- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Inkább örülnöd kellene, hogy Nokia symbian részlege mégha csak ideig-óráig újra nagy tud lenni. Vagy tovább.....Nem pedig bosszankodni és mások örömét,(mert talán az is van) lelohasztani olyan troll beszólásokkal, amit te sem hiszel el. Ez nálad vmi ösztönös düh. Talán mert nem rég bevásároltál és erre a csodára már nem tellik. Ha így van sajnálom, de ha megnyugtat sajnos momentán a kezdő ár nekem is sok lesz. Vagyis nincs rá annyim.
-
stewe780
őstag
Nem értem miért vársz el olyan szolgáltatást, amiért nagyságrendileg kétszer annyit fizettél, mint amennyit az itt emlegetett készülékekért ki kellett adni.
A szifon árában benne vannak olyan plusz szolgáltatások, mint a szoftveres frissítések körüli nagyobb felhajtás, ami tartalmazza, hogy minden készülékre egy időben adják ki. Vagy mondjuk az életérzés, hogy akkor most nem egy akármilyen telefon van nekem...
A Nokiánál ilyenek nincsenek az árban, cserébe viszont a felhasználók nem éreznek erős késztetést a gyengébb telefonok fórumába flémelni a hiányzó szolgáltatásokat illetően. -
szp1
addikt
A tré-s szolgáltatói baromságok miatti oda-vissza mutogatás nem a Nokia sara....
Mellesleg a voda és a természetesen a független is kijött aznap, majd minden S'3-as típusra.Hozzászólásaidat jó régen olvasgatva alig várod a flame-t ....szerintem.
Egyébként burkoltan Te indítottál a "kényeztetés" sztorival....én csak megfelelő módon reagáltam -
szp1
addikt
A telenoros C7-re 24 órán belül kijött a belle frissítés, bug nélkül.
Előtte az Anna-n kívúl még 2-3 kisebb frissítés is volt 13 hónap alatt.
A belle már kapott egy feature bővítést is.
A betalabsról ma töltöttem le egy teljes map/navi /weather gyári frissítést.Persze mi nem vagyunk elkényeztetve...almát csak a gyümölcsös kosárban látunk.
-
lorinser
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest