- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kew
senior tag
szerencsés vagy Egyszer engem is behúztak, még T65-öm volt, aminek a tetején volt egy kis "fiók" amibe volta sim. Mikor már a büdös g.cik-nél volt a telóm, mondtam hogy jóvan vigyék, de adják már vissza a kártyám mer azon van mindenem. Kb 5 percig ott álltunk, és nem volt képes kihúzni azta rohadt fiókot Mikor mondtam, adja ide, kiszedem, magához szorította és elfordult vele, mint mikor egy kisgyerektől akarod elszedni a játékát... Na aztán valamit még odaszóltak és elvitték kártyástul, hogy rohadna le a kezük
-
asadasad22
őstag
mondjuk ez tutira hülyeség, biztosan van védelme a túltöltésre, onnantól, hogy azt írja, hogy fel van töltve, nem vesz fel több áramot az aksi egészen egyszerűen. egyébként a 3 óra is nagyon sok, az én tapasztalatom az, hogy másfél óra alatt full feltöltődik az aksi, de 2 óránál mindig kevesebb volt a töltés.
a szignózáshoz pedig: igen a Nokia a 9.1 rendszerben már eléggé komolyan vette a védelmet és csak az aláírásával ellátott progikat engedi feltelepíteni, ez ellen a hosszútávú megoldást az allfiles hack + installserver.exe nevű cuccok jelentik, amikkel kikerülhető a szingózás. -
Qru
MODERÁTOR
Nem kell 10 órát tölteni, kb 3h a töltési idő, ha az eltelt/feltöltött akkor nem vesz fel több áramot, szóval tök felesleges 10 órákat rajtahagyni.
Másrészről tényleg nem tesz jó a Li-os aksinak ha csontra lemerül, ezért a gyártók beletesznek egy kis "védelmet", nem engedi csontra lemerülni az aksit. Tehát ha már kkapcsol akkor is van még benne annyi kraft hogy elkerüljék a károsodást. Rgo előbb lekapcsol a teló, minthogy csontra lemerüljön.
#nincsbennetarcsi
-
Symbio
senior tag
-
Szólista
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest