- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cnckane #12068 üzenetére
ez engem is érdekelne, vagy legalább az, hogy melyik verzió ami most működik e51 -en. én próbáltam eddig 2 félét, mindkettőt leírás szerint feltette, de egyik sem működött.. már nem emlékszem milyen hibaüzenetet kaptam, nem mostanában volt, de zt tudom, hogy sajnos egyik verziót sem sikerült működésre bírnom.
-
válasz
cnckane #12037 üzenetére
A cellahatáron azt értem, hogy két GSM cella között vagy, és a telefon ingadozik a kettő között. Ha pechedre pont ilyen helyen laksz, akkor nem lehet mit tenni.
Hasonló a helyzet akkor, ha gyenge a térerő - ilyenkor is mindig többet kajál a telefon.Egyik programot se ismerem, de szerintem a Taskman nem fogyaszt sokat, a Kaspersky meg jó kérdés. Minek is az egyáltalán? Nincsenek vírusok S60-ra
-
Symbio
senior tag
válasz
cnckane #12010 üzenetére
Konkrétan a 4GB-os Maxell micro adapterrel a MM-ban. Egyszerűen hol látja, hol nem (de inkább az utóbbi) a kártyán levő adatokat (nálam zene, kép, pdf). A kártya foglaltság lekérdezésnél helyesen írja, csak éppen ha használni akarod, nem találja. Sokszori formázás sem segített, hibát írt ki a fényképező, amibe beleraktam, a PC-t meg végtelen ciklusba kergette, ha kártyaolvasóval próbáltam megnyitni. Visszavittem, levásároltam az árát.
Most SanDisk van, egy ezressel volt drágább, de működik. -
-
válasz
cnckane #11995 üzenetére
Mi az, hogy fagyogat? Az normális, hogy lassan jön be (ilyen a rendszer), ha csontrafagy és meghal, az nem.
Amúgy az, hogy a fórumon egyesek ezt mondják, még nem jelenti azt, hogy igazuk is van. Ezeknek az akkumulátoroknak már nincs ilyenje.
csongi: Ismét nem túloztad el a részleteket. Mi a poklot csinálsz a telefonoddal?
Ha HelloCarbide-ot műveltél, akkor indítsd újra. -
válasz
cnckane #11989 üzenetére
Eléggé, bár az USB elvileg nem egy nagy fogyasztású eszköz, folyamatosan bekapcsolva kell tartani. Esetleg a Nokia Energy Profiler-rel mérd ki.
Nekem a 300-as firmware-rel, úgy hogy nem csinálok semmit a telefonnal (netezésre és zenére ott a Touch) három napot vidáman kibír készenlétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Jogász topic
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged