltheto hivatalos nokias frissitesek nem egyenloek a szolgaltatonal felrakottakkal?
Nekem is lenne meg egy nyűgöm, istennem nem jovok ra mit rontok el.
belottem egy pop3-as emailcimem, ment is frankon, wifi-vel. tegnap mar egy feloras
barkacs kellett,h a ceges wifire lepjen fel, ne az otthonit keresse, pedig elvileg
a prioritasok alapjan 1. otthon, 2. ceges volt belove.A wap, 3g, egyeb kapcsolatokat mindenhol letiltottam, kitoroltem.
ma itthon le akartam tolteni az uj emaileket, de nem csatlakozik fel a mailszerverre.
wifi megy, net megy bongeszoben,de mailnel semmi,sztem nem lep fel wifire ilyenkor.Ujra belottem a wifit, mar eleve csak 1 lehetseges kapcsolatot hagytam, ez az itthoni wifi, minden mast kitoroltem..de semmi. A levelezo programban hol lehet megadni,h melyik kapcsolatot hasznalja? es hol?
-
kiskakas
senior tag
válasz GAgyiXyXy #13748 üzenetére
koszonom szepen!
meg 1 kerdes, de igerem olvasok vissza szorgalmasan, 5-10 oldalon vagyok tul.
A normal OVI gps-es navit (europat ratoltottem) probalnam ki, kizarolag a beepitett gps-el hasznalnam. Holdakat lat, de nem nagyon akarja hasznali oket, vagy 10-15 percnel tobb kene,h befogja oket?
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
friss e52 tulajkent elkezdtem visszaolvasni a topikot, addig is tudnatok adni vmi jo symbian-os oldalt,ahonnan free cuccok tolthetoek le? pl vnc, ssh kliens, illetve vmilyen medialejatszo, ami esetleg visz xvid-et. Ha van ilyen
koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest