- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13071 üzenetére
ilyen, hogy every day, nekem nincs is, legalábbis nem találom.
hol kell beállítani? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13067 üzenetére
nah, az 1.0 és az 1.01 után az 1.02 már megy, azt fel tudtam telepíteni.
állítottam is be valamit, kíváncsi leszek, hogy át is állítja-e majd -
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #13060 üzenetére
igen, kellene mennie, de az egyik 2 verzióját is kipróbáltam a best profiles-snak, és mindkettőnél, már a telepítésnél azt írta ki, hogy nem kompatibilis
és nem is tudtam használni sem
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #13062 üzenetére
Nekem E55 jobban tetszik, az E75-re sztem szélesebb kijelző kellene, látszik is, hogy a telefon felső részén a széles műanyag mellé még fért volna...
Ráadásul fektetettben is használhatóbb, így nem éri meg miért váltani, mert szinte az elődök mindegyike tudja azt, amit az E75, esetleg még az erősebb proci lehet döntő, de akkor már inkább az E55, nekem az nagyon bejön... -
tolts.hu
őstag
válasz
old rocker #13062 üzenetére
arra én is
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
old rocker #13023 üzenetére
Regisztrálj az oldalra és akkor le tudod tölteni!
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #13023 üzenetére
tudom, azzért csak off-ban linkeltem, bocs...
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #12985 üzenetére
Nekem Flickr profilom van és mondjuk arra jó, hogy látok az utcán egy jó miniszoknyás csajt, akkor gyors lekapom, mármint a telóval
és feltöltöm a webhelyemre, akkor az otthon lévő haverok már tudnak is irigykedni, vagy mást csinálni...
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12985 üzenetére
A galériából a képeket, videóakt, zenéket könnyen feltudod tölteni azokra az oldalakra,
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12963 üzenetére
Valamint a többi programmal ellentétben ezt a memóriakártyára ajánlott telepíteni.
-
válasz
old rocker #12963 üzenetére
Írtam emailt is.
Elsőre gyakran összeomlik, és bár úgy tűnik, hogy serényen patchel, igazából nem csinál semmit, csak beragadt a dialógus. Nyomj egy pirosat, és indítsd el még egyszer! Másodikra jó lesz. Természetesen a telefont ne kapcsold ki/indítsd újra a két indítás között. -
spedyboy
senior tag
válasz
old rocker #12961 üzenetére
én pont ezért nem frissitem...
szinte inkáb töltöm naponta mint félnapot elbaxa a progikkal... -
spedyboy
senior tag
válasz
old rocker #12959 üzenetére
türelem sw-t terem!
bár nekem fügetlen nemvolt vele ilyen gondom h nicns rá sw
még minidg nem frisitettem -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #12955 üzenetére
az se lenne hátrány
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #12891 üzenetére
A szolgáltató függő telókat lehet márkaboltban frissíteni függetlenre való sw-el!
(Igaz, többeknél hazavágja a telót. Pl.: nem kapcsol be.) -
Rage47
veterán
válasz
old rocker #12877 üzenetére
Köszi, hogy utánajártál. Most nem tudom, hogy érdemes-e várnom, vagy elballagjak egy Nokia üzletbe.
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #12877 üzenetére
Szia!
Garanciális még egyébként a készüléked? Ha igen, vidd el valami mondvacsinált szoftverhibával egy Nokia szervizbe (ne T-be) és kapásból felrakják neked a 300-ast. -
Mad Max
csendes tag
válasz
old rocker #12860 üzenetére
Ehh, ezért használok már vagy 3 éve szolgáltatófüggetlen telókat...
-
spedyboy
senior tag
válasz
old rocker #12813 üzenetére
És tèlleg!
vak vagyok v figyelmetlen...
Kiprobalom ezt a rotatemet is. Rem jo lesz... -
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #12815 üzenetére
Én általában vásárlás előtt letöltöm a használatit és elolvasom, hogy mire a kezembe kaparintom, addigra ne legyek teljesen hülye hozzá
-
cabii
tag
válasz
old rocker #12813 üzenetére
ne dühöngj
Nem éri meg. Előbb utóbb mindenki belejön, és talán a keresőt is meglelik. Csak tudod, Old, az nincs benne a kézikönyvben, meg az olvasás tudománya egyébként is kihalóban van. Szal hidd el nem érdemes.
üdv -
spedyboy
senior tag
válasz
old rocker #12801 üzenetére
bexa...
télleg
de sajnos ez nem bontja csatlakozási pontokra:S v igen? csak én nem találom? v wifit nem is számolja végülis az nem packet data v nem tom h annak számolja e... -
tolts.hu
őstag
válasz
old rocker #12802 üzenetére
Visszaállítottam 1999re, 2006ra is, semmi..
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12791 üzenetére
Köszi, így már megy.
egyébként nektek is van úgy, hogy 1 MB RAM-ot hagy szabadon, tehát kb. 40-et elfoglal? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #12780 üzenetére
azt tudom, azzal töltöttem rá térképet, és jó is, megnéztem, a kis pár utcás falu is megvan utca szintig, szóval minden rendben.
Holnap megyek meccsre, a pályát nemtom hol van ott, szóval holnap vizsgázhat -
old rocker
veterán
válasz
old rocker #12723 üzenetére
outlook ...ehhh
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12720 üzenetére
Most próbáltam, sajna nem megy, elküldenéd a linkét a te verziódnak?
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12711 üzenetére
És milyen verzióval, mert amit letöltöttem mind netre akart menni aktiválni.
Kipróbáltam vele a SEGA emulatort és tök jó, csak az a kár, hogy fektetett módban nemigen kényelmes játszani....
-
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #12703 üzenetére
Egyszerűbb lenne, ha bemennél a Kígyó u-ba a Nokiába és felrakatnád az új sw-t.
Fölösleges ennyit pöcsölni vele. -
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #12664 üzenetére
Nekem a 220-as sw-el semmi bajom. Nem rövidebb az üzemidőm és semmi bug nincs.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Nekem a 220-as sw-el semmi bajom. Nem rövidebb az üzemidőm és semmi bug nincs.
-
Dexter68
addikt
válasz
Mi lenne, ha továbbítanád a Nokiának?
-
Dexter68
addikt
válasz
Ez a legszebb P.Zoli írja utánad, hogy a T-mobilnál 300-as szofttal árulják az új telókat.
„Kedves Ügyfelünk! Magukkal, ügyfelekkel csak a baj van. Mindig csak piszkágatják, meg használják a telefont, aztán csodálkoznak, hogy lemerül, meg elromlik. Ott a telefonfülke! Üdv: T -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #12657 üzenetére
Mit írtál? „Ne vetíccsé kiccsákó, mert beverem a buta arcodat”
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #12653 üzenetére
Kamuznak.
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #12549 üzenetére
én is egyenesen használom az EQ-t, TTPod-ot azért használtam eleinte, mert sokkal szebb volt a skin, tetszett a teljes képernyős album borítók hangulata, a dalszöveg valamint lehet állítgatni, hogy hogyan reagáljon a bejövő hívásokra... Aztán összevetettem a hangját és nekem határozottabban szebbnek tűnik..., mondjuk ez már egy kicsit winamp/foobar dologhoz hasonlít...
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #12524 üzenetére
azért a media player szerintem megfelelően hulladék a 6120C-ben is...
én is csak nem rég jöttem rá, annak idején egy napon cseréltem le a lejátszót is és a fülhallgatót is, és az egészet a fülhallgatónak tulajdonítottam, a TTPod meg sokkal jobban tetszett az alap lejátszónál, ezért azt sose indítottam el... A TTPod-ban azonban nem megy se a wide stereo, se a bass boost, ezért egyszer kipróbáltam, és láttam, hogy (alapból) máshogy szól... Nem tudom pontosan leírni a különbséget, nekem a legfeltűnőbb a torzított, vagy overdrive-os gitár hangjánál volt... ezek a hangok nekem valahogy, valamiért katasztrófálisak az alap lejátszón...
mod: na jó, a "hulladék" talán egy kicsit erős...
de a TTPod mellett nálam nem rúg labdába, személy szerint kicsit mosolygok is a "zenetelefonok" lejátszóin... egyik se közelíti meg a funkciók tekintetében a TTPod-ot, felhasználóbarátságban viszont megelőzik...
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12518 üzenetére
A phonetinfo nálam állandóan ugyanazt írta %-ban úgyhogy sztem nem jó! Érdekes módon mikor lement mondjuk 1 vonal tegyük fel volt 80% (ez csak egy példa, már nem emlékszem)
2 nap múlva mikor ugyanaz a vonal ment le szintén 80%.
Tehát nem okosabb az, csak vonalka helyett százalék van.
Esetleg ha valaki tud olyat, ami tényleg pontosan mutatja belinkelhetné, vagy a nevét megmondhatná. -
papi77
addikt
válasz
old rocker #12500 üzenetére
Van benne valami
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #12433 üzenetére
Nem baj, azért köszi!
Akkor a Best Cripto az összefér a mobiltárcával, szal nyugodtan fent lehet, a mobiltárca, és a filetitkosító progi a telón, nem vesznek össze, nem?
Előre is köszi az infót, és bocs, ha hülye a kérdés!
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12447 üzenetére
Mégis mi a fenét tudnak elcseszni a szoftveren?
És egyáltalán miért nem lehet régebbit visszarakni?
Gondolom újabb frissítés már amúgy sem lesz, de ha igen, sztem akkor se rakom fel inkább hagytam volna én is a 200-ast. -
válasz
old rocker #12444 üzenetére
Pedig helyesen írnád. A Nokia is pont azt akarta kiváltani, csakhát
Kevés.
-
válasz
old rocker #12438 üzenetére
Szerintem is nagyon gány mind a kettő, viszont a technikai oldala érdekelne
Végülis ezek a menü-módok is csak pluginek.
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12438 üzenetére
Sztem meg a lista a legjobb, de kíváncsi vagyok a V-r, egyébként a menüben nem sokat vagyok, mivel minden a Smart settingsben van.
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #12424 üzenetére
Köszi!
A Handy Safe Pro-ról mi a véleményed?
A nokiaprogramokon láttam,de nem tudom, hogy milyen progi, az általad felsoroltakhoz képest szerinted milyen lehet?
Bármilyen infót előre is köszi! -
Haart
addikt
válasz
old rocker #12407 üzenetére
Persze a védelem miatt néha jó ha átkapcsol monóba hogy nelegyen sistergős, de ha pesten hallgatok rádiót nemhiszem hogy anniyra romlana az adás, így semmi lényege. Csak túl érzékeny. És ez igy gáz.
-
Haart
addikt
válasz
old rocker #12398 üzenetére
Azt én vágom, csak marhára zavaró ha állandóan váltogat miközben hallgatnád a zenét, szóval vagy sztereo vagy mono legyen már. Anno a k550i-m ben lehetett állítani hogy monoban vegye az állomást vagy stereoban, de ez magától állítgatja magát. Bekéne állítani hogy a szarabb minőség ellenére is(ami nem szarabb feltétlen) mindig stereón szóljon, de ilyenről nemtudok.
-
cnckane
tag
válasz
old rocker #12398 üzenetére
Rádiót még nem próbáltam, de mit is takar ez a Visual? Azt tudom, hogy nálunk nem elérhető, de érdekelne.
Leszedtem én is az új proflert, min. 1mA, max 131 mA volt a fogyasztás, kb 40 percig ment, egyébként nekem is azért tetszik a Largetime, mert mint a nevében is mondja, nagyban mutatja az órát, és sztem az, hogy 0,01, vagy 0,00 nem olyan sok különbség, nameg persze ez csak átlag.
Úgy veszem észre valamelyest kezd beállni végre, szerda este töltöttem, most van 2 csíkon, sztem este megint tölthetem, de azért már megvan a 3 nap, ami mégis jobb mint 2. -
cnckane
tag
válasz
old rocker #12391 üzenetére
Ez a Smart settings mennyi energiát fogyaszt?
Handy taskman + Energy profiler és bizonyos időközönként van egy energiacsúcs kb. 0,5W-ig, miközben csak képernyővédő megy. -
cnckane
tag
válasz
old rocker #12389 üzenetére
Felraktam a smart settingset és nagyon tetszik!
A blacklist az gondolom a hívások blokkolására jó.
A Slovo-ed-be lehet több nyelvet is rakni, vagy csak ezt a 2-t tudja? -
cabii
tag
válasz
old rocker #12376 üzenetére
Kiegészítendő Rockerek öregének hozzájavaló szólását, ha betűk bevitelekor rajtafeledkezel /nyomvatartod/ a gombon, akkor a gombra rajzolt számot fogod bevinni. gyorsabb mint kapcsolgatni, vagy mint végignyomogatni
-
GML
őstag
válasz
old rocker #12325 üzenetére
Arra mit mondasz, hogy amikor elkeztem jáccani a telefonnal (javás gamma), akkor, ha teliről kezdtem 2 óra aktív nyomkodás után 2 csikk ment le, viszont, amikor kb 3-4 csikk van csak belőle és akkor jáccok, akkor jó esetben megy le a kettő...
-
bossvico
senior tag
válasz
old rocker #12331 üzenetére
Tehát ha új szoftot raksz rá, az nem radírozna minden?
Hiszen angolul indul a fon... -
old rocker
veterán
válasz
old rocker #12320 üzenetére
Recenzió, akksi ügyben. Egy órával később, amikoraz előbbitmegírtam,elindultam szerk. ért.-re. Leértem, hallom, hogy a 6120C azt mondja: bíp. Vagyis, totallpatrol,14%-osakk töltöttség. Mielőtt elindultam, még 1x csekkoltam, melyik teflonnal induljak. Akkor még 3 vonás volt a kijelzőn és a phonetinfo szerint 42 %. Leértem, 1 vonás és 14%.Biztos a lift leszívta... Szóval most töltöm, azaz a 6120C a 3. napot nem bírta ki, illetve kibírta, de ha az elmúlt másfél -két órában lett volna valami hosszabb beszélgetésem, akkor nyekk.
-
válasz
old rocker #12304 üzenetére
Pontyosan
Egy QWERTY billentyűzet azért jól jönne rá, ez az egyetlen bajom vele
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #12253 üzenetére
Elferdül a bozó(n)tos?!
Uhh...vmiért ma ilyenek jutnak az eszembe...
Attól függ melyik kormány... -
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #12251 üzenetére
OFF
Nehogy elferdüljél itt nekem,mert a kormány nem tűri a konkurenciát!
Csak vicc,muszály volt elsütnöm!
ON -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #12248 üzenetére
a te fülesednél lehet, hogy nem jön ki annyira
viszont a részletek sem jönnek ki annyira.. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
old rocker #12236 üzenetére
hát én a simpson család 19. évadját néztem most úgy, de nem volt túl szép a kép.
haver átküldte a showder klub egyik részét, az meg tiszta kockás volt.
szóval van ott azért minőségromlás bőven.
még ha 320*240-be van konvertálva, akkor szép, de a 3gp-k nem túl látványosak -
cnckane
tag
válasz
old rocker #12232 üzenetére
Nekem általában 0,02 0 még sohasem volt, nekem is 200-as szoft volt, de felraktam a 300-ast így nem tudom hogy az milyen volt.
Egyébként egy Li-Poly akku hány feltöltés/ használat után éri el a maximális teljesítményét?
Hallottam olyanról is, hogy akár 3-4 hét is eltelhet mire bekalibrálja "magát". -
cnckane
tag
válasz
old rocker #12208 üzenetére
És ez csak ezzel a memóriakártyával van, vagy másikkal javulna a helyzet?
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #12128 üzenetére
Köszi!
Hát akkor marad ez a megoldás, csak azt hittem, h meg lehet oldani valahogy, hogy pl amikor be van dugva a füles, akkor kikapcsoljon a zárolás, vagy legalábbis a füles gombjaira ne vonatkozzon....
-
tg08
csendes tag
válasz
old rocker #12149 üzenetére
Ja, az nagyon király progi,én is azt használom.
-
csabors
tag
válasz
old rocker #12125 üzenetére
Szia!
Te melyik verziót használod?Üdv:
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #12091 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet!
Régebben próbálkoztam ezzel, csak az volt ezzel a gondom, hogy nekem pl napközben, ha a headset is velem van, akkor használaton kívül az ingzsebemben van a füles része, és csak akkor rakom be a fülembe, ha hívnak, vagy ha zenét hallgatok, és volt úgy, hogy mire előszedtem a fülest, már felvette a hívást a teló, + meg azért lenne jobb, ha én venném fel, mert így el tudom utasítani a hívást, ha nem pl nem alkalmas helyen/időben hívnak...Ezért érdekelne a dolog, hogy meglehet-e ezt oldani, nem tudom hogy a távirányítós füleseknél meg lehet-e ezt csinálni, de gondolom ha ott is ugyanígy van, akkor azoknál is gáz ez ha pl zenehallgatás közbe lezárja magát automatán kóddal a teló, és nem lehet használni a füles gombjait...
-
cabii
tag
válasz
old rocker #12085 üzenetére
Szia Old!
Én is szenvedtem az emlékmással, de nagyon nem akart normálisan működni, aztán valaki ajánlotta itt a xelnex lite-ot. Feltettem, azóta boldog, és többször használt tudatállapotban felejthetem el bármelyik beszélgetésem részleteit, mert szépen, pontosan, és alapból csipogás mentesen veszi fel. Ráadásul beállítható, hogy memkarira vegyen fel, így sokkal jobb a dolog, nem foglalja a tel memcsit.
Üdv -
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #12079 üzenetére
Nálam nem harap jobban bele az akksiba, a 220-as sw-el.
4 napot most is kibír, pedig sok duma, sms és wifi is van minden nap.
A 300-nál ez a dátum dolog nem jó, ezért nem is frissítek rá. -
Mészike
aktív tag
válasz
old rocker #12077 üzenetére
Köszi!
Nincs semilyen program sem telepítve. Csak lementettem az aktuális állapotot frissítés előtt, majd utána vissza. Mégegyszer megpróbáltam a frissítést tegnap, de ma megint elállította a dátumot -
Joe bácsi
őstag
válasz
old rocker #12074 üzenetére
Én 100-as sw-el vettem, frissítettem 220-ra és semmi baja. Gyors, pöpec, stabil, pedig tele van sok programmal.
-
Haart
addikt
válasz
old rocker #11947 üzenetére
Persze ha tehetem 320-as tömörítéső mp3-at hallgatok, tényleg ha már itt tartunk nincs valami audio lejátszó a telóra ami lejátszik törömiretlen hangfájlokat? Amiket mostanában lelehet tölteni. Mondjuk .flac kiterjesztést.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #11883 üzenetére
„1. Psiloc Font Magnifier - kivéve Dexter kollégát,”
Én használom a magnifiert. Csak ellenkező előjellel, ugyanis 80%-ra tettem és jó kontrasztos témát használok, így jól olvasható és sok infó fér egy képernyőre. -
GML
őstag
válasz
old rocker #11895 üzenetére
Legalább neked volt választásod. én meg csak abban bíztam, hogy ne a 200, de még annyira se a 300-as( akkor még nem volt hal hozzá).. erre meg szívtam a 220-assal és még máig is., igaz, már legalább a szignó nem para...
-
GML
őstag
válasz
old rocker #11890 üzenetére
dehogy. sajna csak a 220-as
-
válasz
old rocker #11883 üzenetére
Az üzeneteket a memóriakártyára vagy a telefonmemóriába küldöd? Előbbi esetben nem engedi az adatátviteli módot semmiképp.
-
FlashR
tag
válasz
old rocker #11812 üzenetére
Sorry már nincs meg...
-
micro
addikt
válasz
old rocker #11819 üzenetére
Köszi fiúk a segítséget.
Közben megtaláltam a PC Suite-ban egy ilyen lehetőséget, ami leteszteli ezeket az értesítéseket.
E51-gyel, csak kábellel megy. -
micro
addikt
válasz
old rocker #11816 üzenetére
Az enyem 7.1.18-as.
Kipróbálnád BT-s kapcsolattal is?Nekem, sem egyikkel, sem másikkal nem megy.
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #11700 üzenetére
Az e51-hez?
-
nemma
addikt
válasz
old rocker #11679 üzenetére
Az az E75 lesz
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #11622 üzenetére
nem ápgrédelte, külön el tudom indítani a Reader LE 1.5-öt és a 2.5-öt is...
-
Haart
addikt
válasz
old rocker #11600 üzenetére
Nincs nekem semmi bajom vele ne értsd félre, tökjó meg minden. CSak nem használom ki, ellenben a telefonkönyvtől különálló előnyeit meg kihasználom, wifi, internet rádió, filmnézés bármi. Amit másik telóval nemtudnék megcsinálni. Könyörgöm azért mert nemteszek be 100 telószámot 1 kontakthoz meg nem teszek hozzá egy vigyori képet vagy akármit ezért nevegyek ilyen telót, mert nemhasználom ki? Vagy hogy van ez? A telefon erőssége nem a telefonkönyvben rejlik. Nem is tudom minek fujtuk fel ezt a témát ennyire semmi értelme. MIndenki ugy használja a telókönyvet ahogy akarja, ez mindenki szive joga, egyszerüen adtam egy rossz pontot hogy nemlehet simmel dolgozni közvetlen. Hanem elmenteni átmásolni stb. Ez nem feltétlenül nagy gond csak idegesítő. Ennyi ez nem érdemel több szót.
-
Haart
addikt
válasz
old rocker #11592 üzenetére
A lehetőség nem feltétlenül azt jelenti hogy ki is kell használni
Ha veszel egy BMW-t lehet visza 250-et de nem annyival fogsz száguldozni
Ráadásul ahogy mondtam én nemhasználok ilyen olyan beirásokat a telószám mellé, 1 telószám 1 név semmi más nem kell. Azét irjam a teló memóriájába a telószámokat meg a hülyeséget hogy ha veszek netán egy másikat és beleteszem a simet elvesszen az összes? A másik hogy a sim által kiadott,nemtom hány férőhely felét ha kihasználom. Magyarán ugy 100-150 kontaktom van. Szóval értem én hogy csillivilli meg minden van benne ami esetleg kurvajó lehet, de egyszerüen nem használom.
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #11501 üzenetére
nekem is 6234 (=6233)-am volt, ezért tűnt fel...
Akkor amit Pajoz korábban linkelt TTPod az jó? Kipróbálom...
mod: szignózós ez is...
-
GML
őstag
válasz
old rocker #11511 üzenetére
Aurvana vs e51? okály de akkor te min hallgatod a zenét?
-
GML
őstag
válasz
old rocker #11506 üzenetére
Nekem Creative EP- akárhányas volt, de amikor maghallottam, hogy kezdi kilehelni a lelkét hát sírvafakadtam... Most meg egy Samsung F400-as gyári fülesével hallgatom a zenéket, ez se jó, se rossz. olyan amyilyen, de legalább nem a nokiás gyári sokol utánzat. amyg ki nem hullik alólam- belőlem, vagy honnan, addig ez lesz, utána meg szerintem visszapályázok a creative-hoz. de akkor már egy fejesre....
-
GML
őstag
válasz
old rocker #11502 üzenetére
te milyen fülest használsz, hogy ennyire jónak mondod?
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #11483 üzenetére
Van újabb TTPod.. próbáltad azt is?
-
sekli
addikt
válasz
old rocker #11483 üzenetére
nekem is ugyan ez van...,
egyébként kicsit furcsa, hogy egy csomó dolgot nem tud alapból a symbian, amit az s40 tud, jól halad a nokia az s40 közelítésével az s60-hoz, néhol már le is előzi...
pl: meg lehet valahogy csinálni, hogy ha kihúzom a fülhallgatót, akkor leálljon a zenelejátszás, és ne ordítson tovább kihangosítva...? Meg hogy a zenelejátszó rendesen beépüljön a készenlétbe, írja ki az előadó nevét is és lehessen léptetni is...? -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #11456 üzenetére
A 220-ast a megjelenésétől fogva a 23. napon engedte szabadon a T.
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #11393 üzenetére
nah, most nyomtam rá töltőre a telót, majdnem 6 napot ment éjjel-nappal. határozottan jobbnak érzem most az aksit, mint 220-al, azzal tutira nem ment 4 napot sem ilyen -szinte semmi- használat mellett sem.
-
válasz
old rocker #11350 üzenetére
Majd munka után
Ha gondolod, küldhetek Neked aláírt verziókat majd, ha működik -
válasz
old rocker #11339 üzenetére
Nem egészen, nem sokkal ezelőtt kijött egy új hack, a HelloOX, ami két SIS aláításából és feltelepítéséből áll. Semmi másolgatás.
Még nem próbáltam ki (bár perpillanat parlagon hever az E51, lehet hogy nekiesek este).
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #11323 üzenetére
Höhöhöhö...Mit fogsz ezért még kapni...
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #11321 üzenetére
perverz!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #11304 üzenetére
Olyanokat nem kürtölünk világgá
-
Canonfan
senior tag
válasz
old rocker #11248 üzenetére
Köszi az infót!
Igaz, ennek fényében amit írtál, tényleg nem annyira vészes a dolog,csak furcsa volt, hogy egy magasabb tudású platform, miért tud kevesebbet bizonyos dolgokban, mint az alatta lévő...
Mondjuk én is nagyon megszerettem a symbian rendszert,szerintem meg is fogok maradni ennél a platformnál.... -
tuzpenge
őstag
válasz
old rocker #11232 üzenetére
Szerintem nálad ez a hülye quickoffice a ludas.
Ha most jó lesz a telód akkor szard le a quickoffice-t (mármint a fizetőset. adok neked linket (de szerintem te is tudod) honnan szerezd meg okosba ami nem cseszi el a telot. Ha már eccer rászánod az összeget azt mégis szart vágnak hozzád akkor tedd félre az elveket. Persze csak ha nagyon szükséged van a szerkesztés funkcióra is.) -
válasz
old rocker #11236 üzenetére
A csillagot kihagytad. Elvileg *, zöld, 3 bekapcs.
A 3310-es a saját művem volt, van itthon egy DCT-3 flashelő kártyám, amit egy ismerősöm rakott össze, azzal szórakoztam sokáig (még mindig van pár custom firmware-es telefonom, 3310, 3330, 5510
). Anno, amielőtt yak megírta az SDK-t ezekhez a telefonokhoz, volt egy kezdeményezés, hogy egy új operációs rendszert írni ezekre a telefonokra. Ezt volt a MADos, amiben volt tetris, meg képnéző, meg egy-két apróság, de ha egyszer elindítottad, a következő utad mindig a flash-kártya volt, mert széttúrta az EEPROMot
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #11236 üzenetére
még egy * gombot is vegyünk hozzá
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #11228 üzenetére
egyszer régen mintha nekem is kiírt volna valami ilyesmit. valamelyik program volt az okozója + allfilesban valami eléggé rossz dologhoz nyúltam hozzá
márkakereskedőhöz természetesen nem kellett vinnem, vagy az volt, hogy a memkarit kivettem (mert oda volt telepítve a progi), vagy egy full reset, már nemtom pontosan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest